Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
Κανε και λιγο διαιτα να φυγει το διπλοσαγωνο.

Επισκέπτης
Έκανα εκεί 6 μήνες και είναι το χειρότερο Εράσμους που έχει κάνει φοιτητής! Και μάλιστα μετά απο ένα καλοκαίρι που είχα θερίσει στη Ρόδο τις Σκανδιναβές.. Αναγκάστηκα να πάω Φιλανδία για να  :knockinb: 
Το Βερολίνο ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ και οι Τούρκοι μαζί με Μαροκάνους και Μαυρους κινούν όλα τα μουνοΝΗΜΑΤΑ της πόλης! Ακόμα και υψηλού επιπέδου Γερμανίδες τις έχουν καταξεσκίσει! Και το βασικότερο σε ΟΛΕΣ τις συναναστροφές στη πόλη θα υπάρχει και κάποιος ΤΟΥΡΚΟΣ! Μου έκανε απίστευτη εντύπωση πως για να μπω στο MATRIX στη warschauer Str μου έκαναν σωματικό έλεγχο και με κοιτούσαν ψαρωτικά  τουρκοι πορτιέρηδες...
Σε ένα φοιτητικό πάρτυ είχα παίξει μπουνιές με ένα τουρκάκι και ευτυχώς είχα  Κροάτες στη παρέα και δεν τον έπαιρνε να μαζέψει τη παρέα του! Αν είχα Γερμανούς φίλους θα είχα πρόβλημα!

Τι ειναι καλυτερο νεοι μου; Αρμπαιτερ στη Γερμανια ή πικεριστες στην Ελλαδα να γαματε μερα παρα μερα με 10 ευρω;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η κλασσική σκηνή 90s του Pulp Fiction που συνοψίζει τι έγινε στην Ελλάδα.
Ενας μαύρος(Marcellus) πλακώνεται με ένα λευκό μποξέρ(Μπρους Γουίλλις) και εκεί που δέρνονται και βγάζουν τα κουμπούρια,έτοιμοι να αποτελειώσει ο ένας τον άλλον,βγάζει απροσδόκητα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μια καραμπίνα και τους σημαδεύει.Δεν είναι δική σου δουλειά,του λέει ο Αράπης.Τώρα την κάνω δική μου,απαντάει αυτός(με εξέλιξη τελικά το σοδομισμό του μαύρου κτλ.)

Ετσι και Ελλάδα ο καθηγηταράς είχε προετοιμάσει το σκηνικό πολύ ωραία.Θα δούλευε μια ζωή ο Βαλκάνιος πουτσαράς σα μαλάκας για να έχει τα μεγαλεία η κόρη του,να τρώει αυτή να παίρνει δόξα και χρήματα ο καθηγηταράς.
Ο πουτσαράς όμως είχε άλλη γνώμη.Εκανε την υπόθεση δική του.Ο καθηγητής πήγε κατά διαβόλου,αμφίβολο αν θα πάρει σύνταξη και η κόρη του θα δουλεύει για 600 ευρώ εκτός αν αποφασίσει να πάει να δουλέψει στα Privat να την ξεσκίσει ο Βαλκάνιος.
Ετσι ο πουτσαράς πήρε την τύχη του στα χέρια του βγάζοντας τα κουμπούρια διαλύοντας γόνους,ψωλάδες κτλ με τελική κατάληξη το σοδομισμό τους.Κάτι που δεν εγκρίνει το κοινό αλλά έτσι έγινε.
Δεν είναι δική σας υπόθεση,έλεγαν αριστεροί δεξιοί.Την κάναμε δική μας πουστάκια.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
Τι ειναι καλυτερο νεοι μου; Αρμπαιτερ στη Γερμανια ή πικεριστες στην Ελλαδα να γαματε μερα παρα μερα με 10 ευρω;

Με σειρά καλύτερο προς το χειρότερο:

1. Δικιά σου δουλειά στη Γερμανία
2. Υψηλόβαθμος, καλοπληρωμένος στη Γερμανία
3. Δικιά σου δουλειά που βγάζεις στην Ελλάδα
4. ΔΥ στην Ελλάδα
5. Αρμπαιτερ στην Γερμανία
6. Είλωτας του ΙΤ στην Ελλάδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Φυσικά Γερμανία.Γερμανία βγάζεις τα τριπλάσια για την ίδια δουλειά.Ελλάδα θα γαμάς μαζί με τους πάκηδες και θα μυρίζεις τον ιδρώτα του Αλβανού.
Γερμανία στη χειρότερη θα γαμάς δυο φορές το μήνα στα FKK εφτάρια Ρουμάνες με 50 ευρώ.
Ο πικερισμός είναι νοοτροπία ψωλά,τεμπέλη,μαρξιστή κτλ.Δεν είναι σοβαρή νοοτροπία πουτσαρά γαμέως.Την ίδια λογική έχει ο χασίκλας,ο αραχτός κτλ,είναι τελείως antimotivation.
Κάθεσαι,φουμάρεις,ζεις στη μπίχλα,παίζεις μαλακία,γαμάς μετά τον πάκη,τι χάλια είναι αυτά.Εύκολο να το πετύχεις βέβαια αλλά εντελώς μιζέρια.
Αμα δεις το ομολογεί και ο ίδιος ο Πίκερ οτι η μέγιστη ηδονή είναι να φας στον κώλο αράπικη ψωλή,εκεί καταλήγουν τελικά αυτοί τους βλέπεις.Δηλαδή είναι τόσο χάλια η ρουτίνα τους που η αράπικη ψωλή τους φαίνεται όνειρο.
Οπότε ο Mgtow είναι ανώτερος από τον πικεριστή αφού ο Mgtow είναι φανατικός μαλάκας,δεν ξοδεύει σαν ηλίθιος τα 10 ευρώ του πικεριστή για να χαλάσει το σπέρμα του.
Οι Mgtow δίνουν καλά insights για τις γκόμενες αφού τις βλέπουν από την αντίθετη άποψη,αυτή του ορκισμένου μαλάκα που δε χρειάζεται το μουνί.Δηλαδή είναι χρήσιμοι για το καμάκι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ η κλασσική σκηνή 90s του Pulp Fiction που συνοψίζει τι έγινε στην Ελλάδα.
Ενας μαύρος(Marcellus) πλακώνεται με ένα λευκό μποξέρ(Μπρους Γουίλλις) και εκεί που δέρνονται και βγάζουν τα κουμπούρια,έτοιμοι να αποτελειώσει ο ένας τον άλλον,βγάζει απροσδόκητα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μια καραμπίνα και τους σημαδεύει.Δεν είναι δική σου δουλειά,του λέει ο Αράπης.Τώρα την κάνω δική μου,απαντάει αυτός(με εξέλιξη τελικά το σοδομισμό του μαύρου κτλ.)

Ετσι και Ελλάδα ο καθηγηταράς είχε προετοιμάσει το σκηνικό πολύ ωραία.Θα δούλευε μια ζωή ο Βαλκάνιος πουτσαράς σα μαλάκας για να έχει τα μεγαλεία η κόρη του,να τρώει αυτή να παίρνει δόξα και χρήματα ο καθηγηταράς.
Ο πουτσαράς όμως είχε άλλη γνώμη.Εκανε την υπόθεση δική του.Ο καθηγητής πήγε κατά διαβόλου,αμφίβολο αν θα πάρει σύνταξη και η κόρη του θα δουλεύει για 600 ευρώ εκτός αν αποφασίσει να πάει να δουλέψει στα Privat να την ξεσκίσει ο Βαλκάνιος.
Ετσι ο πουτσαράς πήρε την τύχη του στα χέρια του βγάζοντας τα κουμπούρια διαλύοντας γόνους,ψωλάδες κτλ με τελική κατάληξη το σοδομισμό τους.Κάτι που δεν εγκρίνει το κοινό αλλά έτσι έγινε.
Δεν είναι δική σας υπόθεση,έλεγαν αριστεροί δεξιοί.Την κάναμε δική μας πουστάκια.
Έχεις δίκιο σε αυτό αρχηγέ! Κι εγώ εδώ προσπαθώ τα βασικά έξοδα μου να τα κάνω σε επιχειρήσεις φίλων μου Πουτσαράδων και όχι ψωλάδων!
Και τα χοντρά πακέτα του τουρισμού θα πάνε για ταξίδια στο εξωτερικό και όχι στην αναζήτηση Ελλεινίδων! Ας μείνουν με τους γόνους και τα βύσματα!
Τα τρίπτυχο γόνων,ψωλάδων,βυσμάτων πρέπει να φάει γερή πούτσα! Και θα τη φάει διότι ακόμα πιστεύουν πως με κάποιον απροσδιόριστο και μαγικό τρόπο όλα θα πάνε καλύτερα... Και όσο απλά το πιστεύουν χωρίς να κάνουν κάποια διαφορετική δράση,  τους έρχετε το ακόμα χειρότερο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχεις δίκιο σε αυτό αρχηγέ! Κι εγώ εδώ προσπαθώ τα βασικά έξοδα μου να τα κάνω σε επιχειρήσεις φίλων μου Πουτσαράδων και όχι ψωλάδων!
Και τα χοντρά πακέτα του τουρισμού θα πάνε για ταξίδια στο εξωτερικό και όχι στην αναζήτηση Ελλεινίδων! Ας μείνουν με τους γόνους και τα βύσματα!
Τα τρίπτυχο γόνων,ψωλάδων,βυσμάτων πρέπει να φάει γερή πούτσα! Και θα τη φάει διότι ακόμα πιστεύουν πως με κάποιον απροσδιόριστο και μαγικό τρόπο όλα θα πάνε καλύτερα... Και όσο απλά το πιστεύουν χωρίς να κάνουν κάποια διαφορετική δράση,  τους έρχετε το ακόμα χειρότερο!

Σωστή νοοτροπία.Είναι σε περιδίνηση.Τρώνε τόσες σφαλιάρες που τα έχουν χαμένα,δεν ξέρουν τι τους βαράει.Το τρελό είναι οτι νιώθουν σίγουροι για τη δύναμή τους αφού το 90% της κοινωνίας τους πάει και απλά δεν καταλαβαίνουν.
Καταλαβαίνεις οτι μπήκαν σε κατάσταση Pulp Fiction ή ταινίας τρόμου του David Lynch?
Καλά οι Ελεεινίδες έχουν πάθει πατατράκ.Πού να βρουν πλέον γαμπρούς.Αυτές θα καταλήξουν στην κατάθλιψη και στις γάτες αν δεν καταλήξουν σε ένα συνήθη ψωλά.
Οι πουτσαρέοι κρατάμε ψηλά τις σημαίες.Τώρα παίζουν τα 90ς.Εχει χυθεί όλη η μαυρίλα της δεκαετίας καθώς βγήκαμε στο προσκήνιο.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

4. ΔΥ στην Ελλάδα
Δυο σχόλια κ από μένα. Το καλύτερο είναι trader ή επενδυτής σε Χρηματιστήρια κ Παράγωγα.  Βγάζεις τα λεφτά σου από το σπίτι σου, ΔΕΝ πληρώνεις φόρο από τα κέρδη σου κ μόνο 10-15% στα μερίσματα.
Θέλει μεγάλη εμπειρία κ συνεχή δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμείβει.
Δεύτερον, εχθρός μας είναι κ τα κόμματα των ψωλάδων κ ειδικά η σκατονδ, το κατεξοχήν κόμμα γόνων κ ψωλαδων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

4. ΔΥ στην Ελλάδα

Ετσι είναι.
Χοντρικά
1.8000-15000 το μήνα καθαρά
2.4000-7000 το μήνα καθαρά
3.2000-3000 το μήνα καθαρά
4.1200-1500 το μήνα
5.1500 το μήνα
6.500-800 το μήνα

Αλλά για να έχεις δική σου δουλειά Γερμανία πρέπει πρώτα να δουλέψεις μίνιμουμ μια δεκαετία Γερμανία σαν υπάλληλος να μάθεις τη γλώσσα,τη δουλειά,τις διαδικασίες κτλ,δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.
Πρέπει να φας τα χαστούκια σου να φτύσεις αίμα και μετά μπορείς να ανοίξεις δική σου επιχείρηση εκμεταλλευόμενος την εμπειρία σου.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εχει χυθεί όλη η μαυρίλα της δεκαετίας καθώς βγήκαμε στο προσκήνιο.
και να ξεραν τι τους περιμενει :s&m_2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και να ξεραν τι τους περιμενει :s&m_2:

Ναι,τεράστια μαυρίλα.Δεν ξέρω τι κάνει η νέα γενιά αλλά με τους σημερινούς σαραντάρηδες στα πράγματα δηλαδή της δικής μου φουρνιάς βλέπε Τσίπρας κτλ δεν υπάρχει έλεος.Την πούτσισαν άσχημα.
Ρε που μπλέξανε.
Πω πω καλά,είναι πολύ άσχημο και δεν έχουν ιδέα πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει γιατί δεν ξέρουν τα άτομα.Κατελήφθησαν εξ απήνης με τα σώβρακα χαμηλωμένα.
Οι Τσίπρες δηλαδή εκμεταλεύτηκαν ό,τι και εμείς,την τεράστια αδυναμία της μέσης τάξης.Αυτοί όμως είναι αλήτρες και τσογλανάκια,δε θα ξεμπερδέψουν εύκολα οι γηγενείς με τους τσιπριστές,Παππά κτλ.
Εμείς τους ξέρουμε τι κουμάσια είναι γιατί τους βλέπαμε από τότε που ήταν 15 χρονών,οι άλλοι δεν τους ξέρουνε.
Εχεις δηλαδή τον αλήτρα του πεζοδρομίου να αντιμετωπίζει το γόνο και τον ψωλά.Αντε γεια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

:rockon: :rockon: :rockon:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ετσι είναι.
Χοντρικά
1.8000-15000 το μήνα καθαρά
2.4000-7000 το μήνα καθαρά
3.2000-3000 το μήνα καθαρά
4.1200-1500 το μήνα
5.1500 το μήνα
6.500-800 το μήνα

Αλλά για να έχεις δική σου δουλειά Γερμανία πρέπει πρώτα να δουλέψεις μίνιμουμ μια δεκαετία Γερμανία σαν υπάλληλος να μάθεις τη γλώσσα,τη δουλειά,τις διαδικασίες κτλ,δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.
Πρέπει να φας τα χαστούκια σου να φτύσεις αίμα και μετά μπορείς να ανοίξεις δική σου επιχείρηση εκμεταλλευόμενος την εμπειρία σου.

Αν και βρίσκω πολύ διασκεδαστική την απόπειρα μεταφοράς του σουρεαλισμού του τόπικ του "Κιέβου" εδώ, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής που ίσως σε βοηθήσουν στο να κάνεις τις ιστορίες σου περισσότερο ρεαλιστικές:

Συνάδελφοι διδάκτορες μηχανικοί με ~10ετή εμπειρία στην βιομηχανία καθαρίζουν επί γερμανικού εδάφους γύρω στα 60 χιλιάρικα το χρόνο και φωνάζουν γιούπι ... Μεταδιδακτορικός ερευνητής ή λέκτορας σε Γερμανικό πανεπιστήμιο συχνά βλέπει τα 50 χιλιάρικα, καθαρά, με το κιάλι ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν και βρίσκω πολύ διασκεδαστική την απόπειρα μεταφοράς του σουρεαλισμού του τόπικ του "Κιέβου" εδώ, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής που ίσως σε βοηθήσουν στο να κάνεις τις ιστορίες σου περισσότερο ρεαλιστικές:

Συνάδελφοι διδάκτορες μηχανικοί με ~10ετή εμπειρία στην βιομηχανία καθαρίζουν επί γερμανικού εδάφους γύρω στα 60 χιλιάρικα το χρόνο και φωνάζουν γιούπι ... Μεταδιδακτορικός ερευνητής ή λέκτορας σε Γερμανικό πανεπιστήμιο συχνά βλέπει τα 50 χιλιάρικα, καθαρά, με το κιάλι ...

60000 το χρόνο δηλαδή 5000 το μήνα.Εγώ τι διαφορετικό λέω?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
60000 το χρόνο δηλαδή 5000 το μήνα.Εγώ τι διαφορετικό λέω?

Η προσέγγιση σου αφορά μέγιστους και όχι μέσους μισθούς και αναφέρεται σε ένα εξαιρετικά μικρό υποσύνολο μισθοδοτικών/επιστημονικών ρετιρέ ... Τα παραδείγματα μου αφορούν σε Thyssenkrupp, Γερμανούς υποκατασκευαστές της Vestas και το R&D τμήμα της Bosch.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να δει κανείς το προφανές?: Εύκολα, νόμιμα και πολλά λεφτά δεν υπάρχουν πλέον πουθενά στον κόσμο ...

Επισκέπτης

4. ΔΥ στην Ελλάδα
Μου αρεσει που το προσεγγιζεις ορθολογικα αλκα δε νομοζω οτι εκανρςς σωστη ταξινομηση.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να δει κανείς το προφανές?: Εύκολα, νόμιμα και πολλά λεφτά δεν υπάρχουν πλέον πουθενά στον κόσμο ...

νομιμα ? - ΝΑΙ
πολλα ? - ΝΑΙ

ευκολα ? - δεν ειναι για ολους.....

αντιγραφω προχειρα απο αγγελιες :

Head of Testing - UK - Rate £1100 per Day
Project Manager - UK - Rate £400.00 per hour

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η προσέγγιση σου αφορά μέγιστους και όχι μέσους μισθούς και αναφέρεται σε ένα εξαιρετικά μικρό υποσύνολο μισθοδοτικών/επιστημονικών ρετιρέ ... Τα παραδείγματα μου αφορούν σε Thyssenkrupp, Γερμανούς υποκατασκευαστές της Vestas και το R&D τμήμα της Bosch.

Το θέμα είναι αν έχεις ευκαιρία.Εχεις τη δυνατότητα εκεί που είσαι να χτυπήσεις ταβάνι από τα 5000 ευρώ μηνιαίως καθαρά να πας στα 15000?Εύκολο δεν είναι φυσικά αφού υπάρχουν εκατοντάδες αντίπαλοι που θέλουν το ίδιο.Πώς θα τους λιώσεις όλους αυτούς?Πώς θα ξεφύγεις από το ανταγωνισμό?
Χωρίς άπειρες ώρες δουλειάς,dedication,ανώτερη αντοχή,φυσικές δυνάμεις,τεράστια κλάση κτλ δε γίνεται.100 προσπαθούν ένας πετυχαίνει και μαζεύει όλο το χαρτί ως πιο μάγκας.Die hard or die trying.Εχεις όμως μια ευκαιρία.
Στην Ελλάδα έχουν δοθεί όλα τα πόστα εκ των προτέρων δεν έχεις καμία ευκαιρία όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις.Είναι το παπάτο,η λακληκαρία η ανίερη συμμαχία γόνων,παλαιών,βυσμάτων,ψωλάδων που κάνουν κουμάντο και δεν αφήνουν κανέναν άσχετο να διεισδύσει.Οπότε τους γράφεις στα αρχίδια σου και τους στερείς το ειδικό βάρος,πέφτουν σαν ώριμο φρούτο.
Συγχαρητήρια κέρδισες αλλά είσαι για τον πούτσο.Κατέκτησες το κουραδόκαστρο αφού εγώ,το άτομο δυνατοτήτων σε απαξίωσα και χωρίς εμένα είσαι μηδενικό και παίρνεις ένα πέος.Δεν υπάρχεις γιατί ΕΓΩ αποφάσισα οτι θα εισπράττεις τα αποτελέσματα της ΔΙΚΗΣ σου επίδοσης οπότε θα είσαι για τον πούτσο.Βρες τώρα πώς θα ξεφύγεις από τα σκατά που δημιούργησες μαλάκα.
Είναι καθαρός εκβιασμός κατάσταση πίπεν κώλεν αυτό που βρέθηκαν,δεν το περίμεναν καν.Είναι άσκηση καθαρής βίας,το βλέπουν ανεπίτρεπτο να τους τον φοράνε.
Απλά τους βάλαμε να τρώνε τα χύσια τους και τα σκατά τους,γυρίσαμε την κατάσταση μπούμερανγκ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Οταν λεμε δικη σου δουλεια στην γερμανια τι ακριβως εννοουμε?
Καποια παραδειγματα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οταν λεμε δικη σου δουλεια στην γερμανια τι ακριβως εννοουμε?
Καποια παραδειγματα?

Για Έλληνες με δική τους δουλειά στη Γερμανία,σχεδον πάντα πρόκειται για εστίαση.

Επίσης λίγες κομμώτριες,μοδίστρες,κ.λ.π. όσο αφορά γυναίκες και υδραυλικούς,γενικά μάστορες όσο αφορά άντρες,που έχουν στήσει κατάστημα/επιχείρηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom