Επισκέπτης
Ο τροπος ζωης του νησιωτη την τουριστικη σαιζον:
Νομιζω οτι ξερω καλυτερα ως νησιωτης. Τα ιδια εκανα και εγω φετος. Στη Γερμανια θα γαμαγα τη χουφτα μου, κακα τα ψεμματα.
Νομιζω οτι ξερω καλυτερα ως νησιωτης. Τα ιδια εκανα και εγω φετος. Στη Γερμανια θα γαμαγα τη χουφτα μου, κακα τα ψεμματα.ναι βεβαια ... ξεψωλιάζονται ... στην μαλακία... οι νησιώτες την τουριστική σαιζόν
κακα τα ψέμματα την χούφτα σου γαμάς έτσι και αλλιώς
Και αυτή ΑΝ του κάτσει!!!κακα τα ψέμματα την χούφτα σου γαμάς έτσι και αλλιώς
Παιδια γραψτε και αλλα για την καθημερινοτητα στο εξωτερικο. Μου ατεσαν πολυ οι φωτο απ το παρκο. Νομιζω οτι αυτο λειπει απο τον Ελληνα που σκεφτεται να μεταναστευσει, βλεπει τους αριθμους, αλλα δε βλεπει πως θα ειναι η ζωη στην πραξη.
Στην πράξη σε θεωρούν κατώτερο άπειρα μαλάκα και καθυστερημένο,απλά είναι υποκριτικοί να μην το δείχνουν.Αν έχεις λεφτά,σου φέρονται καλά για να τρώνε τα λεφτά σου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Δυτικοί είναι η τεράστια ανωτερότητα του Ελληναρά πουτσαρά.Τον Ελληναρά δεν τον ενδιαφέρει αν τον βρίζουν ή τον θεωρούν κατώτερο γιατί και αυτός τους βλέπει ρατσιστικά σαν κατώτερους.
Για αυτό υπάρχει τεράστιο tension όταν Ελληνες συναντάνε Γερμανοειδείς,γενικά είναι μια κατάσταση θα σε γαμήσω τώρα πραγματική σύγκρουση πολιτισμών,που δεν υπάρχει με άλλους Ευρωπαίους ούτε καν με Αραβες.
Γενικά οι Γερμανοί θα πούνε der Grieche(ο Ελληνας,ενώ δε θα πούνε ποτέ der Türke,der Araber,der Romäner,der Engländer κτλ).Μας θεωρούν δηλαδή διαφορετικούς,το άλλο πράγμα.Δηλαδή κάνουμε πάντα εντύπωση οτι είμαστε διαφορετικοί.
Δηλαδή ο Γερμανοειδής όταν συναντάει τον Ελληνα σκέφτεται πούστη,βρωμύλε Ελληνα τη γάμησες και ο Ελληνας σκέφτεται θα σε γαμήσω μαλάκα Δυτικέ.Ετσι δημιουργείται μια ένταση τα τελευταία 1000 χρόνια γιατί ο ένας εκπλήσσεται από τον άλλο.
πές μας τι παίρνεις όμως ..... (για τα μπόλντ μιλάω, τα άλλα λίγο πολύ γνωστά) ...
τό οτι μάς θεωρούν κατώτερους όλοι σχεδόν οι λαοί της Ε.Ε. δεν σού λέει κάτι ε;; Και δεν μιλάω για Γερμανοειδείς μόνο , πχ Ολλανδούς, Βελγους, Σουηδούς κλπ ..Αυτοί μας μισούν στην ψύχρα.Ετσι είναι.Εγώ νεομετανάστη που να ήρθε και να κλαιγόταν πόσο πιο μαλάκας είναι από τους Γερμανούς και να ψάχνει βοήθεια δεν έχω δει.Αντίθετα είδα πολλούς που έλεγαν τι ανώτεροι είναι και πόσα κιλά μαλάκες είναι οι ξένοι.
τό οτι μάς θεωρούν κατώτερους όλοι σχεδόν οι λαοί της Ε.Ε. δεν σού λέει κάτι ε;; Και δεν μιλάω για Γερμανοειδείς μόνο , πχ Ολλανδούς, Βελγους, Σουηδούς κλπ ..Αυτοί μας μισούν στην ψύχρα.
Σοβαρα; Νομιζα οτι ηταν ελληνοπουλα με τουριστριες. Ε τα ιδια γινονται στα νησια. Θελετε και καμια φωτο που εχω τραβηξει εγω να κλαψετε;Ποίου νησιώτη ρε τρολ; Το βίντεο ειναι απο Ταιλανδη, δήθεν ερασιτεχνικό του Σειρηνάκη
Στην πράξη σε θεωρούν κατώτερο άπειρα μαλάκα και καθυστερημένο,απλά είναι υποκριτικοί να μην το δείχνουν.Αν έχεις λεφτά,σου φέρονται καλά για να τρώνε τα λεφτά σου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Δυτικοί είναι η τεράστια ανωτερότητα του Ελληναρά πουτσαρά.Τον Ελληναρά δεν τον ενδιαφέρει αν τον βρίζουν ή τον θεωρούν κατώτερο γιατί και αυτός τους βλέπει ρατσιστικά σαν κατώτερους.
Για αυτό υπάρχει τεράστιο tension όταν Ελληνες συναντάνε Γερμανοειδείς,γενικά είναι μια κατάσταση θα σε γαμήσω τώρα πραγματική σύγκρουση πολιτισμών,που δεν υπάρχει με άλλους Ευρωπαίους ούτε καν με Αραβες.
Γενικά οι Γερμανοί θα πούνε der Grieche(ο Ελληνας,ενώ δε θα πούνε ποτέ der Türke,der Araber,der Romäner,der Engländer κτλ).Μας θεωρούν δηλαδή διαφορετικούς,το άλλο πράγμα.Δηλαδή κάνουμε πάντα εντύπωση οτι είμαστε διαφορετικοί.
Δηλαδή ο Γερμανοειδής όταν συναντάει τον Ελληνα σκέφτεται πούστη,βρωμύλε Ελληνα τη γάμησες και ο Ελληνας σκέφτεται θα σε γαμήσω μαλάκα Δυτικέ.Ετσι δημιουργείται μια ένταση τα τελευταία 1000 χρόνια γιατί ο ένας εκπλήσσεται από τον άλλο.
Βαλτε ή περιγραψτε και εσεις στιγμες της καθημερινοτητας, προσβλητικες συμπεριφορες που υπομενετε στην ξενιτια κλπ.
Βαλτε ή περιγραψτε και εσεις στιγμες της καθημερινοτητας, προσβλητικες συμπεριφορες που υπομενετε στην ξενιτια κλπ.
Υποπτευομαι οτι την θεωρια μαλλον το mindset του βαλξανιοπουτσισμου το δημιουργησε το υποσυνειδητο σου ως αντιδραση στην ρατσιστικη κακομεταχειριση των Γερμαναραδων.
Εσεις Γερμανοι γαματε μουναρες αλλα εγω ο βαλκανιοπουτσιστης πεταω ρουκετες χρηματος χωρις να με νοιαζει που ξοδευω αυτοκαταστροφικα με αποτελεσμα να μαζευω ολες τις μουναρες. Εσεις δε μπορειτε να με ακολουθησετε σε αυτο το ρυθμο, σκεφτεστε τις αποταμιευσεις και τη συνταξη σας, δεν εχετε το παθος και την κουζουλαδα!
Πιστευω το περιεγραψα σωστα.
Και πως αντεχεις ρε φιλε; Πιο πισω ειχες πει οτι σας κοιτανε ακομα και στο παρκο αυστηρα για σπασιμο τσαμπουκα. Πως αντεχετε;Ας πούμε μια φορά είχα παραγγείλει ένα τοστ και μου λέει ο τύπος με τεράστιο χαμόγελο μετά πεντάλεπτο.Λυπάμαι κύριε αλλά εδώ και πέντε λεπτά στις 20.00 σταματήσαμε να φτιάχνουμε τοστ.
Του λέω άντε γαμήσου στα ελληνικά.Σιγά μην έτρωγα στο κωλομάγαζό σου.Τι είπατε κύριε μου λέει?Εντωμεταξύ οι άλλοι Ελληνες γύρω να έχουν ξεραθεί στα γέλια.
Συχνά λένε το μαγαζί έκλεισε για να μη σε εξυπηρετήσουνε,κάνουν πολλά μικρά προσβλητικά πράγματα.Γενικά οι Δυτικοί κάνουν πολλές γκριμάτσες όπως οι Αμερικανοί,εγώ τους λέω στα ελληνικά μη μου κάνεις εμένα γκριμάτσες μαλάκα,μη σου γαμήσω τον κώλο,στα αρχίδια μου,στον πούτσο μου,σκάσε μαλάκα κωλότουρκε,τσίμπα ένα αρχίδι Αράπη μη μου πρήζεις τα αρχίδια πουστοάραβα κτλ.
Καλά,αν δούνε αυτοί σε λεξικό ή google translate τι έχεις πει παίζει να καλέσουν αστυνομία,γενικά είναι αυστηροί στις συμπεριφορές και στα δικαιώματα.
Δηλαδή κοιτάνε στο google translate και γενικά παρακολουθούνε και καρφώνουν τα πάντα.Αλλά τους ξέρουμε.
Γενικά κάπως θέλουν να σε πικάρουν συνέχεια να σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα και θυμό να νιώσεις κατώτερος αλλά αν είσαι Ελληναράς πουτσαράς τους γράφεις στα αρχίδια σου γιατί ίπτασαι και αυτό τους εξοργίζει.Παίζει και να γίνει έξαλλος ο άλλος γενικά οι Δυτικοί είναι λίγο ψυχάκηδες.
Εχουν τη συλλογική κουλτούρα που τους σώζει,δηλαδή αν αποδοκιμάζει ένας κάτι,το ίδιο κάνουν όλοι και ενισχύουν,δεν είναι ποτέ μόνος κάποιος.
Πεστα να ξαλαφρωσει η ψυχουλα σου και μη ντρεπεσαι.Είναι πολύπλοκο ρε τύπε, καλύτερα να πας να το ζήσεις μόνος σου.
Και να σου πει κάποιος περιστατικά, πάλι δεν θα έχεις συνολική εικόνα.
Καλά,αν δούνε αυτοί σε λεξικό ή google translate τι έχεις πει παίζει να καλέσουν αστυνομία,γενικά είναι αυστηροί στις συμπεριφορές και στα δικαιώματα.
Δηλαδή κοιτάνε στο google translate και γενικά παρακολουθούνε και καρφώνουν τα πάντα.Αλλά τους ξέρουμε.