3000 το στρέμμα πάνε τα χέρσα μη ποτιστικά χωράφια αυτή τη στιγμή.
Για δες καλυτερα:
3000 το στρέμμα πάνε τα χέρσα μη ποτιστικά χωράφια αυτή τη στιγμή.
Φίλε μου συμφωνώ και επαυξάνω για την ποιότητα της διασκέδασης. Το ερώτημα είναι ότι θα βρεις μια δουλειά που να μη σε γαμάνε, σαν Αλβανός μετανάστης που θα είσαι, ώστε να σου μένει κέφι και ενέργεια να ζήσεις τις διασκεδάσεις, ή θα φορτωθείς με τα ψυχολογικά που αναφέρει πιο πάνω ο Kman και θα αρχίσει η Αθηνούλα και η Ελλαδίτσα με το χουζουράκι, τους αργούς ρυθμούς, την απόλυτη ελευθερία απόψεων, τον άπειρο ήλιο και τις ζεστές θάλασσες να σου φαινεται ως η Γη της επαγγελίας;
Εγω οσους φιλους εχω εξω κανεις δεν θελει να γυρισει
Εγω γυρισα μονο για το πτυχιο και εννοειται οτι θα κοιταξω να ξαναφυγω γιατι στον τομεα μου τα λεφτα θα ναι πολυ παραπανω απ αυτα που παιρνω αλλα ειναι και τι θελεις γενικα απ την ζωη σου.
Ειχα και εγω Ελληνες οταν δουλευα εξω που κλαψομουνιαζανε για τον ηλιο,για το φαι και αλλα χιλια δυο
Εγω περναγα 10φορες καλυτερα απο Ελλαδα..Μουνια γαμουσα επι 10 πιο ευκολα,ποτα επινα πιο φθηνα,παρκα ειχα και καθαρους δρομους,γυναικες απ ολο τον κοσμο,ασπρες,μαυρες,κιτρινες,μιξ..Επινα τσιγαρα μαζι με αγνωστους/αγνωστες,one night stand παιζανε.Η διασκεδαση 10φορες καλυτερη απο Ελλαδα και ας λενε εδω ολοι σαν την Αθηνα πουθενα,μαλλον πουθενα χειροτερα.
Κανεις εδω δεν χορευει,δεν γαμαει,δεν κανει γνωριμιες και η αναλογια σε μαγαζια ειναι 9πουτσες 1μουνι.ΟΛοι βγαινουν πλεον ειδικα Αθηνα για να κανουν ποστ στο insta,fb και ειναι με ενα κινητο στο χερι
Θεωρω οτι πρεπει καποιος να ναι θεοτρελος η με ψυχολογικα για να πει προτιμω να ειμαι Αθηνα στην σκατουπολη δηλαδη παρα στο Βερολινο,Λονδινο,Βιεννη κτλπ
κατεβικα Αθηνα για δουλεια, ηταν πριν 2 μηνες. Δεν θελω να φανω ιδιοτροπος η τοπικιστης. Μα καλα πως μπορειται και μενεται Αθηνα. Οι οδηγοι τρεχουν σαν τρελοι, βρωμια παντου, ζητιανια, ανθρωπο κατεστραμενοι. Οχι οτι η επαρχια δεν εχει δυσκολιες, αλλα πως συνηθισατε αυτον τουν βουρκο; Το να συγκρινεις την Αθηνα με οποιαδηποτε προτευουσα ειναι λαθος. Αποτελει απο μονη της κατηγορια. Το μονο καλο οι πουτανεςΙσχύει και είναι και το λογικό. Εδώ Podgorica Μαυροβούνιο που είχα πάει για δουλειά ήταν οργανωμένα και γαμούσε από άποψη καθαριότητας, δρόμων και άπλας. Ακόμα και το πανεπιστήμιο τους προσεγμένο όπου γινόταν της μουνάρας το πανηγύρι. Φαγητό μερίδες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και ποιότητα παντού. Εμπορικό τεράστιο έβρισκες τα πάντα. Βέβαια πιο πολύ για τουρισμό είναι αφού εκεί δε ξέρουν αγγλικά, αλλά η σύγκριση με το δικό μας το κωλοχανείο είναι αναπόφευκτη. Ποια Αθήνα;
Στο γκαζον που χεζουν οι σκυλοι πανε και ξαπλωνουν μισοντυμενοι οι Γερμαναραιοι. Αηδιασα παω να ξερασω.Ας αναρριχηθούν στα αρχίδια μας τώρα και ας νομίζουν ότι είμαστε σε καμιά κρύα φάμπρικα και ακούμε Καζαντζίδη
Μεγαλη αληθεια φιλε αλλα οι γυναικες, αυτα τα καταραμενα οντα, ζουνε στην Αθηνα. Επαρχια πρεπει να εισαι σε κυκλωματα για να γαμησεις. Αν ειχε γυναικες που γαμιουνται η επαρχια δεν θα υπηρχαν ουτε οι μισοι Αθηναιοι. Και εγω απο νησι ειμαι και μολις φυγουν οι τουριστες αναγκαζομαι να επιστρεφω στη χαβουζα. Παντου μια τραγωδια.κατεβικα Αθηνα για δουλεια, ηταν πριν 2 μηνες. Δεν θελω να φανω ιδιοτροπος η τοπικιστης. Μα καλα πως μπορειται και μενεται Αθηνα. Οι οδηγοι τρεχουν σαν τρελοι, βρωμια παντου, ζητιανια, ανθρωπο κατεστραμενοι. Οχι οτι η επαρχια δεν εχει δυσκολιες, αλλα πως συνηθισατε αυτον τουν βουρκο; Το να συγκρινεις την Αθηνα με οποιαδηποτε προτευουσα ειναι λαθος. Αποτελει απο μονη της κατηγορια. Το μονο καλο οι πουτανες
Αυτες τις φωτο μας τις εβαλε σαν υποδειγμα ευζωιας ο ΒΠ.Στο γκαζον που χεζουν οι σκυλοι πανε και ξαπλωνουν μισοντυμενοι οι Γερμαναραιοι. Αηδιασα παω να ξερασω.
Δεν ξερω αν θα ειναι ευπροσδεκτοι οσοι γυρισουν για να φιλησουν τα χωματα της ιερης Πατριδας. Εμεις φαγαμε το λουκι της κρισης. Εμεις θυσιαστηκαμε για να την ξαναχτισουμε.
Δεν ξερω αν θα ειναι ευπροσδεκτοι οσοι γυρισουν για να φιλησουν τα χωματα της ιερης Πατριδας. Εμεις φαγαμε το λουκι της κρισης. Εμεις θυσιαστηκαμε για να την ξαναχτισουμε.
Στο γκαζον που χεζουν οι σκυλοι πανε και ξαπλωνουν μισοντυμενοι οι Γερμαναραιοι. Αηδιασα παω να ξερασω.
Αυτες τις φωτο μας τις εβαλε σαν υποδειγμα ευζωιας ο ΒΠ.
κατεβικα Αθηνα για δουλεια, ηταν πριν 2 μηνες. Δεν θελω να φανω ιδιοτροπος η τοπικιστης. Μα καλα πως μπορειται και μενεται Αθηνα. Οι οδηγοι τρεχουν σαν τρελοι, βρωμια παντου, ζητιανια, ανθρωπο κατεστραμενοι. Οχι οτι η επαρχια δεν εχει δυσκολιες, αλλα πως συνηθισατε αυτον τουν βουρκο; Το να συγκρινεις την Αθηνα με οποιαδηποτε προτευουσα ειναι λαθος. Αποτελει απο μονη της κατηγορια. Το μονο καλο οι πουτανες
α δηλαδη οντως εχουν χεσει σκυλοι πριν εκει που ξαπλωνουν. Μενει καποιο υπολειμμα ξερεις. Αλλο να περπατας πανω με τα παπουτσια σου αλλο να βγαζεις τη μπλουζα και να ξαλωνεις.Οι Γερμανοί τα μαζεύουν τα σκατά των σκύλων τους και δεν υπάρχουν αδέσποτα.
Γερμανία το πρόβλημα είναι η τεράστια ενεργητικότητα των Γερμανών.Περπατάς στην όχθη του ποταμού ή αράζεις στη λίμνη και βλέπεις τύπους να κάνουν τζόκινγκ,άλλους με ποδήλατο,όλους να μιλάνε δυνατά,παιδιά να τρέχουν παντού και να αναστατώνουν το σύμπαν κτλ,γενικά υπάρχει πολλή ενέργεια και αυτό για τον Ελληναρά είναι κουραστικό.
Ο Ελληναράς προτιμάει το αραλίκι να απλώνει τις αρίδες του,να ξύνει τις αρχίδες του και να φουμάρει σε απόλυτη νιρβάνα χαζεύοντας κωλαράκια,δεν του πάει το ενεργητικό στυλ των Βορείων.
Το ξέρεις ότι τα ψάρια χέζουν και κατουράνε στην θάλασσα;α δηλαδη οντως εχουν χεσει σκυλοι πριν εκει που ξαπλωνουν. Μενει καποιο υπολειμμα ξερεις. Αλλο να περπατας πανω με τα παπουτσια σου αλλο να βγαζεις τη μπλουζα και να ξαλωνεις.
Τεσπα παω παραλια για κολυμπι και αραγμα μεχρι τις εννια που θα νυχτωσει. Τα λεμε το βραδυ.
Γερμανία το πρόβλημα είναι η τεράστια ενεργητικότητα των Γερμανών.Περπατάς στην όχθη του ποταμού ή αράζεις στη λίμνη και βλέπεις τύπους να κάνουν τζόκινγκ,άλλους με ποδήλατο να περνάνε ξυστά,όλους να μιλάνε δυνατά,παιδιά να τρέχουν παντού και να αναστατώνουν το σύμπαν κτλ,σκύλαρους να μπλέκουν στα πόδια σου,γενικά υπάρχει πολλή ενέργεια και αυτό για τον Ελληναρά είναι κουραστικό.
Ο Ελληναράς προτιμάει το αραλίκι να απλώνει τις αρίδες του,να ξύνει τις αρχίδες του και να φουμάρει σε απόλυτη νιρβάνα χαζεύοντας κωλαράκια,δεν του πάει το ενεργητικό στυλ των Βορείων.
Κι εγώ πάντως προτιμώ περπάτημα,τζόκινγκ,ποδήλατο απ'το να κάτσω κάπου 2 ώρες.Σ'αυτό συμφωνώ με τους Γερμανούς.Πολλές φορές έλεγα σε φίλους μου να πάμε για περπάτημα αντί για καφέ.
Π.χ. αν τα ελληνικά νησιά τα είχαν Γερμανοί.
1.Θα είχαν όλα τρένα και πολλά γέφυρες που θα ένωναν το ένα νησί με το άλλο
ξέκωλα θα λιάζονταν παντού κουνώντας τα αγύμναστα κωλομέρια τους με την κυτταρίτιδα,τριχωτοί τύποι με καράφλες,μούσια και κοιλιές θα πέρδονταν με το μισό αρχίδι έξω κτλ.
9. Σε αγριοκοιταζουν για να σε καθυποταξουν ψυχολογικα. Δεν ειναι οπως Ελλαδα που οι λαθρο αγριοκοιταζουν και τρομοκρατουν τους ντοπιους.Ο Ελληνας γενικά τρώει φρίκη εξωτερικό και τα πρώτα χρόνια είναι πιθανό να γυρίσει γιατί:
1.Εκεί που απολάμβανε κάθε μέρα ήλιο και φως,βρίσκεται στο κρύο,το ημίφως και το σκοτάδι
2.Εκεί που είχε παραλία να κάνει μπάνιο και να δει κωλαράκια,έχει μόνο όχθες ποταμών που δαγκώνει τα αρχίδια του από το κρύο και μπορεί να τον πουν παιδερά
3.Εκεί που είχε ζεστό νόστιμο φαί της μαμάς,σουβλάκια,φραπεδιές πρέπει να τη βγάζει με junk food και Wurst και καφέ νεροζούμι
4.Εκεί που έμενε σε σπίτι 100 τετραγωνικά με μπαλκόνι,air condition και κομφόρ πρέπει να περιοριστεί στην αρχή σε Wohngemeinschaft 20 τ.μ. με κοινή τουαλέτα
5.Εκεί που ήταν άρχοντας στον τόπο του,γίνεται Αλβανός του μιλάνε περιφρονητικά και ειρωνικά,είναι όλοι ψυχροί επειδή δε μιλάει καλά τη γλώσσα και δεν έχει εμφάνιση ντόπιου
6.Εκεί που είχε κοινωνικό κύκλο βρίσκεται να κάνει παρέα με τελειωμένους ή Τούρκους αφού οι ξένοι δεν τον δέχονται
7.Εκεί που είχε καμιά γκομενίτσα που τον καλόβλεπε βλέπει να τον γράφουν κανονικά οι ξένες σαν κατώτερο.
8.Εκεί που είχε γονεική υποστήριξη και συντροφιά από συγγενείς,αδέρφια κτλ,βρίσκεται μοναχός χωρίς στήριγμα κτλ
Ολα αυτά μαζεμένα δημιουργούν έντονη κατάθλιψη στους Ελληναράδες τα πρώτα χρόνια που μεταναστεύουν εξωτερικό με αποτέλεσμα πολλοί να το ρίχνουν στο ποτό και τα ναρκωτικά και γενικά να μην την παλεύουν.Να απομονώνονται,να τους βρίζουν να βρίζουν και αυτοί,να αντιδρούν κτλ.