Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και πως αντεχεις ρε φιλε; Πιο πισω ειχες πει οτι σας κοιτανε ακομα και στο παρκο αυστηρα για σπασιμο τσαμπουκα. Πως αντεχετε;

Εμενα με ενοχλουν οι αλβανοι που εχουν σηκωσει κεφαλι στην Ελλαδα και το εχω γραψει πολλες φορες. Δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να ζει σε ξενο τοπο που δε μου ανηκει και απο πανω να δεχομαι τετοια κακομεταχειριση!
Πεστα να ξαλαφρωσει η ψυχουλα σου και μη ντρεπεσαι.

Σκέψου πώς αντέχουν αυτοί εμένα.Εμείς οι Βαλκάνιοι είμαστε μακράν οι χειρότεροι.Τα σκατά τα ίδια.Από μέσα τους βρίζουν γενιές δεκατέσσερις αλλά μας έχουν ανάγκη αλλιώς θα φεύγαμε κλωτσηδόν.
Αμα δεις τύπο να περπατάει με τα χέρια στις τσέπες,ή το κεφάλι σκυφτό ή μάγκικα με ανοιχτά τα πόδια,κουτσά ή Βαρουφάκης style είναι πάντα από Balkans.Τους σπάμε τα αρχίδια κυριολεκτικά μόνο με το βάδισμα,την ομιλία και το στυλ.Για αυτό πέφτουν σφαλιάρες μέχρι να στρώσεις και να εξευρωπαιστείς.
Οι Τούρκοι,Αραβες είναι άλλος πλανήτης,αυτοί είναι τελείως εκτός και δεν ασχολούνται να τους αλλάξουν.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
635
Πόντοι
96
1. Και πως αντεχεις ρε φιλε; Πιο πισω ειχες πει οτι σας κοιτανε ακομα και στο παρκο αυστηρα για σπασιμο τσαμπουκα. Πως αντεχετε;
Εμενα με ενοχλουν οι αλβανοι που εχουν σηκωσει κεφαλι στην Ελλαδα και το εχω γραψει πολλες φορες. Δε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να ζει σε ξενο τοπο που δε μου ανηκει και απο πανω να δεχομαι τετοια κακομεταχειριση!

2. Πεστα να ξαλαφρωσει η ψυχουλα σου και μη ντρεπεσαι.

1. Τύπε δεν είναι για όλους το εξωτερικό

2. Τι να ξαλαφρώσει η ψυχούλα μου ρε τύπε; Ας είχα μάθει τη γλώσσα καλά τόσα χρόνια πριν φύγω, και θα σου πω εγώ τι μπαλίτσα θα έπαιζα στο εξωτερικό. Με μισή γλώσσα πήγα και πάλι δούλεψα σαν ήρωας σε απαιτητική θέση. Απλώς δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στο εξωτερικό, ίσως να το ήθελα στα 25-30 μου, όχι τώρα. Πέτυχα πλήρως με τα κοινά μέτρα, αλλά απέτυχα με τα δικά μου θέλω. Τώρα για ρατσισμούς κλπ εγώ να σου πω πως οι ξένοι θρύλο με ανέβαζαν, θρύλο με κατέβαζαν, και με αγκάλιαζαν όταν έφευγα λέγοντας μου τι θα κάνουν στη δουλειά χωρίς εμένα.

Οι ντόπιοι (και λοιοί ξένοι) μπροστά στον Έλληνα που ξέρει να δουλεύει, φαίνονται κατσαριδούλες, όπως λέει ο Kman Κι έχει απόλυτο δίκιο. Απλά στο τέλος καταντάει κοροιδία, αφού ο Έλληνας θα βγάζει πενταπλάσια δουλειά και ο ντόπιος απλά λόγω εντοπιότητας θα λουφάρει και θα παίρνει πιο πολλά λεφτά.

Γι αυτό σου λέω, ο μεγαλύτερος μάγκας έξω είναι αυτός που κάνει δική του δουλειά

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
635
Πόντοι
96
Σκέψου πώς αντέχουν αυτοί εμένα.Εμείς οι Βαλκάνιοι είμαστε μακράν οι χειρότεροι.Τα σκατά τα ίδια.Από μέσα τους βρίζουν γενιές δεκατέσσερις αλλά μας έχουν ανάγκη αλλιώς θα φεύγαμε κλωτσηδόν.

Αναλόγως τις δουλειές τύπε, πχ μηχανικοί, γιατροί, ΙΤδες δεν ειναι έτσι. Αντιθέτως είναι συνήθως πολύ ανώτεροι από τον περίγυρο.

Επισκέπτης
Εγω εχω proficiency και bachelor αγγλικου πανεπιστημιου. Δεν ειναι το κανονικο μπατσελορ ομως.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
635
Πόντοι
96
Εγω εχω proficiency και bachelor αγγλικου πανεπιστημιου. Δεν ειναι το κανονικο μπατσελορ ομως.

Τύπε χωρίς καμία παρεξήγηση, δεν πρόκειται να φύγεις εξωτερικό.
Αν ήταν να φύγεις, τα ποστ σου θα ήταν κατεβατά 10-20 γραμμών τουλάχιστον, όπως ειναι του Kman, Mindreader, ΒΑΛΚΑΝΙΟΥ ΠOΥΤΣΑΡΑ, tramountana, Paralimniou Και άλλων παιδιών που είναι εξωτερικό.
Όλα σου τα ποστ είναι 2 γραμμές μέσο όρο, που σημαίνει ότι είτε βαριέσαι να γράψεις είτε δεν έχεις πολλά να πεις.
Στο εξωτερικό, στο πρώτο email που θα απαντήσεις σε κατεβατό γράφοντας 2 γραμμές, θα πάρεις τον πούλο
Χωρίς παρεξήγηση...

Επισκέπτης
Συζητηση κανουμε φιλε οχι επιδειξη. Αλλωστε το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν

Επισκέπτης
δεν  λιποτακτησα  να παω γερμανια ... αντιθετως  καταφερα να εχω γερμανους και σουηδους  πελατες και να  με  πληρωνουν
στο βουλγαρικο    τραπεζικο λογαριασμο  μου .
μαγκια  μου .

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Συζητηση κανουμε φιλε οχι επιδειξη. Αλλωστε το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν

To τρολίζειν, τι εστί τύπε ντόπα; :S

Πάω τώρα να καθαρίσω κρεμμύδια στο υπόγειο του γυράδικο που με έχουνε κλεισμένο :'( :'( :'(

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
635
Πόντοι
96
δεν  λιποτακτησα  να παω γερμανια ... αντιθετως  καταφερα να εχω γερμανους και σουηδους  πελατες και να  με  πληρωνουν
στο βουλγαρικο  μου  τραπεζικο λογαριασμο  μου .
μαγκια  μου .

Δε λιποτάκτησες αλλά το βουλγάρικο λογαριασμό, μια χαρά τον άνοιξες

Επισκέπτης
Και πως αντεχεις ρε φιλε; Πιο πισω ειχες πει οτι σας κοιτανε ακομα και στο παρκο αυστηρα για σπασιμο τσαμπουκα. Πως αντεχετε;

Πεστα να ξαλαφρωσει η ψυχουλα σου και μη ντρεπεσαι.

Προσωπικες εμπειριες παντα που μπορει να διαφερουν!
Εγω στην Γερμανια δεν ενιωσα ΠΟΤΕ οτι δεν μου φερονται τιμια! Αν κανεις την δουλεια σου καλα εισαι ισοτιμος!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχοντας περάσει περίπου 10 χρόνια (από τα 38 χρόνια της καριέρας μου) στο εξωτερικό σε διάφορες χώρες (2 χρ Ελβετία, 6 μήνες Νότια Αφρική, 6 μήνες Ναμίμπια, 2 χρόνια Νιγηρία, 6 μήνες Αρμενία, 4 χρόνια Αγγλία, 2 χρόνια Λουξεμβούργο συν κάτι άπειρα δίμηνα-τρίμηνα σε άλλες χώρες της Ευρώπης) ΠΟΤΕ δεν ένοιωσα ανεπιθύμητος... εξαιρούνται οι "ντόπιοι" Ελληνες που σε κοιτάνε με στραβό μάτι...

Πάντα σε όλες τις χώρες έκανα αμέσως παρέες, είχα (και έχω) γκόμενες, διασκέδαζα κλπ ... ΠΑΝΤΑ

ΥΓ βεβαια δεν ήμουν ποτέ κανένας ανειδίκευτος φτωχομπινές αλλά πάντα καλοπληρωμένο στέλεχος οπότε η τσέπη ήταν πάντα γεμάτη

Επισκέπτης
Εχοντας περάσει περίπου 10 χρόνια (από τα 38 χρόνια της καριέρας μου) στο εξωτερικό σε διάφορες χώρες (2 χρ Ελβετία, 6 μήνες Νότια Αφρική, 6 μήνες Ναμίμπια, 2 χρόνια Νιγηρία, 6 μήνες Αρμενία, 4 χρόνια Αγγλία, 2 χρόνια Λουξεμβούργο συν κάτι άπειρα δίμηνα-τρίμηνα σε άλλες χώρες της Ευρώπης) ΠΟΤΕ δεν ένοιωσα ανεπιθύμητος... εξαιρούνται οι "ντόπιοι" Ελληνες που σε κοιτάνε με στραβό μάτι...

Πάντα σε όλες τις χώρες έκανα αμέσως παρέες, είχα (και έχω) γκόμενες, διασκέδαζα κλπ ... ΠΑΝΤΑ

ΥΓ βεβαια δεν ήμουν ποτέ κανένας ανειδίκευτος φτωχομπινές αλλά πάντα καλοπληρωμένο στέλεχος οπότε η τσέπη ήταν πάντα γεμάτη
Δεκτη και η δικια σου διαφορετικη εμπειρια. Πολυ σημαντικο το υστερογραφο. Τους πλουσιους δεν τους κοιταζει αυστηρα κανεις στο δρομο. Μαλλον τους γλειφουν παρα τους καταπιεζουν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οχι θα κατσω να ταιζω την εφορια του τσιπρα ...
εκει ειναι η μαγκια και  το συγχρονο ανταρτικο !
να τους  γαμας στην εδρα σου ολους!
Ξεροχύνω με σύγχρονο αντάρτικο!!!!!  :wanker: :wanker: :wanker:

Επίσης ότι περισσευούμενα μένουν τα διοχετεύουμε σε ταξίδια στην ανατολική Ευρώπη! Κανένα περιττό έξοδο σε πιρφορομάγαζα που οι Ελλεηνίδες πίνουν τζάμπα για να πηγαίνουν οι Πιρφόροι νομίζοντας πως έχει μουνιά! Πλέον ούτε τα ταβερνάκια δεν αξίζουν με τα χιλιοτηγανισμένα λάδια... Καλύτερα 1 μήνα φαγητό σε ανατολικές χώρες παρά τις Ελληνικές τηγανιές...
Γενικώς στην Ελλάδα δεν μπορείς να ξοδέψεις λεφτά και να πεις ...ΤΑ ΧΑΡΗΚΑ εκτός απο τα μπουρδέλα που πάνε οι συναγωνιστές που και σε αυτό σε σχέση με άλλες χώρες είμαστε πίσω !  

Επισκέπτης
Ξεροχύνω με σύγχρονο αντάρτικο!!!!!  :wanker: :wanker: :wanker:

Επίσης ότι περισσευούμενα μένουν τα διοχετεύουμε σε ταξίδια στην ανατολική Ευρώπη! Κανένα περιττό έξοδο σε πιρφορομάγαζα που οι Ελλεηνίδες πίνουν τζάμπα για να πηγαίνουν οι Πιρφόροι νομίζοντας πως έχει μουνιά! Πλέον ούτε τα ταβερνάκια δεν αξίζουν με τα χιλιοτηγανισμένα λάδια... Καλύτερα 1 μήνα φαγητό σε ανατολικές χώρες παρά τις Ελληνικές τηγανιές...
Γενικώς στην Ελλάδα δεν μπορείς να ξοδέψεις λεφτά και να πεις ...ΤΑ ΧΑΡΗΚΑ εκτός απο τα μπουρδέλα που πάνε οι συναγωνιστές που και σε αυτό σε σχέση με άλλες χώρες είμαστε πίσω !  
:heavymetalbig:

:wanker:

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Μετά από 202 σελίδες τι να κάνουμε τελικά, να φυγουμε ή να μείνουμε?

Επισκέπτης
Μετά από 202 σελίδες τι να κάνουμε τελικά, να φυγουμε ή να μείνουμε?
Νομιζω  η απαντηση δεν είναι απολυτη! Εξαρτάται από πολλους παραγοντες!

Απλα εγω ,και στα προηγουμενα μου ποστ ηθελα να επισημανω ότι το εξωτερικο δεν είναι λυση για ολους! Αν εχεις γαματο πτυχιο εφυγες! Αλλιως καλυτερα να πας στο χωριο σου να δουλεψεις στα χωράφια παρα να γινεις χαμάλης στο εξωτερικο για έναν μισθακο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom