Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
674
Πόντοι
86
Ε δεν είναι και λίγα 2000 ευρώ μισθός στην Σουηδία για χαμαλικι όπως λες, παρόλο που τα ενοίκια είναι υψηλά.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Νομιζω  η απαντηση δεν είναι απολυτη! Εξαρτάται από πολλους παραγοντες!

Απλα εγω ,και στα προηγουμενα μου ποστ ηθελα να επισημανω ότι το εξωτερικο δεν είναι λυση για ολους! Αν εχεις γαματο πτυχιο εφυγες! Αλλιως καλυτερα να πας στο χωριο σου να δουλεψεις στα χωράφια παρα να γινεις χαμάλης στο εξωτερικο για έναν μισθακο!
Τύπε κάποιοι Τούρκοι-Μαυροι-Πακιστανοί και Ανατολικοί μετανάστες που πετυχαίνουν και έχουν τρελά λεφτά στις Δυτικές χώρες με γαμάτο πτυχίο πήγαν?

Επισκέπτης
Ε δεν είναι και λίγα 2000 ευρώ μισθός στην Σουηδία για χαμαλικι όπως λες, παρόλο που τα ενοίκια είναι υψηλά.
Το ποσό απόλυτα μοιάζει καλό. Αν υπολογίσουμε το κόστος ζωής στην Σουηδία είναι μισθός επιβίωσης και τίποτα άλλο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πηγαν με οικογενεια και αλληλοβοηθεια.
Όπως και να έχει εδώ στη Ρόδο βλέπω πως κάτι τέτοιοι είναι πολύ πιο άνετοι οικονομικά απο τους γηγενείς Ευρωπαίους που είναι βουτηγμένοι μέσα στη μιζέρια και προσπαθούν να σώσουν κανένα Ευρώ με ζητιανιά και παρακάλια ...
Αρμένιδες, Βαλκάνιοι, Αραβες, Ινδοί, Τούρκοι, Λατίνοι, Ασιατες κτλ έχουν πιαστεί άψογα σε Βόρειες Ευρωπαικές χώρες με όλα θεωρητικά εναντίων τους!!!!!!!
Μόνο οι φουκαράδες οι Ρωσο-Ουκρανο-Καζάκοι και Πολωνοί είναι οι λιγότερο πιασμένοι που δουλεύουν στις Φάμπρικες..
Η Βόρεια Ευρώπη είναι καλή και για Bussiness εκτός απο υπαλληλία!!!

Επισκέπτης
Όπως και να έχει εδώ στη Ρόδο βλέπω πως κάτι τέτοιοι είναι πολύ πιο άνετοι οικονομικά απο τους γηγενείς Ευρωπαίους που είναι βουτηγμένοι μέσα στη μιζέρια και προσπαθούν να σώσουν κανένα Ευρώ με ζητιανιά και παρακάλια ...
Αρμένιδες, Βαλκάνιοι, Αραβες, Ινδοί, Τούρκοι, Λατίνοι, Ασιατες κτλ έχουν πιαστεί άψογα σε Βόρειες Ευρωπαικές χώρες με όλα θεωρητικά εναντίων τους!!!!!!!
Μόνο οι φουκαράδες οι Ρωσο-Ουκρανο-Καζάκοι και Πολωνοί είναι οι λιγότερο πιασμένοι που δουλεύουν στις Φάμπρικες..
Η Βόρεια Ευρώπη είναι καλή και για Bussiness εκτός απο υπαλληλία!!!
Και στην Αθηνα ανοιγουν μπακαλικα ψιλικατζηδικα που τα δουλευουν οικογενειακα 16 ωρες τη μερα χωρις να κοβουν αποδειξεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και στην Αθηνα ανοιγουν μπακαλικα ψιλικατζηδικα που τα δουλευουν οικογενειακα 16 ωρες τη μερα χωρις να κοβουν αποδειξεις.
Τι να τζιράρουν στην Αθήνα... ? Της φτώχιας δουλειές.. Σε λίγο θα θέλουν να γυρίσουν στις χώρες τους με τη πορεία της Αθήνας αν δεν τους σφυρίξει κανένας συμπατριώτης τους να πάνε πιο βόρεια..

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
μια χαρα ειναι η ΕΛΛΑΔΑΡΑ.. με τα μπουζουκια της, τις ξεκωλες γυναικαρες της, το ξενυχτι χωρις οριο, το αραλικι...μιση ωρα απο τις καλυτερες παραλιες της μεσογειου, με τα φρεντο εσπρεσσο, τα ακανθους, τα απλα ελληνικα της, το ατελειωτο καλοκαιρι των 300 ημερων το χρονο και ηλιοφανειας 360 μερες το χρονο, με τα πιτογυρα της, τα ταβερνακια της, της ουζαρες της, τα υπεροχα θαλασσινα της, τη μπαλιτσα της στους καφενεδες να πλακωνομαστε γαυροι βαζελοι τουρκοι σκουλικια χαζευοντας τη κωλαρα της σερβιτορας, να οδηγαμε οπως γουσταρουμε και σε οτι κατασταση γουσταρουμε και να παρκαρουμε οπου θελουμε... και τοσα τοσα αλλα...
ΠΑραδεισος! τι να παμε να κανουμε στη ξενιτια να αυτοκτονησουμε απο τη καταθλιψη της μουντιλας και της ερημιας μετα τις 11 το βρΑΔΥ?
ΡΕ ΟΥΣΤ!

οσοι φυγατε ειστε απλα ριψασπηδες και εθνοπροδοτες...

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να γυρισετε στη πατριδα οταν περασει η κριση και ερθει η εποχη των παχιων αγελαδων...

μη τολμησετε!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μια χαρα ειναι η ΕΛΛΑΔΑΡΑ.. με τα μπουζουκια της, τις ξεκωλες γυναικαρες της, το ξενυχτι χωρις οριο, το αραλικι...μιση ωρα απο τις καλυτερες παραλιες της μεσογειου, με τα φρεντο εσπρεσσο, τα ακανθους, τα απλα ελληνικα της, το ατελειωτο καλοκαιρι των 300 ημερων το χρονο και ηλιοφανειας 360 μερες το χρονο, με τα πιτογυρα της, τα ταβερνακια της, της ουζαρες της, τα υπεροχα θαλασσινα της, τη μπαλιτσα της στους καφενεδες να πλακωνομαστε γαυροι βαζελοι τουρκοι σκουλικια χαζευοντας τη κωλαρα της σερβιτορας, να οδηγαμε οπως γουσταρουμε και σε οτι κατασταση γουσταρουμε και να παρκαρουμε οπου θελουμε... και τοσα τοσα αλλα...
ΠΑραδεισος! τι να παμε να κανουμε στη ξενιτια να αυτοκτονησουμε απο τη καταθλιψη της μουντιλας και της ερημιας μετα τις 11 το βρΑΔΥ?
ΡΕ ΟΥΣΤ!

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να γυρισετε στη πατριδα οταν περασει η κριση και ερθει η εποχη των παχιων αγελαδων...

μη τολμησετε!
Αγαπητέ κλώνε ξέχασες να γράψεις και τα παρακάτω...
Στην Ελλάδα χτίζεις επίσης όπου γουστάρεις , τα σπάς στο γήπεδο και ξεδίνεις ή βλέπεις το υπερθέαμα του ξύλου οπαδών-Ματ στη καφετέρια , γκαυλαντίζεις και με τις άσχετες νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο μετά απο τα καρδιακά απο αυτά που τρώς ή οδηγώντας όπως γουστάρεις!

Νομίζω πως όταν θα περάσει η κρίση δεν θα θέλει κανένας να έρθει διότι αυτός ο χώρος θα έχει τελείως διαφορετική πληθυσμιακή σύνθεση! Εξ άλλου ποιος Ασσύριος της Σουηδίας επιθυμεί να γυρίσει στα μέρη του ή ποιος Νοτιοαφρικάνος λευκός που έφυγε και πιάστηκε Ευρώπη ή Αμερική θα γύρναγε στα Ζόμπί?

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Γεια σου ρολογα μου!

ΡΕ ...λαικ χιαρ νογουερ που ελεγε κι ο μεγιστος μαζω!

σ οποιον δεν αρεσει η πατριδα, τα μπογαλακια του και στο...κιεβο μαζι με τον σκυλοχαρα τον κατακοιτο να τον ....ξεσκατιζει για 100 χριβνια! :2funny:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96

μη τολμησετε!

Καλά μην το παίζεις και τόσο μάγκας. Υπάρχουν άτομα που έχουν πληρώσει περισσότερους φόρους στην Ελλάδα από σένα και βρίσκονται προς το παρόν στο εξωτερικό. Όταν γυρίσουν αυτοί, θα τους χρωστάς και από πάνω, αφού με τους φόρους τους πίνεις τα φρέντο και κάνεις όλες τις μαλακίες που γράφεις πιο πάνω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ΡΕ ΟΥΣΤ!

μη τολμησετε!

Άμα είσαι ψωλάς,χαρτζιλικάκιας,εισοδηματίας ή έχεις πιάσει το λοττο,ακριβώς έτσι είναι.

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Καλά μην το παίζεις και τόσο μάγκας. Υπάρχουν άτομα που έχουν πληρώσει περισσότερους φόρους στην Ελλάδα από σένα και βρίσκονται προς το παρόν στο εξωτερικό. Όταν γυρίσουν αυτοί, θα τους χρωστάς και από πάνω, αφού με τους φόρους τους πίνεις τα φρέντο και κάνεις όλες τις μαλακίες που γράφεις πιο πάνω

Δε ξερεις ποσα πληρωνω και τι εχω κανει εγω για τη πατριδα....

μη μιλας αν δε ξερεις τυπε!

εγω δεν ετρεξα σα το ποντικι να βολευτω σε γερμανιες αγγλιες και ελβετιες! εμεινα εδω και παλεψα στα πετρινα χρονια! εμεινα ανεργος... εχασα τα παντα! αλλα δε προδοσα το χωμα που με γεννησε!

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Άμα είσαι ψωλάς,χαρτζιλικάκιας,εισοδηματίας ή έχεις πιάσει το λοττο,ακριβώς έτσι είναι.

Τυπε μου δε δουλευω τωρα.. δεν εχω αναγκη...εισπραττω, δουλεψα ομως απο τα 20 μου ανελλιπως! και ειμαι και μπακουρος.. δεν εφυγα ομως να παω να παρακαλαω την καθε...πουτανοφσκαγια στα κιεβα και τις τασκενδες!

εμεινα εδω!

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96
Δε ξερεις ποσα πληρωνω και τι εχω κανει εγω για τη πατριδα....

μη μιλας αν δε ξερεις τυπε!

εγω δεν ετρεξα σα το ποντικι να βολευτω σε γερμανιες αγγλιες και ελβετιες! εμεινα εδω και παλεψα στα πετρινα χρονια! εμεινα ανεργος... εχασα τα παντα! αλλα δε προδοσα το χωμα που με γεννησε!

Αφού έμεινες άνεργος πως επιβίωνες;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γεια σου ρολογα μου!

ΡΕ ...λαικ χιαρ νογουερ που ελεγε κι ο μεγιστος μαζω!

σ οποιον δεν αρεσει η πατριδα, τα μπογαλακια του και στο...κιεβο μαζι με τον σκυλοχαρα τον κατακοιτο να τον ....ξεσκατιζει για 100 χριβνια! :2funny:
Φίλε την ονειρευόμαστε αλλιώς τη χώρα μας!Και πάνω απο όλα την θέλουμε πίσω...Ξέρεις καλά πως είναι σαν να είμαστε ξένοι εδώ..

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Φίλε την ονειρευόμαστε αλλιώς τη χώρα μας!Και πάνω απο όλα την θέλουμε πίσω...Ξέρεις καλά πως είναι σαν να είμαστε ξένοι εδώ..

παλι με χρονια με καιρους θα τη παρουμε πισω τη χωρα μας ρολογα μου!

συριζα ειναι θα περασει...

:S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
παλι με χρονια με καιρους θα τη παρουμε πισω τη χωρα μας ρολογα μου!

συριζα ειναι θα περασει...

:S
όλα είναι συστημικά !!! Αυτό πιστεύω !! Σκεφτούμε να τα πουλήσουν όλα και να πάω Ζιμπάμπουε και νάνε πλούσιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom