Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Έτσι θα καταλήξεις εσύ τυπε.
Οι περισσότεροι θα δικτυωθουν σχετικά γρήγορα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν πολύ καλύτερη ζωή από ότι είχαν στην Ελλάδα.
Ευχαριστω xenitemenipsixi και neopas123.
Προσωπικά αν και δεν είχα κανένα γνωστό όταν έφτασα Σιγκαπούρη δικτυώθηκα σχετικά γρήγορα.Έχω ένα hobby που απο την φύση του είναι social από εκεί έκανα γνωριμίες κ εκδρομές,Μέτα μπήκα σε φόρουμ ,facebook groups με expats κτλ όταν είχα χρόνο προσπαθούσα να συμμετέχω σε συναντήσεις και απο εκει γνώρισα άτομα και έκανα κάποιες φιλίες.Προσωπική μου άποψη είναι οτι εαν είσαι άτομο μοναχικό Ελλάδα θα είσαι κ έξω.Αυτούς ίσως δεν τους πειράζει αν είναι συνέχεια δουλειά-σπίτι ,σπίτι-δουλειά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έτσι θα καταλήξεις εσύ τυπε.
Οι περισσότεροι θα δικτυωθουν σχετικά γρήγορα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν πολύ καλύτερη ζωή από ότι είχαν στην Ελλάδα.

Δεν το έχουν όλοι εύκολο να δικτυώνονται αμέσως.Εδώ ακόμα και στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε να δικτυωθούμε,ειδικά όσοι είμαστε 30+.Φαντάσου στο εξωτερικό δηλαδή με άλλη γλώσσα,με άλλα ήθη κι έθιμα,με ρατσισμό/καχυποψία των ντόπιων κλπ

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Δεν το έχουν όλοι εύκολο να δικτυώνονται αμέσως.Εδώ ακόμα και στην Ελλάδα δυσκολευόμαστε να δικτυωθούμε,ειδικά όσοι είμαστε 30+.Φαντάσου στο εξωτερικό δηλαδή με άλλη γλώσσα,με άλλα ήθη κι έθιμα,με ρατσισμό/καχυποψία των ντόπιων κλπ

Άρα η λύση είναι μέρα νύχτα στο bourdela να μοιρολογείς;

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Ευχαριστω xenitemenipsixi και neopas123.
Προσωπικά αν και δεν είχα κανένα γνωστό όταν έφτασα Σιγκαπούρη δικτυώθηκα σχετικά γρήγορα.Έχω ένα hobby που απο την φύση του είναι social από εκεί έκανα γνωριμίες κ εκδρομές,Μέτα μπήκα σε φόρουμ ,facebook groups με expats κτλ όταν είχα χρόνο προσπαθούσα να συμμετέχω σε συναντήσεις και απο εκει γνώρισα άτομα και έκανα κάποιες φιλίες.Προσωπική μου άποψη είναι οτι εαν είσαι άτομο μοναχικό Ελλάδα θα είσαι κ έξω.Αυτούς ίσως δεν τους πειράζει αν είναι συνέχεια δουλειά-σπίτι ,σπίτι-δουλειά.

Ντρέπεσαι να πεις το χόμπι φίλε;

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
oxi
Ντρέπεσαι να πεις το χόμπι φίλε;
οχι ,χορευω salsa πολυ καλα και ιδιως cubana style.Εχει πολυ καλη σκηνη η Singapore στο λατιν και στα παρτυ.Δεν το περιμενα.Αρκετος κοσμος ντοπιοι και ξενοι.Παρταρες γενικα.Κανουνε και εκδρομες καλη φαση..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
Αυτο το νημα επρεπε να ειχε την βιογραφια του majestic.
Το μυαλο του ειναι μονο στην μπιζνα και στα μουνια.
Θα είχε γλυτωσει αρκετος κοσμος απο εδω μεσα.. :rockon:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
oxiοχι ,χορευω salsa πολυ καλα και ιδιως cubana style.Εχει πολυ καλη σκηνη η Singapore στο λατιν και στα παρτυ.Δεν το περιμενα.Αρκετος κοσμος ντοπιοι και ξενοι.Παρταρες γενικα.Κανουνε και εκδρομες καλη φαση..

Πολύ ωραίος!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Άσε ρε φίλε.  Στα 40 χρόνια που δουλεύω έχω περάσει και έχω ζήσει σε καμία δεκαριά χώρες (Ελβετία, Νότια Αφρική,  Νιγηρία,  Ναμίμπια,  Καμερούν, Αγγλία , Λουξεμβούργο κα αναφέρω χώρες που έχω δουλέψει πάνω από ένα εξαμηνο) ... Είμαι κοντά στα 62 μου και το 2013 ξαναέφυγα από την Ελλάδα για Αγγλία μετά Λουξεμβούργο επέστρεψα στην Αγγλία και τώρα θα πάω από Σεπτέμβρη στο Βέλγιο για έναν χρόνο (μάλλον ο τελευταιος γιατί μετά σκέφτομαι να κρεμάσω το λαπτοπ).

Σε όλες τις χώρες έκανα παρέες από τις πρώτες βδομάδες και με τους περισσότερους από δαύτους διατηρώ ακόμη επαφές.  Μέχρι και στο Λουξεμβούργο στο οποίο οι κάτοικοι είναι οι πιο νεροβραστοι της Ευρώπης έκανα παρέες και κάθε ΣΚ έβγαινα με αυτούς και περνούσαμε μέγκλα

Φυσικά θα πρέπει να προσαρμοστείς στον τρόπο ζωής και διασκέδασης κάθε τόπου και να μην απαιτείς να ζούνε  στους ρυθμούς που ζεις στην Ελλάδα.  Για παράδειγμα ο μέσος χρόνος που χρειάζεται για μετακίνηση κάποιος εργαζόμενος στο Λουξεμβούργο είναι δύο ώρες την μέρα οπότε μην περιμένεις από τον γείτονα να σε καλέσει για ποτά στο σπίτι του καθημερινές γιατί πολύ απλά οι ώρες δεν φτάνουν και όσες του περισσεύουν θέλει να παίξει με τα παιδιά του να δει και να πηδηξει την γυναίκα του και να ξεκουραστεί.  Οπότε μοιραία η ζωή είναι ΣΚ μόνον και αυτό μέχρι τις μια μιάμιση το βράδυ και αν. Εε λοιπόν πρέπει να προσαρμοστείς και να μάθεις να ζεις ετσι

Επισκέπτης
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα , αλλά πάντα είχα την εντύπωση ότι καλύτερα να μεταναστεύσεις κάπου εντελώς μακρυά , πχ Νέα Ζηλανδία ! Συζητάτε όλοι για Αγγλία, Γερμανία ! Επόμενο να γίνεται χαμός !

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Kατσε στα αυγά σου τότε και κόψε την μίρλα.Ελεος.Ολα σου τα ποστ είναι μέσα στην μίρλα και την γκρίνια και την απογοήτευση.
Μηπως πρεπει να δεις κάποιος ειδικό γιατρό;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
καλημερα και σε εσενα .

οχι οτι βγαζω λιγα.

Αλλα ακουσα τι μπορω να βγαλω και παραλιγο να παθω εγκεφαλικο. Εμαθα τι βγαζω εγω για την εταιρια που δουλευω και ζαλιστικα.

Μια πουτανα ζωη την εχουμε ασ το δοκιμασουμε και αυτο. Η πουτανα η ζωη θελει να την δοκιμασεις και εαν εχεις το αστερι ισως την γαμισεις.

Ξεχασα να πω ειμαι σε software  
Ψηνομαι να κανω κατι σε e-shop. Μονο που δεν εχω καταληξει στο αντικειμενο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Kατσε στα αυγά σου τότε και κόψε την μίρλα.Ελεος.Ολα σου τα ποστ είναι μέσα στην μίρλα και την γκρίνια και την απογοήτευση.
Μηπως πρεπει να δεις κάποιος ειδικό γιατρό;
χα,χα
:headbaning2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ψηνομαι να κανω κατι σε e-shop. Μονο που δεν εχω καταληξει στο αντικειμενο
εσυ ακομη δεν απαντησες τι δουλεια κανεις με 20 ωρες κ τσεπωνεις τα 1666...ακομη περιμενουμε.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
εσυ ακομη δεν απαντησες τι δουλεια κανεις με 20 ωρες κ τσεπωνεις τα 1666...ακομη περιμενουμε.
Τι σημασια εχει τυπε. Δεν κανω κ κατι ιδιαιτερο.
Επισης ειπα πως το ενοικιο μου ειναι πληρωμενο.
Ο νοων νοητω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τι σημασια εχει τυπε. Δεν κανω κ κατι ιδιαιτερο.
Επισης ειπα πως το ενοικιο μου ειναι πληρωμενο.
Ο νοων νοητω
μαλιστα δηλ,κουβεντες καφενειου.
γενικα κ αοριστα.
οκ/

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
μαλιστα δηλ,κουβεντες καφενειου.
γενικα κ αοριστα.
οκ/
τυπε το ζουμι στην υποθεση ειναι το τι εισοδηματα εχω με ποσες ωρες απασχολησης. Τωρα αν ειμαι πυρηνικος επιστημονας ή καθαριζω πεζοδρομια λιγη σημασια εχει.
Δεν κανω κατι το ιδιαιτερο. Οσοι ξερουν απο γερμανια το ξερουν.

Πεσμου ποσα μελη στο σαιτ εχουν πει με ακριβεια τι δουλεια κανουν. Ουτε πεντε στους εκατο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πεσμου ποσα μελη στο σαιτ εχουν πει με ακριβεια τι δουλεια κανουν. Ουτε πεντε στους εκατο
κανε λοιπον τη διαφορα κ μην πας με την μαζα του σαιτ.
τι δουλεια κανεις ρωτησαμε ,Δεν σου ζητησαμε το Ε1.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τυπε το ζουμι στην υποθεση ειναι το τι εισοδηματα εχω με ποσες ωρες απασχολησης. Τωρα αν ειμαι πυρηνικος επιστημονας ή καθαριζω πεζοδρομια λιγη σημασια εχει.
Δεν κανω κατι το ιδιαιτερο. Οσοι ξερουν απο γερμανια το ξερουν.

εχει δικιο ο παιχτης!πες μας το μυστικο στο περιπου με τι να ασχοληθουμε και ας ειναι 40ωρες...αντι για 20

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

λιγουρευεσαι τα 1666?,λιγα ειναι για Γερμανια αν πληρωνει κ ενοικιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom