PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Φύγετε όλοι εξωτερικό με τους γαμάτους μισθούς να ησυχάσουμε & λίγο από την κίνηση ρε γαμώ...!!!
Εξαρτάται το ένα και το άλλο που λες.Δεν ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να ζούμε σαν σκλάβοι με 10-12 ώρες δουλειά .... επίσης είναι λίγο αισιόδοξο το 1500ρι που γράφεις ως απολαβές στην Ελλάδα του 2024 ....γνωρίζω πολλούς νέους με προσόντα που βαρανε 10ωρα για 800-900 ευρώ
κ Αγγλια πενθημερο ,εχω συγγενεις εκει που ειναι πανω απο 10 ετια.Στον ιδιωτικό ελλαδα παίζει πόλλη εξαημερη εργασία..για αυτό πολύς κόσμος την κάνει γιαΓερμανία όπου εκεί εχει ακόμα οραρια πενταήμερη και οχτάωρο..
Το βαρέλι δεν έχει πάτο....Δεν θα γραψω απο την τριτοκοσμικη βραζιλια για να μην σας απογοητευσω...
Πανελλαδικές Εξετάσεις: Έμειναν κενές συνολικά 460 θέσεις στις Στρατιωτικές ΣχολέςΚαλύφθηκαν μόλις 77 από τις 307 θέσεις εισακτέων στην Σχολή Ευελπίδων - Πλήγμα από τις επιδόσεις των μαθητών και το μειωμένο ενδιαφέρον
www.protothema.gr
|
Η γενια Ζ θελει να ειναι μονιμος στο easy mode.
Πανελλαδικές Εξετάσεις: Έμειναν κενές συνολικά 460 θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές
Καλύφθηκαν μόλις 77 από τις 307 θέσεις εισακτέων στην Σχολή Ευελπίδων - Πλήγμα από τις επιδόσεις των μαθητών και το μειωμένο ενδιαφέρονwww.protothema.gr
Τι έγινε,πάνε και οι στρατιωτικές σχολές;Ευελπίδων με 12 χιλιάδες μόρια μπαίνεις πλέον
Καλησπέρα.Και τι να κάνουνε να πάνε στον ιδιωτικό τομέα να τους γαμανε στα 12ωρα για τρεις και εξήντα ???? Αν κάποιος έχει την ατυχία να γεννηθεί στην κωλοτρυπιδα που λέγεται Ελλάδα δύο επιλογές έχει : είτε να μπει στο δημόσιο ιδανικά με βύσμα ( ΑΣΕΠ και λοιπές μπούρδες είναι για την μπλεμπα που νομίζει πως υπάρχει αξιοκρατία στο ελλαδισταν ) είτε να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό
Κινέζικα φρόντισες να μάθεις; Θα ήταν ίσως το μεγαλύτερό σου ατού. Εγώ ισπανικά είχα βάλει στο CV κι είχαν εκτιναχθεί οι προτάσεις εργασίας. Με κινέζικα στις χώρες των BRICS+ λογικά θα πρέπει να βρεις δουλειά, αφού αυτές οι χώρες συνδέονται με την Κίνα.Καλησπέρα.
Στον ιδιωτικό τομέα, όπου της γης, τα ίδια σκατά είναι.
Είμαι σε κωλοτρυπίδα της Κίνας, 10 χρόνια, ως υπεύθυνος για τον σχεδιασμό πλακετών μεγάλης εταιρείας.
Είμαι "νοικιασμένος" από εταιρεία HR (η οποία με προσέλαβε με 12ετές συμβόλαιο κι αυτή με πληρώνει, στην ουσία).
Πέραν των άλλων, το συμβόλαιο περιλαμβάνει 12ωρη εργασία και availability anytime (δηλαδή αν κάτι πάει στραβά στη βάρδια το ξημέρωμα μιας Κυριακής, πρέπει να πάω στο εργοστάσιο).
Τι να τα κάνεις τα λεφτά έτσι ?
Οκ. Καλά είναι, αλλά...
1. Είμαι στην Κίνα , οπότε έχεις φραγμούς, καταρχάς στο internet (μπαίνω από vpn, κι αυτό με αρκετή προσοχή), στην "κουλτούρα ενσωμάτωσης" (έχω πάει με το ζόρι με 4-5 Κινέζες στα 10 χρόνια που είμαι εδώ... Περιμένω τη μεγάλη άδεια φέτος, 45 μέρες, να γυρίσω πίσω, μήπως και βρεθώ με καμιά sexy Jo ...κι ηρεμήσουν τα νεύρα μου). Κι άλλα τέτοια...
2. Είναι στη βορειοδυτική Κίνα, άρα κρύο της αρκούδας
3. Επειδή μιλάμε για επαρχία Κίνας, ας έχουμε υπόψη από πού και πώς ξεκίνησε ο covid. Μιλάμε για βρώμα, παντού, καμία αντίληψη υγιεινής και καθαριότητας.
Αλλά τα λεφτά καλά.
Το δίλημμα : τελειώνει το συμβόλαιο. Αυτοί με θέλουν. Εγώ δεν θέλω. Δουλειά στην Ελλάδα δεν βρίσκω (ούτε στο αντικείμενο, ούτε με αυτές τις απολαβές).
Αγγλία και Γερμανία δεν με παίρνουν γιατί είμαι μεγαλούτσικος ηλικιακά. Η μητρική στην Αμερική τα έχει (παρά)δώσει όλα στην Ασία (πρακτικά, μόνο η κεντρική διοίκηση είναι στην Αμερική).
Για πείτε μου γνώμες...
Να υποθέσω ότι έχεις ζήσει στην Κίνα τουλάχιστον δεκαετία κι έχεις σχετική εμπειρία.Δηλαδή είσαι Κίνα και δε βρίσκεις γκόμενα και περιμένεις να έρθεις στο ελλαντα εδώ στο αγαμισταν να βρεις αρπακτικο ελλεινιδα?λίγο σοβαρότητα τυπε.οι κινεζες οι πιο πολλές στη πέφτουν από μόνες τους..σε κοιτάνε πρώτες αυτές..