diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Τι εταιρεία είναι αυτή, πως λέγεται;Είμαι "νοικιασμένος" από εταιρεία HR (η οποία με προσέλαβε με 12ετές συμβόλαιο κι αυτή με πληρώνει, στην ουσία).
Τι εταιρεία είναι αυτή, πως λέγεται;Είμαι "νοικιασμένος" από εταιρεία HR (η οποία με προσέλαβε με 12ετές συμβόλαιο κι αυτή με πληρώνει, στην ουσία).
Για Γερμανια που ειμαι εγω, θα βρεις ευκολα δουλεια σε μεγαλες πολεις (Βερολινο, Μοναχο κ.α.) σε ξενοδοχεια, με αγγλικα. Στην πορεια ομως πρεπει να μαθεις τη γλωσσα. Επισης στις μεγαλες πολεις εχει καφενεια ελληνικα οποτε θα εισαι στο στοιχειο σου. Το γραφω αυτο γιατι εγραψες οτι θελεις κουλτουρα παρομοια της Ελλαδας.Ναι γνωρίζω Αγγλικα σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Σπουδές πάνω στον τουρισμό όπου το εξασκω. Γαλλικά και ιταλικά λόγω επαγγέλματος μόνο τα βασικά, δε τα μιλάω..
Για Γερμανια που ειμαι εγω, θα βρεις ευκολα δουλεια σε μεγαλες πολεις (Βερολινο, Μοναχο κ.α.) σε ξενοδοχεια, με αγγλικα. Στην πορεια ομως πρεπει να μαθεις τη γλωσσα. Επισης στις μεγαλες πολεις εχει καφενεια ελληνικα οποτε θα εισαι στο στοιχειο σου. Το γραφω αυτο γιατι εγραψες οτι θελεις κουλτουρα παρομοια της Ελλαδας.
Το θεμα ειναι να αποφασισεις τι ακριβως πας να κανεις εξω. Να δουλεψεις ή να καυλαντιζεις. Εγω αν και δουλευω σε ελληνικο εστιατοριο δεν εχω καμια επαφη με Ελληνες περα απο τις ωρες της δουλειας. Ουτε ταβλι ξερω ουτε δηλωτη και δεν μου αρεσει η ρετσινα ή το τσιπουρο.
Κύπρο ε; και Γερμανία.. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω; πρώτα πρέπει να μιλήσω και να βρω εργασία εκεί; η μεταναστεύω και στην πορεία να ψάχνω για εργασία; κατοικία Κύπρο πιθανόν είναι το ίδιο υψηλά τα ενοίκια όπως στην Ελλάδα;@Athens2001 Με βάση τα όσα έχεις γράψει ως τώρα, βλέπω Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία σαν ικανοποιητικές πίστες για εξερεύνηση. Για την Ισπανία εννοείται ότι πρέπει να μάθεις τα ισπανικά, αλλά είναι εύκολα.
Γερμανια να δεις που ειναι τα ενοικια Αν βρεις σπιτι.Κύπρο ε; και Γερμανία.. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω; πρώτα πρέπει να μιλήσω και να βρω εργασία εκεί; η μεταναστεύω και στην πορεία να ψάχνω για εργασία; κατοικία Κύπρο πιθανόν είναι το ίδιο υψηλά τα ενοίκια όπως στην Ελλάδα;
Ε ναι.Κύπρο ε; και Γερμανία.. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω; πρώτα πρέπει να μιλήσω και να βρω εργασία εκεί; η μεταναστεύω και στην πορεία να ψάχνω για εργασία; κατοικία Κύπρο πιθανόν είναι το ίδιο υψηλά τα ενοίκια όπως στην Ελλάδα;
Μην ασχολείσαι, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Μόλις είδα ότι σε έκανε αναφορά για γελοίο λόγο και στη συνέχεια ότι απέκλεισε δύο υπερκολοσσούς του τουρισμού όπως Ιταλία και Ισπανία που μπορείς να κάνεις γαμάτη καριέρα κι αυτό λόγω... γλώσσας (και μάλιστα πρόκειται για γελοίες γλώσσες που μαθαίνονται εύκολα) και κράτησε τη Γερμανία λόγω των ελληνικών καφενείων κατάλαβα ότι ο τύπος δεν κάνει για έξω. Είναι πολύ μη μου άπτου και δεν θέλει να κάνει την παραμικρή προσπάθεια. Άσε που στο πρώτο ποστ ενώ μιλάει για μόνιμη εγκατάσταση έξω λέει ότι έστω να αλλάξει πόλη και στην Ελλάδα.Ε ναι.
Τι Κύπρος, τι Γερμανία.
Ακριβώς ίδια πράγματα...
Τυπε πες μας κάτι.
Έχεις ταξιδέψει ποτέ εκτός Ελλάδος;
Μου κάνει εντύπωση που ρωτάς για το αν τα νοίκια στην Κύπρο είναι ακριβά όπως Ελλάδα, ενώ για Γερμανία δεν ρωτάς καν.
Ξέρεις καθόλου τι παίζει στο εξωτερικό;
Καλά δεν περίμενα ότι μιλούσε σοβαρά. Αφού δεν ήξερε πού πάνε τα τέσσερα και έψαχνε Ελληνικά καφενεία.Μην ασχολείσαι, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Μόλις είδα ότι σε έκανε αναφορά για γελοίο λόγο και στη συνέχεια ότι απέκλεισε δύο υπερκολοσσούς του τουρισμού όπως Ιταλία και Ισπανία που μπορείς να κάνεις γαμάτη καριέρα κι αυτό λόγω... γλώσσας (και μάλιστα πρόκειται για γελοίες γλώσσες που μαθαίνονται εύκολα) και κράτησε τη Γερμανία λόγω των ελληνικών καφενείων κατάλαβα ότι ο τύπος δεν κάνει για έξω. Είναι πολύ μη μου άπτου και δεν θέλει να κάνει την παραμικρή προσπάθεια. Άσε που στο πρώτο ποστ ενώ μιλάει για μόνιμη εγκατάσταση έξω λέει ότι έστω να αλλάξει πόλη και στην Ελλάδα.
Απλά κάπου ζορίζεται στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρει ακόμη τι θέλει.
Λουξεμβούργο; Ή άλλη χώρα; Στο audit ή στο consulting; Γίνε κάπως πιο σαφής να σου πούμε.έχει κανεις άποψη εκ των έσω ή απο κανα συγγενη για την deloitte
κυρίως αμοιβες,συνθηκες εργασίας κτλ..οποιος ξέρει ας πει
εχω δει οτι εχει βγει και best workplace για το 2023 κτλ
το Ελληνικο παραρτημα ,αν δεν κανω λαθος ειναι Μαρουσι,οχι για εξω.Λουξεμβούργο; Ή άλλη χώρα; Στο audit ή στο consulting; Γίνε κάπως πιο σαφής να σου πούμε.
Σκατα αμοιβές και σκατα συνθήκες εργασιαςέχει κανεις άποψη εκ των έσω ή απο κανα συγγενη για την deloitte
κυρίως αμοιβες,συνθηκες εργασίας κτλ..οποιος ξέρει ας πει
εχω δει οτι εχει βγει και best workplace για το 2023 κτλ
Στην Ελλάδα λοιπόν, θα σε λιώσουν στη δουλειά, χωρίς ιδιαίτερες απολαβές, μέχρι να περάσει μια 10ετια-15ετια για να περιμένεις κάτι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες εταιρείες έχουν μεγάλο turnover προσωπικού.το Ελληνικο παραρτημα ,αν δεν κανω λαθος ειναι Μαρουσι,οχι για εξω.
ευχαριστω.Στην Ελλάδα λοιπόν, θα σε λιώσουν στη δουλειά, χωρίς ιδιαίτερες απολαβές, μέχρι να περάσει μια 10ετια-15ετια για να περιμένεις κάτι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες εταιρείες έχουν μεγάλο turnover προσωπικού.
ευχαριστωΣκατα αμοιβές και σκατα συνθήκες εργασιας
Ζεις με την ελπίδα ότι το αφεντικό θα σε συμπαθήσει και θα έχεις καλο scope η θα θέλει να σε προσλάβει κάποιος καλός πελάτης
Τα best workplace συνήθως είναι βραβεία που δίνει η μια ύαινα σε άλλη.
Σου λένε για αύξηση , η οποία πολλές φορές είναι απλά κουπόνια Βερόπουλου η λιζινγκ αυτοκινήτου.
Επίσης θα δεις τα πάντα από συναδέλφους. Το πουτανακι που δε ξέρει τίποτα και πάει εκεί για να γαμηθει , το βλάκα που είναι εκεί κατά τύχη κλπ
Σε αρκετές χώρες του εξωτερικού παιζει το ίδιο. Δε νομίζω ότι είναι τρομερά καλύτερα. Αρκετή δουλειά , ευνοιοκρατία και μλκ. Αλλά μπορεί να σου δώσουν μερσεντικο να κατεβαίνεις μετά Ελλάδα να το παίζεις καπετάν γαμαω.ευχαριστω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ευχαριστω
Το θέμα εδώ μιλάει για εργασία στο εξωτερικό και εσύ ρωτάς για το Ελληνικό παράρτημα;το Ελληνικο παραρτημα ,αν δεν κανω λαθος ειναι Μαρουσι,οχι για εξω.
Φτάσανε το χιλιάρικο στη ντελοιτ; Μπράβο , εγώ κάτι για 750 ήξεραΤο θέμα εδώ μιλάει για εργασία στο εξωτερικό και εσύ ρωτάς για το Ελληνικό παράρτημα;
Πιωμενος ήσουν;
Τραβάτε να δουλέψετε 10ωρα για 1000 κάτι μισθό στους σκλάβους της Deloitte.
ρε μπαγλαμα για να μην ανοιγω νεο θεμα για ενα ερωτημα,ρωτησα εδω.Το θέμα εδώ μιλάει για εργασία στο εξωτερικό και εσύ ρωτάς για το Ελληνικό παράρτημα;
Πιωμενος ήσουν;
Τραβάτε να δουλέψετε 10ωρα για 1000 κάτι μισθό στους σκλάβους της Deloitte.
οσα παίρνει ενας σεκιουριτας.Φτάσανε το χιλιάρικο στη ντελοιτ; Μπράβο , εγώ κάτι για 750 ήξερα