Διαγραμμένο μέλος 247093
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ε
Έχω κοιτάξει και στη Βραζιλία (κι έχω βρει), με σχετικά λιγότερα χρήματα (αυτό πάντα το κοιτάς αναλογικά με το κόστος ζωής).
Αλλά πρέπει να τελειώσει το συμβόλαιο που έχω ήδη (έχει ρήτρες, εν γνώση μου).
Δεν είναι όλα "ρόδινα" στο εξωτερικό, τουλάχιστον σε κάποιες χώρες και υπό κάποιες συνθήκες. Δηλαδή, αν η πρόσβαση στο ίντερνετ, στην πληροφόρηση γενικότερα, είναι περιορισμένη -βλ λογοκρισία, ή αν οι επιλογές σου μετά τη δουλειά είναι ανύπαρκτες, είναι καταστάσεις που μετά από μια δεκαετία πρέπει να τα συνυπολογίσεις...
χβΈχωΚινέζικα φρόντισες να μάθεις; Θα ήταν ίσως το μεγαλύτερό σου ατού. Εγώ ισπανικά είχα βάλει στο CV κι είχαν εκτιναχθεί οι προτάσεις εργασίας. Με κινέζικα στις χώρες των BRICS+ λογικά θα πρέπει να βρεις δουλειά, αφού αυτές οι χώρες συνδέονται με την Κίνα.
Έχω μάθει λίγο περισσότερο από τα βασικά.Κινέζικα φρόντισες να μάθεις; Θα ήταν ίσως το μεγαλύτερό σου ατού. Εγώ ισπανικά είχα βάλει στο CV κι είχαν εκτιναχθεί οι προτάσεις εργασίας. Με κινέζικα στις χώρες των BRICS+ λογικά θα πρέπει να βρεις δουλειά, αφού αυτές οι χώρες συνδέονται με την Κίνα.
Έχω κοιτάξει και στη Βραζιλία (κι έχω βρει), με σχετικά λιγότερα χρήματα (αυτό πάντα το κοιτάς αναλογικά με το κόστος ζωής).
Αλλά πρέπει να τελειώσει το συμβόλαιο που έχω ήδη (έχει ρήτρες, εν γνώση μου).
Δεν είναι όλα "ρόδινα" στο εξωτερικό, τουλάχιστον σε κάποιες χώρες και υπό κάποιες συνθήκες. Δηλαδή, αν η πρόσβαση στο ίντερνετ, στην πληροφόρηση γενικότερα, είναι περιορισμένη -βλ λογοκρισία, ή αν οι επιλογές σου μετά τη δουλειά είναι ανύπαρκτες, είναι καταστάσεις που μετά από μια δεκαετία πρέπει να τα συνυπολογίσεις...