urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.599
- Πόντοι
- 1.706
Και οδηγουςΗ Γερμανια δεν χρειαζεται επιστημονες, ουτε μηχανικους, γιατρους θελουν , μαστορια / τεχνιτες , πληροφορικαριους και χαμαλιδες
Και οδηγουςΗ Γερμανια δεν χρειαζεται επιστημονες, ουτε μηχανικους, γιατρους θελουν , μαστορια / τεχνιτες , πληροφορικαριους και χαμαλιδες
Πώς δεν έχεις φάει μπαν από ελληνικό φόρουμ όταν βρίζεις τους Έλληνες απορώ ακόμα..Εσυ βρες εκεί 3 τουρκαλαδες για καν γλιφοκολι.μιλαμε για Γερμανία όχι για τη Κύπρο που ειναι μέση ανατολη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπράβο Σάμπ και εμένα αυτό μ αρέσει.ξανθια Γερμανίδα γκόμενα και πράσινο και φύση.οι ελληνιστές προτιμούν την αγαμία..να σπάνε μπουκάλια στο βρωμογκαζι.και να παρακαλάνε τη κάθε κυρά Κατίνα από το Κερατσίνι 80κιλα μπας και τους κοιτάξει..η μαλακια πάει σύννεφο στο ελλαντα..
Παίζει να είναι και η σωστότερη κουβέντα αυτού του νήματος.Το πάρτυ δεν κρατάει πολύ.
Λες να εχουν αλβανεψει οι αντμιν;Πώς δεν έχεις φάει μπαν από ελληνικό φόρουμ όταν βρίζεις τους Έλληνες απορώ ακόμα..
αυτα ρε συ ειναι ειναι επιπεδου Α2. Εχω συμμετασχει στο Τεστ DAF, πριν χρονια , οι μοναδες που συγκεντρωσα μου δινουν το δικαιωμα να σπουδασω σε αρκετα τμηματα του τεχνικου κλαδου.Madrach Β1 εχεις; Ας πουμε αυτα τα καταλαβαινεις;
μετα απο καποια χρονια, εχει αλλαξει προς το καλητερο; η ακουστικη αισθητικη μου. Θα προτιμουσα την παλιοτερη εκδοση.Τυπάρα ... μια βραδιά λαδάδικα ή μπουζούκια σαλόνικα ... δεν τη ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ούτε μεγιστάνας γερμανός.
Βαλκάνιο μεγαλείο .
Κλαίω !!!!!!!!Το Ζωγράφου ηλίθιε είναι από τις πιο καλές περιοχές του κέντρου.
Σοβαρά τώρα;Κλαίω !!!!!!!!
Πραγματικά . Τι να κλάσει Μακρυγιάννη ... Πλάκα ... Λυκαβητό ... Κολωνάκι .....
Ζωγράφου .
Ξέχασες και το εύκολο παρκάρισμα.
Συν ότι το όχημα όταν το παρκάρεις εκεί , αλλάζει και σχήμα.
Πόσα να δώσει; Πρώτη φορά συναντώ οδοντίατρο που να έχει βάλει λουκέτο, αντί να θησαυρίζει. Ωρύεται εναντίον του νέου φορολογικού νόμου με το τεκμαρτό εισόδημα, επειδή δεν μπορεί να βγάλει σε έναν χρόνο αυτά που θα έπρεπε να βγάζει σε ένα μήνα. Ο τύπος είναι ναυάγιο και πουλάει μαγκιές εδώ μέσα.Σοβαρά τώρα;
Πες μας και πόσο θες για να νοικιάσεις σε Λυκαβηττό ή Κολωνάκι.
Είπαμε να λέμε μαλακίες αλλά εσύ το τερματισες.
Αλλά αν είστε τόσο μάγκες κάποιοι, πείτε μας αν δίνετε πάνω από 1100€, που δίνω για νοίκι εγώ τον μήνα.
Αν όχι, έλα μόκο τώρα αφού δεν σας φτάνουν τα λεφτά, μην το παίζετε και έξυπνοι.
Και τι σε κρατάει πίσω και δεν πας?Γερμανία αξίζει να πας όχι μόνο για τα λεφτά κάι την πιο καλή ποιότητα ζωής..αλλά και για τα γκόμενακια..και ας προσπαθούν α τη χαλάσουν οι νεοφιλελεδες..
Δικαιολογίες λέγονται αυτάΚανείς κατι ερωτήσεις..πρώτο δε ξέρω γερμανικά.δεφτερο δεν εχω που να μείνω στη Γερμανία..
Me A1 είμαι τώρα. Φιλοδοξω όταν πάω Γερμανία να έχω φτάσει σε ένα επίπεδο Β1 έστω... Κ θα επιδιώξω μέσα στην πρώτη χρονιά διαμονής μου να πάρω Β2 που λένε ότι ανοίγει πόρτες...
Εγώ έβλεπα αγγελία για οδηγό λεωφορείου στη Γερμανία..ναι οκ σου λένε για 3800το μήνα..αλλά σου κρατάνε τα 1700για ΙΚΑ..δηλαδή με λίγα λόγια το γερμανικό κράτος βγάζει και κέρδος από τον εργαζόμενο!!εδώ Ελλάδα πληρώνανε 200ευρω το μήνα ΙΚΑ και παίρνανε 2000ευρω σύνταξη..επίσης Γερμανία οι Κυριακές είναι 50τα εκατό..ενώ Ελλάδα..75εκατο..αν έχεις νοίκι Γερμανία..δύσκολα τα πράγματα..βάλε ρεύμα φαι θέρμανση,αμάξι..δε ξέρω.ποσο συμφέρει..
Πόσα χρόνια γερμανικά είναι το β1?
Αλβανε ούτε Ελλάδα δεν μπορέσεις να προκοψεις που είναι χαλαρά τα πράγματα για κοπριτες σαν εσένα, θα πας Γερμανία που θέλει γερμανικά και οργανωμένα άτομα;Εγώ έβλεπα αγγελία για οδηγό λεωφορείου στη Γερμανία..ναι οκ σου λένε για 3800το μήνα..αλλά σου κρατάνε τα 1700για ΙΚΑ..δηλαδή με λίγα λόγια το γερμανικό κράτος βγάζει και κέρδος από τον εργαζόμενο!!εδώ Ελλάδα πληρώνανε 200ευρω το μήνα ΙΚΑ και παίρνανε 2000ευρω σύνταξη..επίσης Γερμανία οι Κυριακές είναι 50τα εκατό..ενώ Ελλάδα..75εκατο..αν έχεις νοίκι Γερμανία..δύσκολα τα πράγματα..βάλε ρεύμα φαι θέρμανση,αμάξι..δε ξέρω.ποσο συμφέρει..
Πόσα χρόνια γερμανικά είναι το β1?
Σιγα . Ουτε εγω ειχα σπιτι πριν ερθω και μετα απο δυο χρονια τωρα ξεκινησα μαθηματα γερμανικων.Κανείς κατι ερωτήσεις..πρώτο δε ξέρω γερμανικά.δεφτερο δεν εχω που να μείνω στη Γερμανία..
Στα αρχίδια μας!Εδω καποιες νεαρες τικτοκερ Ιταλιδες βγαζουν φραγκα
Αμόρφωτε Αλβανε το Ντουμπάι δεν είναι χώρα.Για Αυστραλία δεν λεει κανένας τίποτα.ειναι ωραία χώρα
.όλοι να πανε στη κολοευρωπη θελουνε τη πιο άσχημη περιοχή του κοσμού.οτσν έχει τόσες ωραίες χώρες..Αμερική,Βραζιλία,Ντουμπάι,Σιγκαπούρη έχουν τελικό καιρό και ανάπτυξη..Ευρώπη φτώχεια πεινα χειμώνας και κρύα..
Δημοτική Αστυνομία: Πάνω από 21.500 αιτήσεις - Πόσοι διορίζονται ανά κλάδοΔείτε την πιθανότητα διορισμού ανά κλάδο στην προκήρυξη ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Αστυνομία
www.proson.gr
|