Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Θα σου εσερνα πολλά φίλε αλλά είσαι κ μία άλφα ηλικία δεν έχεις επαφή καμία με εξωτερικό... καλό βόλι
Το να λες ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΙΖΝΑ σήμερα το 2024 ...
(όχι το 1980)

Μόνο ως δυνατό χαρτί για διακδίκηση του τίτλου του Mr. Malakas της επόμενης χρονιάς μπορώ να το εκλαβω.

Κοίτα να κοιμηθείς νωρίς, γιατί ελλάδα είναι 00.33 αλλά σε όλη την υπολοιπη ευρώπη είναι 23.33 και αγγλία 22.33
και είναι πολύ αργά για να ξενυχτάς ...

έχεις κουπί αύριο στη γαλέρα ... ramming speed .... τράβα για ύπνο , αργά είναι
c1487502-ce00-4bc5-82f0-20d45cdd0644_text.gif

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Σε αυτές τις επαρχιακές πόλεις μετά τις 9-10 το βράδυ άμα κυκλοφορείς έχεις την εντύπωση πως έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας....
Και αττική τα ίδια σκατά είναι πλέον .... ανάπτυξη και κανονικότητα και επενδυτική βαθμίδα ....
Δεν κυκλοφορεί γάτα πουθενά ... νέκρα παντού.

• Like
Αντιδράσεις: riding

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Έχει potential τα ελληνικά προϊόντα πουλάνε παίζουν αρκετοί παράγοντες να ξέρεις την δουλειά το βασικό, καλή ποιότητας προϊόντα τοποθεσία κλπ κλπ γενικά κ πάνω υπάρχει μια κρίση και θα φανεί φέτος.
Που πάνω ???? Φιλος στην Σουηδία που δουλεύει εστίαση μου λέει ούτε ο πόλεμος στην Ουκρανία ούτε ο κοβιντ τους επηρέασαν ...κάτι γνωστοί μου Αλβανοί στη Γερμανία ψάχνουν να την κάνουν για την Αμερική και μου είπαν να μην πάω εκεί γιατί έρχεται μπόρα και να τους ακολουθήσω Αμερική αλλά εκεί δεν πας ευκολα δεν είναι Σένγκεν μετακινουμε όπου γουστάρω ......με βλέπω να μένω Ελλάδα να τρώω τα σκατα με τον κουβά .....

Alligator35

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Που πάνω ???? Φιλος στην Σουηδία που δουλεύει εστίαση μου λέει ούτε ο πόλεμος στην Ουκρανία ούτε ο κοβιντ τους επηρέασαν ...κάτι γνωστοί μου Αλβανοί στη Γερμανία ψάχνουν να την κάνουν για την Αμερική και μου είπαν να μην πάω εκεί γιατί έρχεται μπόρα και να τους ακολουθήσω Αμερική αλλά εκεί δεν πας ευκολα δεν είναι Σένγκεν μετακινουμε όπου γουστάρω ......με βλέπω να μένω Ελλάδα να τρώω τα σκατα με τον κουβά .....
Τραβάμε κουπί φίλε κάνεις ένα υπολογισμένο ρίσκο κ ότι γίνει... Ελλάδα είναι σε χάλια μοίρα τόλμησε κάτι... αυτό προτείνω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
με βλέπω να μένω Ελλάδα να τρώω τα σκατα με τον κουβά .....
Διακρίνω έναν αρνητισμό και μία τοξικότητα . Μήπως δεν πιστεύεις στην ανάπτυξη και κανονικότητα της κυβέρνησης των αρίστων ;
Φοβάμαι ότι αμφισβητείς και την αξία της επενδυτικής βαθμίδας.

Λες να υποκύπτεις και στο λαϊκισμό των άκρων ;

41 % !

Μη μασάς μία.

Τα άσχημα πέρασαν .
Έρχονται τα χείριστα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Ελλάδα είναι σε χάλια μοίρα
Σε χάλια μαύρα, ήταν το 2015.
Τώρα είναι πολύ χειρότερα.

Το 2027 όμως, με αυτά που θα συμβαίνουν τότε ... όλοι θα νοσταλγούν τη σημερινή χλιδή !

41 %

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Διακρίνω έναν αρνητισμό και μία τοξικότητα . Μήπως δεν πιστεύεις στην ανάπτυξη και κανονικότητα της κυβέρνησης των αρίστων ;
Φοβάμαι ότι αμφισβητείς και την αξία της επενδυτικής βαθμίδας.

Λες να υποκύπτεις και στο λαϊκισμό των άκρων ;

41 % !

Μη μασάς μία.

Τα άσχημα πέρασαν .
Έρχονται τα χείριστα.
Δεν φταινε αυτοί τυπε που μας φτύνουν στα μούτρα φταίμε εμείς που νομίζουμε ότι βρέχει

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.745
Πόντοι
456
μαγκες μου Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΕΘΑΝΕ ...... αμα δεν εχεις σπιτι δικο σου αμα δεν εισαι λαμογιο αμα αμα αμα αμα ... θα πεινάσεις ... δεν λεω οτι στο εξωτετικο ειναι τελεια ... αλλα τουλαχιστον αυτα τα 5 πραγματα που θα σου δωσουν οι αλλες χωρες ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ...... ενα δικο σου σπιτι ενα ψυγειο γεματο μια σωστη δουλεια με το μισθο σου και τα ενσημα σου ενα κρατος σωστο απεναντι σου και εσυ σωστος απεναντι στο κρατος ... αυτα τα λιγα θελουμε πιστευω οι πιο πολλοι εδω μεσα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
μαγκες μου Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΕΘΑΝΕ ...... αμα δεν εχεις σπιτι δικο σου αμα δεν εισαι λαμογιο αμα αμα αμα αμα ... θα πεινάσεις ... δεν λεω οτι στο εξωτετικο ειναι τελεια ... αλλα τουλαχιστον αυτα τα 5 πραγματα που θα σου δωσουν οι αλλες χωρες ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ...... ενα δικο σου σπιτι ενα ψυγειο γεματο μια σωστη δουλεια με το μισθο σου και τα ενσημα σου ενα κρατος σωστο απεναντι σου και εσυ σωστος απεναντι στο κρατος ... αυτα τα λιγα θελουμε πιστευω οι πιο πολλοι εδω μεσα

Ρε μάγκες .... στην αθήνα ... ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ..... ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΖΑΚΙΛΑ ....
Μας σκοτώνει όλους η αιθάλη !!!!
ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ !!!!!!!!!!

Υπάρχει πόλη στον πολιτισμένο κόσμο με τέτοια πυκνότητα πληθυσμού
ΠΟΥ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ... ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ;;;;;;;

Ψοφάει κόσμος από μαγγάλια .... και μονοξείδιο από ... ξυλόσομπες σε διαμερίσματα ....

άϊ στο διάολο ..........

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.541
Πόντοι
1.056
Εγώ φίλε θα το κάνω σαν τον Ωνάση που πήγε φτωχός και κυνηγημένος στην Αργεντινή και κατέκτησε τον κόσμο ....αλλά αντί για την ναυτιλία θα ασχοληθώ με την μπουγάτσα και τον φρέντο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Εγώ φίλε θα το κάνω σαν τον Ωνάση που πήγε φτωχός και κυνηγημένος στην Αργεντινή και κατέκτησε τον κόσμο ....αλλά αντί για την ναυτιλία θα ασχοληθώ με την μπουγάτσα και τον φρέντο

Μάγκα ..... μόνο οι γυναίκες στη αργεντινή ............................

Alligator35

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Καλά τα λέμε μαγκες αλλά η Ελλάδα είναι η χώρα μας... πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να γίνει κάπως πιο ποιοτική η ζωή εδώ γιατί δυστυχώς αυτά που ζούμε ή και ακούμε είναι αδιανόητα για ευρωπαϊκή χώρα...δεν γίνεται να με λεει ο άλλος δουλεύω για 500ρικα εργοστάσιο ντροπή.

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.745
Πόντοι
456
Καλά τα λέμε μαγκες αλλά η Ελλάδα είναι η χώρα μας... πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να γίνει κάπως πιο ποιοτική η ζωή εδώ γιατί δυστυχώς αυτά που ζούμε ή και ακούμε είναι αδιανόητα για ευρωπαϊκή χώρα...δεν γίνεται να με λεει ο άλλος δουλεύω για 500ρικα εργοστάσιο ντροπή.
στα τετοια μου η ελλαδα η πατριδα και η χωρα μας ..... εγω και εσυ να ειμαστε καλα .....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
δεν γίνεται να με λεει ο άλλος δουλεύω για 500ρικα εργοστάσιο ντροπή.
Εντάξει για αυτό μη σκας τυπάρα.
Οι εργοστασιάρχες όλοι 65+ είναι .
Μέχρι το 2027 τα εργοστάσια στην ελλάδα θα είναι κάτω από 100 .
Θα δουλεύουν για 500€ μόνο σε σουβλατζίδικα και καφέ και σούπερ μάρκετ αφού .
Και κινητή τηλεφωνία κτλ . Χλίδες . Άπλες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
23700 ο μέσος μισθός? Πού ζουν? Ο Μητσοτάκης είπε πως ο μέσος μισθός είναι 1150Ε μεικτά κ θέλει να τον πάει στα 1500Ε.
Δεν ειναι 23.700 ο μεσος μισθος ρε φιλε, νιωσε λιγο, οι μεσες ετησιες ΑΠΟΔΟΧΕΣ ειναι, δεν ειναι μονο οι μισθοι αποδοχες, δεν ειναι ολοι υπαλληλοι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
δηλαδη οποιος δεν εχει να παει να ψοφήσει

δηλαδη σαν αυτο ..... αντε ρε φελλε τα βρηκες ετοιμα και μιλας ....
Φελλο να πεις τους φίλους σου καραγκιοζακο.

Αν είσαι μάγκας εκτός πληκτρολογίου, έχεις μείνει μακριά από οικογένεια και φίλους πάνω από 10 χρόνια στο εξωτερικό, χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη, και κατάφερες να βγάζεις πιο πολλά από μένα, τότε μόνο έχεις δικαίωμα να μιλάς.

Αλλιώς είσαι μια κλανιά κιόλας που δεν έχεις κάνει κάνει καν τον κόπο να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα μου.

Και για να μην πετάγονται πουθενάδες, δεν τα λέω έτσι για τους άλλους.
Και έχω συγκατοικήσει με άλλους στο εξωτερικό για να κάνω οικονομία, και λεωφορείο έχω πάρει συνεχώς για όσο χρειάστηκε μέχρι να πάρω μια μηχανή και αργότερα και αμάξι και σόμπα αερίου έχω δουλέψει.

Αλλά αλλάζοντας δουλειές συνεχώς έφτασα από το 1.300€ στα πενταπλάσια.
Οπότε ας ξαναέρθει ο οποιαδήποτε βλακακος που δεν έχει κάνει κάτι στη ζωή του να μιλήσει για το πώς κάνουμε οικονομία και γιατί.

Όποιος τα θέλει όλα έτοιμα, αυτός είναι ο μεγαλύτερος άχρηστος. Όποιος έχει υπομονή και πιστεύει στον εαυτό του θα τα καταφέρει.
Αυτοί που κλαίγονται και τα θέλουν όλα έτοιμα στα χέρια χωρίς να ιδρώσουν είναι για φτύσιμο.

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
Αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις;
Σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν ΜΜΜ. Αμάξι χρησιμοποιεί όποιος έχει λεφτά για βενζίνη.
Αλλιώς αν κλαίγεσαι για λεφτά και χαλάς 200€ βενζίνη τον μήνα τότε είσαι απλά βλάκας και κανένας Κούλης δε σου φταίει.

Χαλάει όποιος έχει. Όποιος δεν έχει και χαλάει είναι καθυστερημένος.
Σε κάλυψα;
Έχεις εικονα της κατάστασης και αξιοπιστίας των Ελληνικών ΜΜΜ. Ή θεωρητικολογεις βάση των όσων υπάρχουν στο Αμβούργο, το Παρίσι ή το Όσλο;

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Έχεις εικονα της κατάστασης και αξιοπιστίας των Ελληνικών ΜΜΜ. Ή θεωρητικολογεις βάση των όσων υπάρχουν στο Αμβούργο, το Παρίσι ή το Όσλο;
Οπότε γυρνάω Αθήνα και βαριέμαι να νοικιάσω αμάξι παίρνω ΜΜΜ.
Ποιο είναι το πρόβλημα;
Μια χαρά βλέπω στο Google maps τη τηλεμετρία να δουλεύει. Δε χρειάζεται να είναι στη στάση ακριβώς στο λεπτό.
Για Θεσσαλονίκη, Πάτρα και λοιπές πόλεις δε γνωρίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom