Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.131
Πόντοι
1.056
Πραγματι, αλλα ουτε και οι κυβερνησεις εχουν ασχοληθεί ποτε με τέτοια έργα. Ο κοσμος δεν εχει την απαίτηση για καθαρούς και καλοσυντηρημενους χώρους πρασίνου μεσα στην πολη γιατι απλα δεν ξερει τι ειναι αυτο.

Και να φτιάξουνε θα τα βρωμίσουνε.Θα πάνε οι ναρκομανείς να βαράνε ενέσεις,οι γύφτοι να ψήνουν και να κάνουν κολατσιό,οι σκυλούδες τους σκύλους για να χέσουν στο πράσινο κτλ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Μηπως ο φιλος σου ειναι στην Αλβανια για να ειναι τοσο γαματος και να βγαζει μονο 2500?
Επιτρεπεται να μας πεις σε ποια τραγικη χωρα ειναι να μην παμε ποτε?
Του ειπες να ψαξει για δουλεια αλλου? Να δει fiberline και LM fiber Δανια.
Αν βρει δουλεια στην Ελλαδα με 1800 μηπως τον συμφερει? Λεω εγω τώρα!
Αν ειναι τοσο γαματος ισως τα 1800 στην Ελλαδα να μην ειναι απιαστα!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Ναι ρε τυπε θα μιλούσα για άτομο στην Αλβανία. Οτι ναναι μερικοι σκέφτεστε εδώ μέσα.

Πρώτον είναι στο Βέλγιο, δεύτερον είναι καθαρά αυτά που αναφέρω, άρα πάνω από 3200€ μικτά.
Μη βιαζεστε να γράψετε την παπαριά σας.
Και αν είναι τόσο εύκολα έλα πιαστα και εσύ και μετά κάνε τον έξυπνο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Οι Ελληνες δε γουστάρουν το πράσινο οπτικα.Το συνδυάζουν και με ζουζουνια,κοπρανα σκύλων κτλ.Βλέπεις πολυ λίγα δάση και ελάχιστους κήπους.Οι Ελληνες προτιμούν να βλέπουν γυμνα τοπία,βράχια κτλ.Το βλέπεις αμεσως αυτό όταν έρχεσαι Ελλάδα πόσο έχουν καεί τα δάση,τι σνθρώπινη παρέμβαση υπάρχει.Με το που περνάς τα σύνορα προς Βουλγαρία κτλ βλέπεις πώς ήταν η φυση στην Ελλάδα πριν.
Η Γερμανία είναι τίγκα στα δάση και στα δέντρα στις πόλεις αλλά δε νομίζω να αρέσει στους Ελληνες το θέαμα.
Τυπε έχεις περάσει ποτέ από Γλυφάδα;
Μια χαρά πράσινο έχει.
Ξέρεις γιατί;
Γιατί ο κόσμος έχει έχει καλύτερες αρχές λόγω φράγκων και σέβονται παραπάνω τον χώρο.

Προφανώς όσο και να βάλεις πράσινο στην Κυψέλη πάλι χάλια θα τα κάνουν.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.131
Πόντοι
1.056
Και στα Βόρεια προάστια έχει πράσινο.Αλλά άμα πάει εκεί ο τοξικομανής να χτυπήσει τη δόση του ή η κυρία να χέσει ο σκύλος ή βγάλουνε τίποτα ψησταριές θα τους μαζέψουνε.
Ο λόγος που δεν υπάρχουν χώροι πρασίνου Ελλάδα είναι αντίστοιχος με το λόγο που δεν υπάρχουν περίπτερα να πουλάνε μπύρες στις βόρειες χώρες.Αν υπήρχαν τέτοια περίπτερα θα μαζεύονταν ολόγυρα αλκοολικοι θα έπιναν,θα ξερνούσαν και θα κατουρούσαν ολημερίς και ολοβραδίς οπότε δεν παίζει.Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοια κουλτούρα στο αλκοολίκι οπότε επιτρέπονται.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ναι ρε τυπε θα μιλούσα για άτομο στην Αλβανία. Οτι ναναι μερικοι σκέφτεστε εδώ μέσα.

Πρώτον είναι στο Βέλγιο, δεύτερον είναι καθαρά αυτά που αναφέρω, άρα πάνω από 3200€ μικτά.
Μη βιαζεστε να γράψετε την παπαριά σας.
Και αν είναι τόσο εύκολα έλα πιαστα και εσύ και μετά κάνε τον έξυπνο.
Ήταν ειρωνικό η αλβανία. Θέλω να πω ότι αν είναι τόσο γάματος κ με προϋπηρεσία τα λεφτά πού βγάζει είναι λίγα.
Πού την είδες την παπαρια;
Και ναι εγώ βγάζω παραπάνω στη γερμανία επειδή είμαι πιο έξυπνος.
Μοκοτο τώρα έφαγες την ψωλη του πουσταλεκου του μορτη του αλανιάρη!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Και στα Βόρεια προάστια έχει πράσινο.Αλλά άμα πάει εκεί ο τοξικομανής να χτυπήσει τη δόση του ή η κυρία να χέσει ο σκύλος ή βγάλουνε τίποτα ψησταριές θα τους μαζέψουνε.
Ο λόγος που δεν υπάρχουν χώροι πρασίνου Ελλάδα είναι αντίστοιχος με το λόγο που δεν υπάρχουν περίπτερα να πουλάνε μπύρες στις βόρειες χώρες.Αν υπήρχαν τέτοια περίπτερα θα μαζεύονταν ολόγυρα αλκοολικοι θα έπιναν,θα ξερνούσαν και θα κατουρούσαν ολημερίς και ολοβραδίς οπότε δεν παίζει.Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοια κουλτούρα στο αλκοολίκι οπότε επιτρέπονται.
Ρε καυλιαρη και στα Εξάρχεια μπορούν να κάνουν ντου οι μπάτσοι κ να τα διώξουν τα πρεζάκια. Μετά όμως τα πρεζάκια θα πάνε αλλού. Οπότε τα αφήνουν εκεί. Λέω εγώ τώρα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα, Γερμανια τυπε.
Ακουω για ατομα που ηρθαν απο Ελλαδα να εργστουν ως οδηγοι λεωφορειων, με πιστοποιηση γερμανικης Α2κ Β1, ο οποιοι λαμβανουν 2300 Ε καθαρα! Τρελαινομαι λεμε!
Επιβεβαιώνω,
Έχω γνωστό Έλληνα οδηγό σε λεωφορεία.
7 χρόνια στην Γερμανία , έχει αγοράσει τρία διαμέρισματα κ κοιτάζει για τέταρτο.
Εννοείτε με καλή κ έξυπνη διαχειριση έγιναν οι αγορές.
Δεν σημαίνει πως αν έρθει κάποιος για οδηγός στην Γερμανία θα παίρνει διαμερίσματα αυτόματα.

Το βλέπει ως επένδυση όπως λέει κ ο τύπος george71.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
επίσης οδηγοί σε φορτηγά και νταλίκες πολύ καλό χρήμα χωρίς γερμανικά.

Για τα λεωφορεία ναι θέλει γερμανικά b2 το λιγότερο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ήταν ειρωνικό η αλβανία. Θέλω να πω ότι αν είναι τόσο γάματος κ με προϋπηρεσία τα λεφτά πού βγάζει είναι λίγα.
Πού την είδες την παπαρια;
Και ναι εγώ βγάζω παραπάνω στη γερμανία επειδή είμαι πιο έξυπνος.
Μοκοτο τώρα έφαγες την ψωλη του πουσταλεκου του μορτη του αλανιάρη!
Βρε βλακακο, τον παρουσίασα ως παράδειγμα ότι υπάρχουν και περιπτώσεις με πτυχία που δεν βγάζουν τρελά λεφτά.
Αλλά είσαι τόσο καθυστερημένος που το κατάλαβες ως το καλύτερο παράδειγμα.

Και καλύτερα να βάλεις τη ψωλή σου στο στοματακι σου, γιατί υπάρχουν άλλοι που στάνταρ σε ξεφτιλιζουν με αυτά που βγάζουν.
Και δεν είσαι έξυπνος, μαλακας είσαι που πληρώνεις 40%+ φορολογία στο εξωτερικό.
Μάγκας είναι αυτός που βγάζει πολύ παραπάνω από σένα και πληρώνει 12.5% φορολογία.
Πίπα, κώλο σε πήγα και δε σε χάλασε καθόλου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τυπε εγω γνωρισα ατομο που δουλευει οδηγος λεωφορειου στη Γερμανια και οι μονες λεξεις που ηξερε ηταν guten tag και guten abend. Αλλα τα 2300 -2400 που παιρνουν ειναι μικτα. Καθαρα μενουν γυρω στα 1600 με 1800.
ναι...με κατι νοικια στο θεο.Εχω φιλο μενει χρονια γερμανια βεβαια αυτος καθαριζει 6 χιλ το μηνα αλλα και παλι.Νοικια καμια σχεση με ελλαδα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.131
Πόντοι
1.056
Ρε καυλιαρη και στα Εξάρχεια μπορούν να κάνουν ντου οι μπάτσοι κ να τα διώξουν τα πρεζάκια. Μετά όμως τα πρεζάκια θα πάνε αλλού. Οπότε τα αφήνουν εκεί. Λέω εγώ τώρα

Λένε οτι όπου αγοράζουν οι Εβραίοι ξαφνικά εξαφανίζονται όλοι πρεζάκια,λαθρο,γύφτοι και ανεβαίνει η αξία των ακινήτων.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Τυπε εγω γνωρισα ατομο που δουλευει οδηγος λεωφορειου στη Γερμανια και οι μονες λεξεις που ηξερε ηταν guten tag και guten abend. Αλλα τα 2300 -2400 που παιρνουν ειναι μικτα. Καθαρα μενουν γυρω στα 1600 με 1800.
προσφατα γνωστος πηγε χωρις επαγγελματικη εμπειρια, μονο με γνωση γερμανικων, βασικη κ ελληνικο επαγγελματικο διπλομα, ως οδηγος σε βαβαρικη μεγαλη πολη. Μου ειπανε 2300 καθαρα!!!!
Θα σκισω το πτυχιο μου

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Ρε Αλβανέ πες μας καμία κομπίνα να βγάλουμε λεφτά
Γίνε πολιτικός να λες μαλακίες και να εισπράττεις.
Κατά προτίμηση στη Νεα Δημοκρατία, μην πας σε κανά Ανταρσύα

ΥΓ
Και Τράγκας με το παρατσούκλι Φράγκας, αν μπορεις να γίνεις, κάντο.
Θα βρεις και κανά μουνί μόνιμο, να το πληρώνεις και να το γαμάς.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.131
Πόντοι
1.056
Ο ελληνας στη χωρα του δεν εχει σχεση με τον ελληνα της μεταναστευσης γι αυτο "προκοβουν" που λεγαν οι παλιοι.

Η ελλαδα ειναι ενα μπουρδελο και γινεται ακομα μεγαλυτερο.

Δεν υπαρχει αυτη η κατασταση.Εγω ζουσα εξωτερικο,επεστρεψα ελλαδα,γιατι οι ρυθμοι ειναι πουτσα μπαλα και τραμπαλα.

Λεω ομως στον εαυτο μου,πως αν περασω τα 60-65 και ζω,θα πουλησω οτι εχω Ελλαδα και θα πηγαινω να ζω ενα χρονο εδω ενα χρονο εκει,αν ειμαι καλα.Αν δεν ειμαι θα παω σε κανα κεντρο φροντιδας γερων,που νομιζεις ζεις στο ακριβοτερο ξενοδοχειο

Ο σκληρός πυρήνας έχει πάει εξωτερικό.Το θέμα είναι να μην τρως το σανό,θα σου πουν διάφορα αλλά αν καταλάβεις δυο τρία βασικά πράγματα,είσαι εντάξει.
Σκέψου τώρα αυτός ο μαλάκας που μιλάει για αριστεία ενδιαφέρεται μόνο να βολέψει αυτούς που απέτυχαν.Τότε ρε κόπρε τι μιλάς για αριστεία?
Είναι ο τρόπος που πρέπει να τους αντιμετωπίζεις τους σκατόγυφτους.
Αντί να αφήνεις τον αρχίδα να αποφασίζει παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.Τώρα πούστη θα καλοπεράσεις.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
επίσης οδηγοί σε φορτηγά και νταλίκες πολύ καλό χρήμα
Οδηγοί και στην Ελλάδα έχει καλό μισθό, 1500 κατά μέσο όρο. Ξέρω ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν οδηγούς και δε βρίσκουν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Ο σκληρός πυρήνας έχει πάει εξωτερικό.Το θέμα είναι να μην τρως το σανό,θα σου πουν διάφορα αλλά αν καταλάβεις δυο τρία βασικά πράγματα,είσαι εντάξει.
Σκέψου τώρα αυτός ο μαλάκας που μιλάει για αριστεία ενδιαφέρεται μόνο να βολέψει αυτούς που απέτυχαν.Τότε ρε κόπρε τι μιλάς για αριστεία?
Είναι ο τρόπος που πρέπει να τους αντιμετωπίζεις τους σκατόγυφτους.
Αντί να αφήνεις τον αρχίδα να αποφασίζει παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.Τώρα πούστη θα καλοπεράσεις.
Είναι η σκληρή πρακτική του Μπαλκαν Χυστη. Να κανεις αυτό που δεν περιμένουν. Τα βύσματα περιμένουν να δουλεύουμε τζάμπα για αυτούς στην Ελλάδα και να διαιωνίζουμε το σύστημα των ελλεηνιδων και των ψωλαδων.

Οι δυτικοί περιμένουν να πληρώνουμε φόρους ,να βρούμε και μια πατριώτισσα και να παντρευτούμε ,υπακούοντας στο δυτικό κεφάλαιο. Που να ξέρανε ότι τα ξοδεύουμε σε ευρωπυραυλους. Εσυ σε σλαβες, άλλοι σε Ασιάτισσες κοκ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Από ότι κατάλαβα.. Γερμανια οι μόνοι που κονομανε είναι οι ιδιοκτήτες σπιτιών που νοικιάζουν σε μετανάστες.. Ελλαδα λίγο πολλοί, ο καθένας έχει 2,3 σπίτια στην ακρη.. Και 800 το μήνα να βγάζει δεν έχει εξοδα
. Όπως ένας που μένει στη Γερμανία..
Ο καθένας έχει δύο-τρία σπίτια; Πού, εδώ στην Ελλάδα;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.131
Πόντοι
1.056
Είναι η σκληρή πρακτική του Μπαλκαν Χυστη. Να κανεις αυτό που δεν περιμένουν. Τα βύσματα περιμένουν να δουλεύουμε τζάμπα για αυτούς στην Ελλάδα και να διαιωνίζουμε το σύστημα των ελλεηνιδων και των ψωλαδων.

Οι δυτικοί περιμένουν να πληρώνουμε φόρους ,να βρούμε και μια πατριώτισσα και να παντρευτούμε ,υπακούοντας στο δυτικό κεφάλαιο. Που να ξέρανε ότι τα ξοδεύουμε σε ευρωπυραυλους. Εσυ σε σλαβες, άλλοι σε Ασιάτισσες κοκ

Γιατί νομίζεις αυτοί που σπουδάζουν εξωτερικό θέλουν να έρθουν Ελλάδα και αυτοί που σπουδάζουν Ελλάδα θέλουν να φύγουν εξωτερικό?
Αυτό οι ψωλοβρώντες δε θα στο πουν.
Ο λόγος είναι ακριβώς οτι έρχονται οι σπουδάζοντες στο εξωτερικό τους οποίους αυτοί που σπουδάζουν Ελλάδα σιχαίνονται οπότε φεύγουν.
Το ένα προκαλεί το άλλο δηλαδή.Αυτό δε θα στο πούνε.Δεν υπάρχει περίπτωση.Εγώ το λέω γιατί τους γράφω στα αρχίδια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom