Εχω ενα κολλητο που δουλευε παλια στην wind.O τυπος πολλα πτυχια,μεταπτυχιακα,προυπηρεσια,και στη δουλεια του φοβερος.Ομως για αυτα που ξερει εχει μεινει πισω και περα απο ενα επιπεδο δεν ανεβαινει /σε ξερω γω υπευθυνος η κατι παραπανω./Εγω βεβαια δεν εχω μεγαλη εμπειρια (σχεδον καθολου) απο εταιρειες και τετοια,λεω μονο οτι μου λεει.Το προβλημα που εχει μεινει πισω (για μενα,και του το εχω πει) ειναι πως ειναι πολυ καλο παιδι και τον εκμεταλευονται.(εχει αλλαξει 3-4 δουλειες για αυτον τον λογο)Του φορτωνουν δουλεια δηλ απο αλλα ποστα,επειδη ειναι καλος και εχει γνώσεις..... και τις υψηλες θεσεις τις περνουν τυποι με βυσμα,και με τα μισα πτυχια και γνωσεις που εχει αυτος....πλεον παραδεχεται και ο ιδιος οτι αν εμενε αγγλια τοτε που εκανε μεταπτυχιακο,ναι ισως να ειχε καλυτερη καριερα (οχι οτι ειναι ασχημη τωρα,πρεπει να καθαριζει καμια 3ρα το μηνα)...ομως δεν μπορει να φυγει γιατι εχει φτιαξει οικογενεια εδω..(με μια μαλακισμένη ελλεηνιδα που και εκει παλι χωσιμο τρωει)..δε ξερω αν ολα αυτα ισχυουν και εξω,οποιος ξερει ας με διορθωσει.Περισσοτερο τα λεω αυτα για το οτι βυσματα περνουν τις υψηλες θεσεις και οχι απαραιτητα καποιος με καλο βιογραφικο και γνωσεις..