Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.766
- Πόντοι
- 3.656
Καλά,μην νομίζεις ότι παντρεύτηκε κανέναν τέτοιον
Γιατί,την ξέρεις;
Καλά,μην νομίζεις ότι παντρεύτηκε κανέναν τέτοιον
Όχι, αλλά έχω πάει Σουηδία,θα ξαναπάω σε τρεις βδομάδες από τώρα και ξέρω τι Σουηδοί παντρεύονται τέτοιες.Γιατί,την ξέρεις;
Όχι, αλλά έχω πάει Σουηδία,θα ξαναπάω σε τρεις βδομάδες από τώρα και ξέρω τι Σουηδοί παντρεύονται τέτοιες.
Άσε που παίζει τον "Σουηδό" της να τον λένε Γιουσούφ και να έχει απλά σουηδικό διαβατήριο
Εδώ έχει βούρλα που λόγω διαβατηρίου και τόπου γέννησης λένε εμένα Γερμανό, αλλά μόλις τους αρχίζω στα γαμωσταυρίδια ανασκευάζουν γαμω την λοβοτομή τους
Εσύ πρέπει επιτέλους να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, γιατί πιάνεσαι από μεμονωμένες περιπτώσεις ή ιστορίες από την εποχή του Καζαντζίδη και δημιουργείς δικό σου αφήγημα.Πέρσι το καλοκαίρι είχα δει Θεσσαλονίκη μπαζοελλεεινίδα με βορειοευρωπαίο ξανθό γύρω στο 1.90,με καροτσάκι και μωρό.Κι εκεί έχει αγάμητους προφανώς.
Στον ύπνο σου μπορεί να το είδες,στον ξύπνιο σου με τίποτα.Διοτι πολύ απλά αυτος που περιγράφεις μπορεί να έχει αρκετά καλύτερη γυναίκα,να διάλεξε μπαζοελλεεινιδα δεν γίνεται.Γινεται μόνο αν ήταν καθυστερημένος ή αν του έκανε μαγια.Αλλιως δεν παίζει.Εγω 35 χρόνια στην ζωή μου,ζευγάρια να απέχουν τόσο πολύ εμφανισιακά όσο περιγράφεις εσύ κάποιες φορές δεν έχω δει.Ενα δύο ζευγάρια στα τόσα εκατομμύρια άντε να το δεχτώ.Αυτο που προσπαθείς εσύ να επιβάλεις,ότι όλοι παντού είναι αγαμητοι και παίρνουν μπαζοελλεεινιδες όχι ρε τυπε,δεν ισχύει.Πέρσι το καλοκαίρι είχα δει Θεσσαλονίκη μπαζοελλεεινίδα με βορειοευρωπαίο ξανθό γύρω στο 1.90,με καροτσάκι και μωρό.Κι εκεί έχει αγάμητους προφανώς.
Στον ύπνο σου μπορεί να το είδες,στον ξύπνιο σου με τίποτα.Διοτι πολύ απλά αυτος που περιγράφεις μπορεί να έχει αρκετά καλύτερη γυναίκα,να διάλεξε μπαζοελλεεινιδα δεν γίνεται.Γινεται μόνο αν ήταν καθυστερημένος ή αν του έκανε μαγια.Αλλιως δεν παίζει.Εγω 35 χρόνια στην ζωή μου,ζευγάρια να απέχουν τόσο πολύ εμφανισιακά όσο περιγράφεις εσύ κάποιες φορές δεν έχω δει.Ενα δύο ζευγάρια στα τόσα εκατομμύρια άντε να το δεχτώ.Αυτο που προσπαθείς εσύ να επιβάλεις,ότι όλοι παντού είναι αγαμητοι και παίρνουν μπαζοελλεεινιδες όχι ρε τυπε,δεν ισχύει.
Τύπε Βαλκάνιε, επιβεβαιώνω με την όση πείρα έχω σε αμερικάνες. Μια χαρά κοπελίτσες όσες γνώρισα κι εύκολο γενικά καμάκι. Το γελάκι-αντίδραση το έβαλα για την διεύρυνση οπτικής γωνίας που παρατηρώ, τώρα που δεν είσαι και τόσο υπό την επήρεια του «αρχηγού».Δεν ξέρω σε ποιο thread να το γράψω,αλλά το τελευταίο διάστημα έχω ανοίξει παρτίδες με μία Αμερικάνα
και μου έχει κάνει εντύπωση πόσο easy going είναι και πόσο στον αυτόματο πιλότο πηγαίνουν όλα..
Έχω την εντύπωση ότι κακώς τις είχα υποτιμήσει τόσα χρόνια,
αλλά δεν τις πετύχαινα και πολύ συχνά να πω την αλήθεια.
Βλέπω επίσης ότι με τα χρόνια δίνω μεγάλη σημασία στο χαμόγελο και στα positive vibes του ανθρώπου που έχω απέναντί μου
και δεν τρώω πλέον παπά από πανέμορφες αλλά κομπλεξικές ή αγέλαστες παγοκολώνες..
Να σου πω και περί Γαλλίδας, που τελευταία φορά βρεθήκαμε τελευταία πριν κανά 10ήμερο.Τύπε Βαλκάνιε, επιβεβαιώνω με την όση πείρα έχω σε αμερικάνες. Μια χαρά κοπελίτσες όσες γνώρισα κι εύκολο γενικά καμάκι. Το γελάκι-αντίδραση το έβαλα για την διεύρυνση οπτικής γωνίας που παρατηρώ, τώρα που δεν είσαι και τόσο υπό την επήρεια του «αρχηγού».
Ξηγημένη από την αρχή. Και μένα η πρώην (ελεύθερη) σχέση μου, που ήμασταν μαζί τα τελευταία 8 χρόνια, όταν την γνώρισα το 1999 την ίδια εξήγηση μου έκανε. Ήταν 24 χρονών τότε και μου έπεσε κεραμίδα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο.Ενώ γενικά περνούσαμε καλά, σε μία συζήτηση μου είπε ότι καλό είναι να ξέρω πως
δεν θέλει ούτε να παντρευτεί,ούτε να κάνει παιδιά.
Δεν ξέρω σε ποιο thread να το γράψω,αλλά το τελευταίο διάστημα έχω ανοίξει παρτίδες με μία Αμερικάνα
και μου έχει κάνει εντύπωση πόσο easy going είναι και πόσο στον αυτόματο πιλότο πηγαίνουν όλα..
Έχω την εντύπωση ότι κακώς τις είχα υποτιμήσει τόσα χρόνια,
αλλά δεν τις πετύχαινα και πολύ συχνά να πω την αλήθεια.
Βλέπω επίσης ότι με τα χρόνια δίνω μεγάλη σημασία στο χαμόγελο και στα positive vibes του ανθρώπου που έχω απέναντί μου
και δεν τρώω πλέον παπά από πανέμορφες αλλά κομπλεξικές ή αγέλαστες παγοκολώνες..
Στρώσου πάρε 1-2 μαθήματα προγραμματισμού στο coursera ή στο edX και θα είσαι μια χαρά. Αν σε ενδιαφέρει το AI προτείνω python ή R ή Julia. Αν σε ενδιαφέρει το gaming τότε C# και unity.Εγώ μαθηματικός είμαι θεωρητικά πιο δυσκολη επαγγελματική αποκατάσταση
+1.
Πέρσι το καλοκαίρι είχα πετύχει κάτι αμερικανίδες πιτσιρίκες στη Θεσσαλονίκη,μου φάνηκαν πολύ εξωστρεφείς και ομιλητικές γκόμενες.
Σιγά ρε τύπε την διαφορά κλάσης που έχει ο νεοέλληνας και πρέπει να ρίξει πολλά επίπεδα για να συνυπάρξει με μια ελλεηνίδα..Πάντως δεν υπάρχει σύγκριση,αν βρεις ευρωπαία ή αμερικάνα,η διαφορά επιπέδου με τις δικές μας είναι χαώδης.Είναι γυναίκες ρε πούστη.Εδώ πέρα,αν δεν είσαι ο ανεγκέφαλος κάγκουρας με τα μούσια,πραγματικά υποφέρεις.Γενικώς,πρέπει να ρίχνεις πολλά επίπεδα το μυαλό σου για να συνυπάρχεις με τις ελλεεινίδες κι αυτό είναι ψυχοφθόρο.
Σιγά ρε τύπε την διαφορά κλάσης που έχει ο νεοέλληνας και πρέπει να ρίξει πολλά επίπεδα για να συνυπάρξει με μια ελλεηνίδα..
Λες και τις κρεμλίδου,βέλλη και λοιπά ΜΠΑΖΑ,τα αναδεικνύουν τίποτα εξωγήινοι...
Φέτος εξαιτίας της προπαγάνδας υπερ της Ελλάδας που έκανα όλο το χειμώνα,έστειλα διψήφιο αριθμό κυρίως Γερμανών/ίδων κάτω.
Όλοι ευχαριστημένοι,αλλά τα σχόλια για τους Έλληνες άντρες δεν θέλεις να τα ακούσεις.
Γαμάτος καιρός,μεσογειακή κουζίνα,κ.λ.π. αλλά ο μέσος Έλληνας χοντροκεφτές αραχτός στα καφενεία και τις ταβέρνες...
Στρώσου πάρε 1-2 μαθήματα προγραμματισμού στο coursera ή στο edX και θα είσαι μια χαρά. Αν σε ενδιαφέρει το AI προτείνω python ή R ή Julia. Αν σε ενδιαφέρει το gaming τότε C# και unity.
Τι έγινε με τον kostas3 που λέγε ότι Αύγουστο θα πάει Γερμανία.
Έφυγε τελικά;
Από Γερμανία με έτοιμη δουλειά και κάτι 3 χιλιάρικα μισθό βρέθηκε Ζιμπάμπουε;;Στο προφιλ του κάτι για Ζιμπάμπουε γράφει