Παπαρια ανεβηκα και δεν με βλεπω κιολας.Ειχα πει στην δουλεια μου οτι θα φυγω 28 Αυγουστου.Αυτοι δεν ξερω τι νομιζαν,οτι κανω πλακα?Ελεγαν,να βαλουμε καμια αγγελια για ηλεκτρολογο και τετοια.Οσο πλησιαζε ο καιρος,αρχισε ο προισταμενος να μου πρηζει τα παπαρια.Και ποσα θες για να κατσεις,και με ποσα θα εισαι ευχαριστημενος και τετοια.Ρε μη με πρηζεις του ελεγα,ασε με να φυγω.Ειμαι στην εταιρια 3 χρονια,μου διναν για 3 χρονια 730€ και με πηγαν 870€ τον προηγουμενο μηνα.Μου δινουν αλλα 500€ για βενζινες,επειδη κανω 100χλμ την μερα,50χλμ να παω,50χλμ να γυρισω.Μου προτεινε να μου δινει 1100€ στο χερι,να μου πληρωνει σπιτι 200€ και ζητησα εγω και αλλα 100-150€ βενζινες.Αμα ζητησουμε και βενζινες θα μας γαμησει το αφεντικο,μου κανει ο προισταμενος.Τεσπα,βαλε και βενζινη μου κανει.Συνολο κοντα 1500€.Εγω με τον προισταμενο ηλεκτρολογο μιλαω,αυτος θα μιλησει με το αφεντικο.Ξενιτευεσαι τωρα με τετοιο μισθο?Συν του οτι θα μενω σε σχετικα μεγαλη πολη,100.000 κατοικων (τωρα μενω στο χωριο με την μανα μου,χωριο 500 κατοικων).
Γερμανια ειχα μιλησει με εναν τυπο ο οποιος μου ειχε πει τοτε,3600 μεικτα,γυρω στα 2600 καθαρα,το θυμαμαι γιατι ολοι αυτο μου ελεγαν,να ρωτησω αν ειναι καθαρα ή μεικτα.Αυτα αρχες Μαιου και του ειχα πει οτι θα ειμαι διαθεσιμος τελος Αυγουστου.Αρχες Ιουνιου του εστειλα μηνυμα αν υπαρχει ακομα η θεση,με παιρνει τελος Ιουνιου και μου λεει υπαρχει η θεση αλλα τα λεφτα ειναι 2600 τα μεικτα,1700 περιπου τα καθαρα.Αλλα ειπαμε του ελεγα εγω,οχι επεμενε αυτος.Καλα ρε μαστορα του κανω,(Ελληνας εν τω μεταξυ αλλα με βαρια προφορα,μαλλον χρονια στην Γερμανια) στην Ελλαδα μου δινουν 1400€,θα ξενιτευτω για 3 κατοσταρικα?Τεσπα,του ειπα αν γινεται να το κανει 2000€ στρογγυλα τα καθαρα και βλεπουμε.Αυτο ισως μπορω να το κανω,θα ερθεις εδω,να σε δει ο ηλεκτρολογος που εχω εδω και αν μου πει οκ,το βλεπουμε.Απο την αρχη του ειπα οτι δεν ειμαι βοηθος,ειμαι 20 χρονια ηλεκτρολογος και κραταω εργοστασια με τζιρο εκατομμυριων.Θα ερθω Γερμανια να με δει ο ηλεκτρολογος σου?Τι ειμαι,ειδικευομενος?Μου εστειλε καποια δοση ενα μυνημα,μεσα Ιουλιου αν εχω βγαλει εισιτηρια και να ναι,να του στειλω φωτο.Τον εγραψα κανονικα εγω,μου εστειλε πριν μια εβδομαδα και μου ζηταγε email για να μου στειλει το συμβολαιο να το υπογραψω αν ειναι.
Το εστειλε τελικα και μεσα γραφει 18€ την ωρα για 172 ωρες τον μηνα που βγαινει καπου στα 3100€ μεικτα,περιπου 2200€ καθαρα.Αν ηθελε,ας μην τα εδινε.Ολοι αγριεμα θελουν.Δεν του εχω απαντησει ακομα γιατι απο τις 29 Ιουλιου ειμαστε ολοι σε αδεια και γυρναμε 16 Αυγουστου.Δεν μου εχει απαντησει ακομα ο προισταμενος απο την εδω δουλεια για το αν μιλησε με το αφεντικο και αν συμφωνει με αυτα που του ζηταμε.Εν τω μεταξυ,ειμαι 3 χρονια στην εταιρια και θελουν να μου δωσουν τοσα λεφτα.Ηλεκτρολογοι και μηχανικοι με 20 χρονια στην εταιρια,παιρνουν 960€.Ενας ηλεκτρολογος επαιρνε 810€,ειχε ζητησει απο τον ιδιο προισταμενο αυξηση γιατι αλλιως θα φυγει,φυγε του ειπαν.Εφυγε και πηγε ΔΕΗ με 8μηνο.Ειχε περιπου 7 χρονια στην εταιρια.Ηταν πολυ καλος,κραταγε εργοστασιο μονος του.Συντηρηση και σεζον δλδ.Εχεις πολυ μελλον στην εταιρια μου λενε οι προισταμενοι,μην φευγεις.Η αληθεια ειναι οτι κανω κουμαντο σε 2 εργοστασια.Δεν δινω λογαριασμο σε κανεναν,εχω 1 μηνα αδεια το καλοκαιρι και 2 μηνες απο τελος Νοεμβριου μεχρι τελος Ιανουαριου,ισως και μεχρι μεσα Φεβρουαριου.Ξενιτευεσαι για -5-6 κατοσταρικα?
Δεν σας χαλασε το σεντονακι,σας εδωσα τα ματακια στο χερι?Οχι θα σας χαριζα,χαχαχα