Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Μόνο για δημόσιο μπορεί να υπάρχει κάποιο προτέρημα.
Κανένα άλλο πλεονέκτημα αν είσαι Έλλαδίτης για ΙΤ ή πουθενά αλλού.
Μη σου πω ότι κάποιοι Κυπραίοι μας αντιμετωπίζουν και σαν Αλβανούς.
Ήρθα εδώ πριν μερικά χ΄ρονια, με διπλάσιο μισθό από πολλούς ντόπιους και έψαχνα να κλείσω διαμέρισμα για μακροχρόνια μίσθωση και μερικοί ιδιοκτήτες μου το έκλειναν με το που άκουγαν Ελλαδίτη στο τηλέφωνο. :angry:
Δεν είναι μόνο στο δημόσιο φίλε, το σύνταγμα της Κύπρου έχει τους Ελλαδίτες πολύ ψηλά.
Όμως όταν πάει ο Κύπριος Ελλάδα θεωρείται αλλοδαπός απο το σύστημα :confused:

Αυτό ξέρεις γιατί γίνεται; Γιατί υπάρχουν παααρα πολλοί δικοί μας Ελλαδίτες λαμόγια στην χώρα. Ένας θείος μου ενοικιάζει διαμερίσματα στην Λευκωσία. Αν σου πω ιστορίες που έγιναν με Ελλαδίτες θα φρίξεις. Απλήρωτα ενοίκια, έφευγαν στην μέση, κατέστρεφαν έπιπλα και άλλα παρα πολλά που δεν γράφονται εδώ. Δεν τους δικαιολογώ αλλά έχουν μια βάση..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μόνο για δημόσιο μπορεί να υπάρχει κάποιο προτέρημα.
Κανένα άλλο πλεονέκτημα αν είσαι Έλλαδίτης για ΙΤ ή πουθενά αλλού.
Μη σου πω ότι κάποιοι Κυπραίοι μας αντιμετωπίζουν και σαν Αλβανούς.
Ήρθα εδώ πριν μερικά χ΄ρονια, με διπλάσιο μισθό από πολλούς ντόπιους και έψαχνα να κλείσω διαμέρισμα για μακροχρόνια μίσθωση και μερικοί ιδιοκτήτες μου το έκλειναν με το που άκουγαν Ελλαδίτη στο τηλέφωνο. :angry:
ενας λογος που δε πολυ γουστάρουν εκει τους ελληνες ειναι γιατι τους περνουν τις καλες δουλεις (ετσι εμαθα)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
εχω μεινει σε πολλα μερη της κυπρου και για μηνες...εγκωμη μαρεσε περισσοτερο ειχαμε νοικιάσει και μια μονοκατοικια μεσα στη χλιδα και ηταν σε ενα ηρεμο σημειο.Κινηση μηδεν,(βεβαι μεχρι να μαθω να οδηγαω αναποδα ισως και να καθάριζα μερικους).Και καθε σκ αγια ναπα και λεμεσο για καμάκι.Εχω ενα φιλο ενδιαφερεται να αγορασει εκει αδειες ταξι ειναι πολυ φτηνες και τα νοικια πιο καλα σε σχεση με ελλαδα (εννοω τιμη αδειας-με νοικι)..εμενα παντως δεν θα με ενδιεφερε να επενδυσω εκει σε ταξι...ομως δεν θα ελεγα οχι σε αλλες ευκαιριες
Ωραίος. Έγκωμη - Αγλαντζιά είναι οι καλύτερες περιοχές για μένα.
Αγια Νάπα!! :gumtits:

Έχει τρελές ευκαιρίες για επένδυση λόγο της καλής οικονομίας..ειδικά σε real estate

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Δεν είναι μόνο στο δημόσιο φίλε, το σύνταγμα της Κύπρου έχει τους Ελλαδίτες πολύ ψηλά.
Όμως όταν πάει ο Κύπριος Ελλάδα θεωρείται αλλοδαπός απο το σύστημα :confused:

Αυτό ξέρεις γιατί γίνεται; Γιατί υπάρχουν παααρα πολλοί δικοί μας Ελλαδίτες λαμόγια στην χώρα. Ένας θείος μου ενοικιάζει διαμερίσματα στην Λευκωσία. Αν σου πω ιστορίες που έγιναν με Ελλαδίτες θα φρίξεις. Απλήρωτα ενοίκια, έφευγαν στην μέση, κατέστρεφαν έπιπλα και άλλα παρα πολλά που δεν γράφονται εδώ. Δεν τους δικαιολογώ αλλά έχουν μια βάση..
Το δέχομαι και αυτό.
Θέλω να είμαι αντικειμενικός και το πιστεύω ότι ήρθαν πολλά λαμόγια από Ελλάδα στην Κύπρο και δεν ήταν εντάξει.
Αλλά δεν φέρεσαι έτσι σε κάποιον που δεν ξέρεις.

Εγώ τώρα δίνω 1000€ για νοίκι και με έχουν βασιλιά, γιατί ακόμα και κύπριοι δεν παίρνουν καν τέτοιο μισθό. Αλλά δεν πρέπει να αναγνωρίζεις τον άλλον μόνο από τα λεφτά που ξοδεύει.

Βέβαια τώρα Λεμεσό έχουν γαμησει την αγορά οι Ρώσοι. Σύντομα θα θες 1.200€ για δυάρι διαμέρισμα μέσα στην πόλη.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
ενας λογος που δε πολυ γουστάρουν εκει τους ελληνες ειναι γιατι τους περνουν τις καλες δουλεις (ετσι εμαθα)
Όχι όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πολύ πιο παλιά και το έχω ζήσει. Τους λένε καλαμαράδες και φαφλατάδες γιατί το έχουμε με το λέγειν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όχι όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πολύ πιο παλιά και το έχω ζήσει. Τους λένε καλαμαράδες και φαφλατάδες γιατί το έχουμε με το λέγειν.
εμενα με νοιαζει να μου ανοιγει τα ποδια ευκολα η κυπρια...ας με λεει και καλαμαρα δε με νοιαζει (μια με ειπε πουστοκαλαμαρα:confused:)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Το δέχομαι και αυτό.
Θέλω να είμαι αντικειμενικός και το πιστεύω ότι ήρθαν πολλά λαμόγια από Ελλάδα στην Κύπρο και δεν ήταν εντάξει.
Αλλά δεν φέρεσαι έτσι σε κάποιον που δεν ξέρεις.

Εγώ τώρα δίνω 1000€ για νοίκι και με έχουν βασιλιά, γιατί ακόμα και κύπριοι δεν παίρνουν καν τέτοιο μισθό. Αλλά δεν πρέπει να αναγνωρίζεις τον άλλον μόνο από τα λεφτά που ξοδεύει.

Βέβαια τώρα Λεμεσό έχουν γαμησει την αγορά οι Ρώσοι. Σύντομα θα θες 1.200€ για δυάρι διαμέρισμα μέσα στην πόλη.
Έτσι ακριβώς συμφωνώ απόλυτα.

Όταν όμως τους δείξεις ότι εκτιμάς και είσαι εντάξει απέναντι τους το εκτιμούν ιδιαίτερα.

Καλα εντάξει στην Λεμεσό σε λίγο καιρό θα θες δάνειο μόνο για ενοίκιο..υπάρχουν και πολύ καλοί μισθοί όμως.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.746
Πόντοι
3.656
Επειδή γεννήθηκα στην μεγαλόνησο ξέρω τι φάση παίζει γενικά, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που μιλάει Ελληνικά. Απο θέμα μισθού, φαγητού, ποιότητα ζωής κτλ.

Άσε που οι Έλληνες με Ελληνικό διαβατήριο έχουν προτερηματα εκεί. Ξέρω πολλούς που πήγαν απο Ελλαδα Κύπρο και μπήκαν στο δημόσιο της Κύπρου Καθηγητές. Όταν μιλάμε για δημόσιο της Κύπρου μιλάμε για γερούς μισθούς όχι μαλακίες..

Να παω Κύπρο και να κοιταζόμαστε με μισό μάτι με τους κομπλεξάρες εκεί,βάλε και τις ασχημογυναίκες παντού,βάλε και τo κλίμα που δεν παλεύεται,ασε

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
εμενα με νοιαζει να μου ανοιγει τα ποδια ευκολα η κυπρια...ας με λεει και καλαμαρα δε με νοιαζει (μια με ειπε πουστοκαλαμαρα:confused:)
Σε νιώθω!

Εμένα οι Κύπριες με λένε πουστοκαλαμαρά και οι Ελληνίδες Πουστοκύπριο. Τι θα γίνει ρε φίλε! :kissass2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
  • Χαχα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Να παω Κύπρο και να κοιταζόμαστε με μισό μάτι με τους κομπλεξάρες εκεί,βάλε και τις ασχημογυναίκες παντού,βάλε και τo κλίμα που δεν παλεύεται,ασε
Σάντ εσυ γεννήθηκες για μεγάλα πράγματα αγορίνα μου!! Μαρσάρεις παντός είδος και καιρού!

Λιανοκλαδι μόνο!! :zfuck:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ασχημογυναικες φίλε δεν υπάρχουν πια. Βλέπεις πολύ ωραίες γυναίκες και από ντόπιες και από πολλές ξένες.

Ούτε έχω δει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με ντόπιους να πω τόσο καιρό.
Και ήμουν σε δουλειά και με ντόπιους, αλλά κυρίως με ξένους και δεν είχα ιδιαίτερο θέμα.

Δεν θα έλεγα σε καμία περίπτωση ότι δεν αξίζει εδώ.
Και με συνδυασμό με τα φορολογικά δεν το συζητάμε, τρομερά πλεονεκτήματα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ασχημογυναικες φίλε δεν υπάρχουν πια. Βλέπεις πολύ ωραίες γυναίκες και από ντόπιες και από πολλές ξένες.

Ούτε έχω δει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με ντόπιους να πω τόσο καιρό.
Και ήμουν σε δουλειά και με ντόπιους, αλλά κυρίως με ξένους και δεν είχα ιδιαίτερο θέμα.

Δεν θα έλεγα σε καμία περίπτωση ότι δεν αξίζει εδώ.
Και με συνδυασμό με τα φορολογικά δεν το συζητάμε, τρομερά πλεονεκτήματα.
μια χαρα γκόμενες ειναι οι κυπριες σε σχεση με τις ελληνιδες πολυ καλυτερες

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
μια χαρα γκόμενες ειναι οι κυπριες σε σχεση με τις ελληνιδες πολυ καλυτερες
Μην λες τέτοια στον Σάντ..θα τους κατεύει Κύπρο μόνιμος κάτοικος και θα έχουν θέμα!!!

Υ.Γ. Κατέβα τον Άυγουστο να σου δώσω Κυπριακό διαβατήριο :buck2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μην λες τέτοια στον Σάντ..θα τους κατεύει Κύπρο μόνιμος κάτοικος και θα έχουν θέμα!!!

Υ.Γ. Κατέβα τον Άυγουστο να σου δώσω Κυπριακό διαβατήριο :buck2:
αυτος οπου και να παει θα πει παλι "και πως θα γαμησω εδω χωρις κυκλο"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα κανει φιλιες εκει με διάφορους για να τους λεει "φιλαράκο εχεις κανα γκομενάκι να μου γνωρισεις":confused::confused:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
αυτος οπου και να παει θα πει παλι "και πως θα γαμησω εδω χωρις κυκλο"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα κανει φιλιες εκει με διάφορους για να τους λεει "φιλαράκο εχεις κανα γκομενάκι να μου γνωρισεις":confused::confused:
Για κάτι τέτοια μας λένε πουστοκαλαμαράδες να ξέρεις!! :2funny:

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Τελικά πιά χώρα είναι καλύτερη για μετανάστευση? σκεύτομαι για Ολλανδία αλλά για να βρείς σπίτι είναι δύσκολο

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Τελικά πιά χώρα είναι καλύτερη για μετανάστευση? σκεύτομαι για Ολλανδία αλλά για να βρείς σπίτι είναι δύσκολο
Δεν υπάρχει "καλύτερη χώρα".
Ανάλογα με τα προσόντα σου και το τι ψάχνεις, υπάρχουν διάφορες επιλογές.
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom