You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Έχεις βρει κάτι εκεί; Έχεις κάποια επιχείρηση;Εγώ ψήνομαι να πάω Ντουμπάι η Κατάρ μονιμα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.778
- Πόντοι
- 3.656
Ποιο Δημοσιο ρε μαγκες; Εχει πεθανει και δεν το ξερει. Ενας παρωχημενος θεσμος που βαινει προς τη Δυση του. Ηδη οι ΔΥ εχουν χασει 30% του μισθου τους μεσα σε εναν χρονο λογω ακριβειας, χωρις κανενα περιθωριο αυξησης.
Να ειναι Κυριακη βραδυ και να περιμενεις να παει Δευτερα πρωι, να σηκωθεις να παρεις 2 λεωφορεια για να πας στο ταδε Υπουργειο σε ενα σκοτεινο δωματιακι στο βαθος του διαδρομου στον 1ο οροφο, για να φας στη μαπα για πολλοστη φορα την κα Κουλα και την κα Σουλα τις 55ρες προισταμενες σου, να μιλανε για σαρμαδακια και για φουστανια που ειδανε στον τελευταιο γαμο που πηγαν.
Κι αυτο για εναν ολοκληρο μηνα για να παρεις ενα 1000ρικακι κανοντας τιποτε δημιουργικο.
Εχεις πεθανεις και δεν το ξερεις που λεει και μια ψυχη...
Μια χαρά είναι,μακάρι να'μασταν έτσι
Εκτός αν προτιμάς να παίρνεις 2 λεωφορεία για να πας σε κανα ναυπηγείο ή σε κανα εργοστάσιο,εκεί να δεις δυστυχία
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Σαντ, πέρα απο την πλάκα τώρα. Σοβαρά τα λες όλα αυτά;;Μια χαρά είναι,μακάρι να'μασταν έτσι
Εκτός αν προτιμάς να παίρνεις 2 λεωφορεία για να πας σε κανα ναυπηγείο ή σε κανα εργοστάσιο,εκεί να δεις δυστυχία
Καλα λεφτα, αλλα ζωη εσωκλειστη μεσα σε Μολ και ξενοδοχεια δυστυχως!Εγώ ψήνομαι να πάω Ντουμπάι η Κατάρ μονιμα
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Εσυ εισαι Ιδιωτικο Τομεα;Μια χαρά είναι,μακάρι να'μασταν έτσι
Καθηγητής σε σχολείο θα προσπαθήσω να πάωΈχεις βρει κάτι εκεί; Έχεις κάποια επιχείρηση;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Καθηγητής και να τρως 50 βαθμούς ζέστη;Καθηγητής σε σχολείο θα προσπαθήσω να πάω
Γιατί έτσι;
Έχει λεφτάΚαθηγητής και να τρως 50 βαθμούς ζέστη;
Γιατί έτσι;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.778
- Πόντοι
- 3.656
Σαντ, πέρα απο την πλάκα τώρα. Σοβαρά τα λες όλα αυτά;;
Σοβαρότατα
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Έχεις πάει καθόλου και σαν επισκέπτης σε αυτά τα μέρη;Έχει λεφτά
Όσο για τα λεφτά ψαξτο καλά γιατί για τα καλά λεφτά ίσχυαν μέχρι πριν 5-6 χρόνια για αυτά τα μέρη.
Πλέον ακούω από πολλές πλευρές ότι μετά από τόσους ξένους εκεί έχουν πέσει σε νορμάλ επίπεδα οι μισθοί.
Σπίτι από το σχολείο, δύο μήνες άδεια χωριά αργιες και σαββατοκύριακα , 2500 μισθός , ασφαλεια και ένα εισιτήριο πήγαινε έλα αεροπορικο . 6000 ανά χρόνο βλέπω καθαρό κέρδος.Έχεις πάει καθόλου και σαν επισκέπτης σε αυτά τα μέρη;
Όσο για τα λεφτά ψαξτο καλά γιατί για τα καλά λεφτά ίσχυαν μέχρι πριν 5-6 χρόνια για αυτά τα μέρη.
Πλέον ακούω από πολλές πλευρές ότι μετά από τόσους ξένους εκεί έχουν πέσει σε νορμάλ επίπεδα οι μισθοί.
Συν το κύροςΣπίτι από το σχολείο, δύο μήνες άδεια χωριά αργιες και σαββατοκύριακα , 2500 μισθός , ασφαλεια και ένα εισιτήριο πήγαινε έλα αεροπορικο . 6000 ανά χρόνο βλέπω καθαρό κέρδος.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
2500 μεικτα η καθαρα;Σπίτι από το σχολείο, δύο μήνες άδεια χωριά αργιες και σαββατοκύριακα , 2500 μισθός , ασφαλεια και ένα εισιτήριο πήγαινε έλα αεροπορικο . 6000 ανά χρόνο βλέπω καθαρό κέρδος.
Παντως για 6000 τη χρονια, δεν αξιζει τετοια κινηση φιλε.
Ειναι δυσκολες αυτες οι χωρες.
Εκτος αν υπαρχουν δυνατοτητες για ακομα περισσοτερα στο μελλον, που δεν πιστευω σε αυτο το επαγγελμα. Η αν εχεις σημαντικα παραλληλα οφελη για την καριερα σου, οπως γνωριμιες, χτισιμο βιογραφικου, εξασκηση γλωσσας, κλπ
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Έχω πάει Ντουμπάι και μια μέρα έφαγα 38 βαθμούς ζέστη. Ήταν Μάρτης και δεν άντεχα πάνω από 10 λεπτά έξω στον ήλιο.Σπίτι από το σχολείο, δύο μήνες άδεια χωριά αργιες και σαββατοκύριακα , 2500 μισθός , ασφαλεια και ένα εισιτήριο πήγαινε έλα αεροπορικο . 6000 ανά χρόνο βλέπω καθαρό κέρδος.
Δεν ξέρω τι ζωή κάνει κάποιος εκεί στους 45-50 βαθμούς.
Ειδικά για 6 χιλιάρικα.
Πλάκα κάνεις έτσι στην Ελλάδα είμαι στο όριο της φτώχειας δεν έχω τίποτα2500 μεικτα η καθαρα;
Παντως για 6000 τη χρονια, δεν αξιζει τετοια κινηση φιλε.
Ειναι δυσκολες αυτες οι χωρες.
Εκτος αν υπαρχουν δυνατοτητες για ακομα περισσοτερα στο μελλον, που δεν πιστευω σε αυτο το επαγγελμα. Η αν εχεις σημαντικα παραλληλα οφελη για την καριερα σου, οπως γνωριμιες, χτισιμο βιογραφικου, εξασκηση γλωσσας, κλπ
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Αν ειναι ετσι αλλαζει, νομιζα οτι ηδη δουλευεις.Πλάκα κάνεις έτσι στην Ελλάδα είμαι στο όριο της φτώχειας δεν έχω τίποτα
Εννοειται πως απο την ανεργια οτιδηποτε αλλο ειναι προτιμοτερο, ακομα και Ανταρκτικη η Βλαδιβοστοκ αν ειναι.
Σπίτι από το σχολείο, δύο μήνες άδεια χωριά αργιες και σαββατοκύριακα , 2500 μισθός , ασφαλεια και ένα εισιτήριο πήγαινε έλα αεροπορικο . 6000 ανά χρόνο βλέπω καθαρό κέρδος.
2500€ τον μηνα για να ζεις στους 50+ βαθμους?Σιγα τα λεφτα.Εμενα με περιμενει δουλεια στην Γερμανια με 3000€ τον μηνα (καθαρα παντα) με περιθωριο να ανεβω (μου ειπε ο ανθρωπος για 17€ την ωρα για 175 ωρες τον μηνα αλλα μπορουμε να το κανουμε 18-19,γιατι οχι και 20€ την ωρα,τα λογια του ακριβως)και το σκεφτομαι.Το σκεφτομαι που λεει ο λογος αλλα για 2500€ Ντουμπαι δεν πηγαινα.Για κανενα 5χιλιαρο ισως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 729