Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
η ελλαδα ειναι για τύπους στο δημόσιο,ροχαλιζοντας πλαι στις γυναικες τους,και βγάζοντας βολτα το καριτσακι με το παιδι..
Πες το πάλι, δεν το κατάλαβα.
Βρήκες δουλειά Γερμανία 4.000€ και σου πληρώνουν και το σπίτι;
Τι δουλειά Ηλεκτρολόγου είναι αυτή;
Το βράδυ θα κάνεις έξτρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμω τις πόλεις, πανέμορφες κοπέλες, πολλές τουρίστριες.
Μακάρι να μπορούσα να πηγαίνω πιο συχνά.
Εφυνα απο γερμανια πριν 2 μηνες. Ειχα καλο μισθο αλλα μηδεν ζωή.
Η γερμανια ειναι οργανωμενη αλλα μονο ως προς τα οικονομικα ,απο ζωη διασκεδαση , μουνι ελαχιστα εως καθολου.
Με τον κορονοιο τα πραματα αλλαξαν δραματικα προς το χειροτερο.
Μισθος 4.000 brutto διά 17€ την ωρα = 235 ωρες τον μηνα.
235 ωρες τον μηνα σε 8ωρα ειναι 29,5 8ωρα.
Και να θελεις να διασκεδασεις ,πως θα γινει?
Να κονομησεις ναι, να κανεις καβαντζα ναι, να βγαλεις γουστα ΟΧΙ.
Κρατησεις ,ενοικια καλα τα λογαριασες.
Στα 4000 κατηγορια φορολογιας 1 υπολογισε 1200-1300€ κρατησεις . Ενοικιο σε μικρη πόλη κανα 700αρι μαζι με ρευμα,γκαζι.
Ελπιζω να βοηθησα
Πάλι φίδια πουλάς Πακιστανό Γκέι μπόιΜάγκες για ποιες πόλεις μιλάτε όλοι εσείς που θαβετε Γερμανία;
Τίποτα χωριά;
Γιατί στο Βερολίνο πχ που έχω πάει ως τουρίστας (οκ σίγουρα είναι αλλιώς να μένεις μόνιμα), έχω δει να έχει φουλ ξένο κόσμο, από τα καλύτερα club της Ευρώπης, μπαρ, σινεμά και ότι άλλο θέλεις.
Αν μου βγείτε και μου πείτε ότι εκεί δεν περνάς καλά, ε κάτι άλλο ψάχνετε.
Γερμανία άμα μπορείς να κάνεις εκδρομές μουνολίβαδα έστω και ένα το μήνα περνάς γαμάτα.Αμα πήξεις Γερμανία και εγκλωβιστείς είναι βέβαια καταθλιπτικά.
Ειδικά κάποιος που είναι νέος(κάτω των 40) και έχει ενέργεια μπορεί να εξορμά κάθε ΠΣΚ Πολωνία,Τσεχία οπότε η Γερμανία δε σε πιάνει καθόλου δεν καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.Σταδιακά βέβαια με την πάροδο των χρόνων βαραίνεις και δεν μπορείς να αλλάζεις παραστα΄σεις τόσο εύκολα.
Το καλο ειναι οτι απο τα 1700 καθαρα που θα σου μενουν, βαλε και κανα 300-400 για φαι, τα υπολοιπα θα ειναι ολα διαθεσιμα για αποταμιευση και διασκεδαση ακι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Το σημειο που θα πας εχει ατελειωτους προορισμους τριγυρω, Γαλλια, Ολλανδια, Αυστρια και ειναι ακομα και κοντα στην Κυανη Ακτη σχετικα. Εγω στη θεση σου θα πηγαινα με κλειστα ματια. Δεδομενου οτι σου προσφερεται δουλεια με 4.000 ενω εισαι εδω και χωρις να ξερεις γρι Γερμανικα και Αγγλικα και με μηεδν προυπηρεσια εξω, σημαινει πως μετα απο 1 χρονο δουλεια στη Γερμανια θα εχεις 1000πλασιες παρομοιες ευκαιριες, απο τις οποιες μπορεις να διαλεξεις οποια γουσταρεις. Θες ηλιο; Κατεβα Νοτια Γαλλια, θελεις τρελα λεφτα; Πηγαινε Αραβια, θελεις διασκεδαση; Πηγαινε Πολωνια. Θα σου ανοιξουνε απιστευτες πορτες μετα απο αυτο το βημα.Σε καταλαβαινω,απο την αλλη να εισαι σε ενα μερος που υπαρχει διασκεδαση φουλ και να μην μπορεις να διασκεδασεις γιατι δεν βγαινεις οικονομικα,τι νοημα εχει?Η Πολωνια διπλα ειναι πχ,εχει ενα σκασμο κλαμπακια.Δεν μπορω να πεταγομαι για ενα ΣΚ αμα βρω και κανεναν αλλο επιτηδειο εκει?
Ετσι το σκεφτομαι ρε Kman2,μια φορα το μηνα ενα ΠΣΚ να το κοβω για Πολωνια,τον αλλο μηνα για Τσεχια και παει λεγοντας.Κλεινω ενα airbnb,παιρνεις αεροπλανακι και την Παρασκευη Βραδυ εισαι εξω,κλαμπαρεις μεχρι το πρωι,Σαββατο τα ιδια και Κυριακη πισω.35 ειμαι τωρα,ας το κανω 1-2 χρονια και μετα βλεπουμε.Αμα παιζουν λεφτα και ορεξη,οτι θες κανεις.
Εμενα αυτος ακριβως ηταν ο λογος που γυρισα απο εξωτερικο. Ητανε τοσο απομονωμενο το σημειο που βρισκομουν που δε μπορουσα να κανω αυτες τις απλες εξορμησεις και απο ενα σημειο και μετα μου την εσπασε. Διαφορετικα θα ημουνα ακομα εξωτερικο. Ειδικα στα 35 που ειναι ο φιλος, ειναι στην ιδανικη ηλικια για τετοια κινηση, απο πολλες αποψειςΓερμανία άμα μπορείς να κάνεις εκδρομές μουνολίβαδα έστω και ένα το μήνα περνάς γαμάτα.Αμα πήξεις Γερμανία και εγκλωβιστείς είναι βέβαια καταθλιπτικά.
Ειδικά κάποιος που είναι νέος(κάτω των 40) και έχει ενέργεια μπορεί να εξορμά κάθε ΠΣΚ Πολωνία,Τσεχία οπότε η Γερμανία δε σε πιάνει καθόλου δεν καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.Σταδιακά βέβαια με την πάροδο των χρόνων βαραίνεις και δεν μπορείς να αλλάζεις παραστα΄σεις τόσο εύκολα.
Εμενα αυτος ακριβως ηταν ο λογος που γυρισα απο εξωτερικο. Ητανε τοσο απομονωμενο το σημειο που βρισκομουν που δε μπορουσα να κανω αυτες τις απλες εξορμησεις και απο ενα σημειο και μετα μου την εσπασε. Διαφορετικα θα ημουνα ακομα εξωτερικο. Ειδικα στα 35 που ειναι ο φιλος, ειναι στην ιδανικη ηλικια για τετοια κινηση, απο πολλες αποψεις
Αγγλια σε βαθια επαρχιαΑυτο ειναι το κακο φιλε,ολοι που πηγαν και γυρισαν αυτο μου εχουν πει.Οτι ηταν απομονωμενοι και γυρισαν πισω.Αλλιως ολοι θα καθοντουσαν εκει ακομα.Εσυ που ησουν αν επιτρεπετε?
Θα σου πω μονο ενα πραγμα, για να καταλαβεις σε ποσο πλεονεκτικη θεση εισαι. Οταν ητανε να φυγω για εξωτερικο, βγηκαμε για τσιπουρα με μια παρεα μεταξυ των οποιων ητανε και καποιος 73 ετων. Μου ειπε σε ζηλευω, με την καλη εννοια, εχουμε 33 χρονια διαφορα (εγω 40 τοτε), οχι στην ηλικια σου να ημουν αλλα ακομα και 55, θα ονειρευομουνα να κανω αυτο που πας να κανεις.
Το εξωτερικο ειναι τρομερη εμπειρια και ειναι αμαρτια να φτασει καποιος στο διλλημα του να παει η οχι και τελικα να υποχωρησει. Θα το σκεφτεται οταν γερασει και ως γνωστον ειναι καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες