urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.561
- Πόντοι
- 1.706
Εψαχνα να βρώ δουλεια σε ΙΤ εταιρία του εξωτερικου, πανω απο χρόνο. Το βιογραφικό μου αρκετά "βαρύ", με πολλαπλα projects στο GitHub, docker image maintainer στο Docker Hub, 1000+ points στο stackoverflow. Τα δυνατα μου σημεια, Python, Bash, Server Administration, DevOps, Technical Writing.
Αρκετοι recruiters με προσεγγιζαν στο Linkedin. Λιγοι ηταν οι σοβαροι/ες που ξέραν τι τους γίνεται. Αρκετοι ηταν για τα πανυγύρια, ασοβαροι με την δουλειά τους, non-responsive γενικότερα.
Περασα παρα πολλες συνεντευξεις τους τελευταιους 6 μηνες, και σε μια ολλανδική εταιρια, μου έτυχε στο τελευταιο σταδιο της συνεντευξης ενω ειχα περάσει ολα τα αλλα, μια τουρκάλα εξετάστρια και η καργίολα ειπε ψέμματα στην recruiter οτι δεν απαντησα σε 3 ερωτήσεις (ενω τις ειχα απαντήσει τέλεια), για να με κόψει οπως και έγινε!
Τελικα με βρηκε μια recruiter απο σερβια, περασα 2 προφορικες συνενευξεις τεχνικής φύσεως, 2 τεστ νοημοσύνης, και ενα γραπτό (επι πληρωμή αυτο, ειναι σημαντική λεπτομέρια οτι η εταιρια ειναι σοβαρη) και τελικώς μου εγινε προσφορα πριν λιγες μερες και υπεγραψα.
Μισθος αμερικάνικος, αλλα νορμαλ αμερικάνικος, μη φανταστέιτε τα εξωφρενικά ποσα που πληρωνουν εταιριες σαν google, facebook κτλ.
Ακριβως προσαρμοσμένος στην εμπειρία μου και γνωσιακό επίπεδο.
Fully remote role επισης.
Πληρωμένες διακοπες 30 μέρες το χρόνο.
Mονοδρομος ο κλαδος IT, αν θελετε να βγαλετε σοβαρα λεφτα, και να εχετε τον Κουλη και τα μέτρα του, γραμένα στην καραπουτσακλάρα σας.
Ωραιος
Καλη τυχη.
Γραψε αν θελεις για τι μισθο μιλαμε νεττο.
Και που θα μενεις κ κοστος διαβιωσης