Γελώ απλά με τα σχόλια σου!! ??
Ειδες 2 σχόλια και έβγαλες άποψη για πόσες χώρες, χρονια κλπ έχει περάσει ο αλλος έξω.
Παληκαρακι μου για να έχω άποψη και να μιλω για εξωτερικό, έχω περάσει κάποια χρνια έξω. Ήδη 7 και οχι μόνο Κύπρο. Επίσης έχω δουλευψει μόνο για ξένες εταιρίες, με ξένους συναδέλφους από καμια 10+ διαφορετικές χώρες.
Οπότε αν ημουν Κύπρο κλπ, μόνο μεξένους συναναστρέφομαι, οπότε ναι εξωτερικό θεωρειται, τι σε δυσκολευει.
Επισης λάθος σχόλια για τις γυναίκες. Επειδή εσυ δυσκολεύεσαι όπως φαίνεται να βρεις δεσημαίνει ότι εχουν και οι άλλοι το ίδιο θεμα.
Δεν ειδα κανενα σχολιο σου, εσυ το ανεφερες! 7χρονια εισαι εξω εγω ημουν 6 δεν εχει και μεγαλη διαφορα.
Τωρα σε τι εταιρειες ησουν και εισαι μου ειναι αδιαφορο, αν ησουν καλος σε οτι κανεις Κυπρο δεν θα ησουν αλλα Μανχαταν =)
Τι πληρώνει μηπως η Κυπρος δεν ξερουμε; Ποσο ειναι το κοστος ζωής δεν ξερουμε;
Να πουλάς μουρη και να το παιζεις εξυπνος, οχι σε εμενα που γυρισα τον μισο κοσμο
και εχω δωσει συνεντεύξεις σε εταιρειες απο πολλες χωρες της Ευρωπης αλλα σε κανενα αλλο.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα βλέπεις οτι ολοι μας μπορούμε να βγάλουμε τον αλλο αχρηστο χωρις να τον ξερουμε!
Τωρα για τα σχολια για τις γυναικες δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστα ειναι οσα ειδα εγω και δεν θα αλλαξεις οτι εζησα.
Βρες μια απο την Σουηδια που στα 35 της δεν εχει ηδη γαμο και παιδια, βρες μια στο Βελγιο, Ολλανδια Γαλλια κλπ
Εσυ μπορεί να θελεις να μεγαλώνεις μουλικα και να εχεις ονειρο να εισαι σογαμπρος (όπως ειπες), εγω οχι!
Τέλος, ασχετα με το αν με νευριαζεις με οτι το παιζεις εξυπνος για τις ζωες αλλων, σε αρκετα εχεις δικιο.
π.χ. στο παλικάρι που ειναι Μαθηματικός και του είπες να το γυρισει στον προγραμματισμό.
Αυτό δείχνει οτι θελεις να βοηθήσεις παιδια εδω μέσα και ΕΥΓΕ σου!
Δυστηχώς αυτο που ειδα απο πολλους που ειναι εξω, ειναι οτι δεν θελουν και οι αλλοι να βγουν και δεν βοηθανε και δεν ανοιγουν τα ματια σε γνωστους τους.
Αλλα εσυ εδω μεσα το κανεις και Μπράβο σου!