Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι Αλβανίδες είναι γκαβλα και δίνουν κωλο με τη μία.

Οι Αλβανοί καλά παιδιά γιατί βγάζουν αδερφές και ξαδέρφες στη βίζιτα.

:erection::erection::erection:
Μπορεί και να ισχύει σε κάποιο βαθμό.. Αλλά έχεις σκεφτεί ότι οι ελλεινιδες το. Κάνουνε σχεδόν πάντα τζαμπα???.. Τουλάχιστον οι Αλβανοί περνούν λεφτά, οι Έλληνες τι στο καλό κερδίζουνε που οι γυναικουλες τους, γκόμενές τους πάνε και γαμιουνται στο τζάμπα?? ?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μετα απο 6χρονια στο εξωτερικο γυρισα πισω Ελλάδα, τα λεφτά εξω καλα αλλα αν πας μονος χωρις γυναικα δεν παλευεται αν εισαι πανω απο 30, γιατι σε εκεινη την ηλικια ολοι εξω εχουν παιδια οικογενειες κλπ κλπ. Φυσικά η Ελλάδα εχει πολλα κακα στο εξωτερικο ενοιωθα οτι ειμαι σε ενα σοβαρο κρατος ειχες και προοπτικες. Για να πω την αληθεια μου λειπει αρκετα το εξω, ειτε σε θεματα εργασιας(χρηματα κλπ) ειτε σε θεματα εξοδου μπαρ κλπ Μπορει για μερικους να φανει χαζο αλλα σοβαρες πρωτευουσες εχουν νυχτερινη ζωη πολυ καλυτερη απο την Ελλαδα και αν το συνδιασω οτι σε πολλα μερη μπορεις να βγεις και μονος τοτε για εμενα ειναι οτι καλυτερο. Τωρα θα με πεις γιατι δεν φευγεις; Το σκεφτομαι να την κανω ξανα εξω αφου περασει ο κορονοιος.. Στην Ελλάδα με κραταει μονο οτι ειμαι ΔΥ και ελπιζω οτι θα βρω καμια για να κανω οικογενεια, αν δεν γινει αυτο μεσα σε 3-4χρονια ξανα εξω χωρις δευτερη σκεψη
Είσαι ακριβώς το παράδειγμα που θεωρώ ότι κάποιος αποτυγχάνει στο εξωτερικό πρώτα λόγω καριέρας και μετα λόγω κοινωνίας, σχέσεων κλπ.

Θες να μας πεις τι δουλειά έκανες στο εξωτερικό;
Γιατί δεν υπάρχει άτομο με καλό μισθό ή εξειδίκευση σε κάτι και να παρατήσει μισθό, παροχές, οργάνωση που προσφέρουν οι ξένες χώρες και να γυρίσει στο μπουρδελο την Ελλάντα μόνο και μόνο για να βρει γκόμενα.

Κατι δεν μας λες φιλαράκι στην όλη ιστορία.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Είσαι ακριβώς το παράδειγμα που θεωρώ ότι κάποιος αποτυγχάνει στο εξωτερικό πρώτα λόγω καριέρας και μετα λόγω κοινωνίας, σχέσεων κλπ.

Θες να μας πεις τι δουλειά έκανες στο εξωτερικό;
Γιατί δεν υπάρχει άτομο με καλό μισθό ή εξειδίκευση σε κάτι και να παρατήσει μισθό, παροχές, οργάνωση που προσφέρουν οι ξένες χώρες και να γυρίσει στο μπουρδελο την Ελλάντα μόνο και μόνο για να βρει γκόμενα.

Κατι δεν μας λες φιλαράκι στην όλη ιστορία.
Φίλε μου, δεν εχω τιποτα να αποδείξω και σε κανενα εδω μεσα. Οπως καταλαβαινεις για να μπορέσεις να γυρίσεις σε τόσες χώρες λαντζιερης η σερβιτορος δεν ημουν. Επίσης αφου ανάφερα το 30% της Ολλανδιας θα πρεπει να καταλάβεις οτι με κάλεσαν και δνε πηγα εκει για να βρω δουλεια! Οποτε λοιπόν δούλεψα σε ερευνητικά προγραμματα και σαν προγραμματιστής. Οπως ειπα και πιο πανω ηρθε μια μερα το πλήρωμα του χρονου και εγινα ΔΥ σε μια θεση σχετικά καλη για εμενα και ξεκούραστη, οποτε ειπα γιατι να μην γυρισεις πισω; Ειδικά αν είσα απο μια οικογένεια οπου οι γονείς σου καθε μερα δεν ηξεραν αν θα εχουν το αυριανο μεροκαματο, αυτο στην ψυχολογια σου μετραει. Οποτε λεω στον εαυτο μου, μαζεψες οτι μαζεψες εκανες οτι λεφτα εκανες γυρνα. Σπιτι δικο σου εχεις αυτοκινητο εχεις ενα μισθο θα το παιρνεις κανενα εξτραδακι θα χτυπησεις ή τωρα ή ποτε. Φυσικά παντα οταν γυρνάς εχεις αλλα στο μυαλο σου πχ εχεις ξεχάσει ποσο χαλια ειναι η Ελλαδα σε θεματα οργανωσης, εχεις ξεχάσεις γραφειοκρατιες, εχεις ξεχάσει συμπεριφορές. Απο την αλλη ξερεις οτι καθε μερα θα παιρνεις ενα μισθό και οτι μπορείς αργοτερα ειτε να παρεις 5χρονια αδεια ανευ αποδοχων οπως δικαιουτε ο καθε ενας ΔΥ είτε να δουλέψεις απο Ελλάδα για εξω ειτε να ξαναμπεις σε ευρωπαικα προγράμματα οπως ησουν παλια είτε να παρεις αποσπαση στο εξωτερικο. Φυσικά αυτο που δε υπολογισα ειναι οτι οσο ελειπα εγω αλλοι εκαναν αλλα κονέ και στα λογια πολλοι μπορούν να σε στηριξουν αλλα στην πραξη αυτο δεν γινεται.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Οχι τυπε.Οι Αλβανοι δεν εχουν καμμια σχεση σε νοοτροπια με τους Ελληνες του εξωτερικου.Αυτοι ειναι μεσα στο οργανωμενο εγκλημα.Οι Ελληνες δυσκολα η γενικα πολυ σπανια θα κανουν μαλακιες με ναρκωτικα,κλεψιες και προστασιες σε νυχτα κτλ.Ο Ελληνας βγαινει εξω να δουλεψει αυτοι μπορει να δουλεουν αλλα κανουν και αλλα διαφορα.Ειναι κουτοπονηρος λαος και τα ιδια κανουν και στην Ελλαδα.Ναρκωτικα,εγκληματα,μαφιες ιστοριες παντου ειναι εδραιωμενοι.Επισης ειναι σε μεγαλο βαθμο χαμηλου IQ και δυσκολα θα συναντησεις αλβανο επιστημονα.Κανενας απο αυτους εξω δεν ειναι γιατρος,χημικος,αρχιτεκτονας,μοριακος βιολογος κτλ.Ολοι σε χαμαληκια ειναι η τιποτα εργολαβοι.Απλα εδω τους κουβαλησαν οι προδοτες της νουδουλας(μιτσοτακης και σαμαρας) για να υπαρχει φθηνο εργατικο και να ριχνουν τα μεροκαματα.Μετα τους καλοδεχτηκαν οι κατσαπλιαδες στην αττικη που το 80% ειναι αρβανιτες και μας :confused:ελεγαν ειναι αδερφια μας και οτι ειναι καλοι ανθρωποι :jerking::confused::confused:
Κοιτα μιλάω για οσους Αλβανους μεγαλωσαν Ελλάδα και σπουδασαν εδω. Εγω εξω οσα παιδια γνωρισα απο την Αλβανια που εζησαν μια ζωη σχεδον Ελλάδα δεν μπορούσαν να μην κανουν παρεα με τους Ελληνες με τους Αλβανούς π.χ. εργατες ή ναυτικους δεν ειχαν τιποτα να πουν και δεν ειχαν τιποτα κοινό. Οποτε αυτά τα παιδια δεν μπορούσαν χωρις την Ελληνική κοινοτητα. Επίσης οταν λεω Ελληνική κοινοτητα δεν εννοω Ελληνες της Γερμανιας φαση, δεν γνωρισα αρκετους Ελληνες δευτερης γενιάς(αν βγαλω εκτος τις ΗΠΑ) αλλα μιλάω για παιδια που εφυγαν απο την Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης. Με τον Ελληνα που ειχε μια ταβερνα ή ζουσε πολλα χρονια σε μια χωρα, δεν ηθελα να εχω ουτε ειχα καμια σχέση. Θυμάμαι καθε φορα που αλλαζα χωρα στα ομαδικα γκρουπακια του φβ που ειχαν οι Ελληνες που πηγαν στην χωρα ειχαμε συνεχεια παραπονα απο Ελληνες εργοδοτες που δεν πληρωναν που καλουσαν ζευγαρια και τα εδιωχναν κλπ κλπ

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Κοιτα μιλάω για οσους Αλβανους μεγαλωσαν Ελλάδα και σπουδασαν εδω. Εγω εξω οσα παιδια γνωρισα απο την Αλβανια που εζησαν μια ζωη σχεδον Ελλάδα δεν μπορούσαν να μην κανουν παρεα με τους Ελληνες με τους Αλβανούς π.χ. εργατες ή ναυτικους δεν ειχαν τιποτα να πουν και δεν ειχαν τιποτα κοινό. Οποτε αυτά τα παιδια δεν μπορούσαν χωρις την Ελληνική κοινοτητα. Επίσης οταν λεω Ελληνική κοινοτητα δεν εννοω Ελληνες της Γερμανιας φαση, δεν γνωρισα αρκετους Ελληνες δευτερης γενιάς(αν βγαλω εκτος τις ΗΠΑ) αλλα μιλάω για παιδια που εφυγαν απο την Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης. Με τον Ελληνα που ειχε μια ταβερνα ή ζουσε πολλα χρονια σε μια χωρα, δεν ηθελα να εχω ουτε ειχα καμια σχέση. Θυμάμαι καθε φορα που αλλαζα χωρα στα ομαδικα γκρουπακια του φβ που ειχαν οι Ελληνες που πηγαν στην χωρα ειχαμε συνεχεια παραπονα απο Ελληνες εργοδοτες που δεν πληρωναν που καλουσαν ζευγαρια και τα εδιωχναν κλπ κλπ
Eγω τυπε ξερω οτι στο εξωτερικο οι αλβανοι δεν εχουν καλη φημη.Ουτε και στην Ελλαδα βεβαια.Συμφωνω οτι αρκετοι Ελληνες του εξωτερικου ειναι αρκετα φιλοχρηματοι και κοιτανε να σε εκμεταλλευτουν αλλα σε καμμια περιπτωση δεν συγκρινονται με τον μεσο Ελληνα εργοδοτη στην Ελλαδα.Ακομα και ο Ελληνας εργοδοτης στην Γερμανια εχει γερμανοποιηθει και συμπεριφερεται ως ενα βαθμο σαν Γερμανος.Αυτοι που κανουν κουτοπονηριες ειναι τις περισσοτερες φορες οι ταβερνιαρηδες και κατι μπυραροβιοι βρωμιλοι που ζεχνουν απλυσια και λιγδα.Αυτοι στην ουσια πηρανε το μαγαζακι τους απο την Ελλαδα και το πηγανε Γερμανια χωρις να αλλαξουν τιποτα στον εαυτο τους και στην νοοτροπια τους.Τα ιδια που εκαναν Ελλαδα τα κανουν και εξω.Γι'αυτο και παντοτε οποιος με ρωτουσε για εξωτερικο του ελεγα πανε οπου θες κανε οτι δουλεια θες εκτος απο το να εχεις ταβερνιαρη Ελληνα αφεντικο.Εγω π.χ στην Γερμανια και στην Ολλανδια ποτε δεν ετρωγα απο τα κωλομαγαζα τους.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Eγω τυπε ξερω οτι στο εξωτερικο οι αλβανοι δεν εχουν καλη φημη.Ουτε και στην Ελλαδα βεβαια.Συμφωνω οτι αρκετοι Ελληνες του εξωτερικου ειναι αρκετα φιλοχρηματοι και κοιτανε να σε εκμεταλλευτουν αλλα σε καμμια περιπτωση δεν συγκρινονται με τον μεσο Ελληνα εργοδοτη στην Ελλαδα.Ακομα και ο Ελληνας εργοδοτης στην Γερμανια εχει γερμανοποιηθει και συμπεριφερεται ως ενα βαθμο σαν Γερμανος.Αυτοι που κανουν κουτοπονηριες ειναι τις περισσοτερες φορες οι ταβερνιαρηδες και κατι μπυραροβιοι βρωμιλοι που ζεχνουν απλυσια και λιγδα.Αυτοι στην ουσια πηρανε το μαγαζακι τους απο την Ελλαδα και το πηγανε Γερμανια χωρις να αλλαξουν τιποτα στον εαυτο τους και στην νοοτροπια τους.Τα ιδια που εκαναν Ελλαδα τα κανουν και εξω.Γι'αυτο και παντοτε οποιος με ρωτουσε για εξωτερικο του ελεγα πανε οπου θες κανε οτι δουλεια θες εκτος απο το να εχεις ταβερνιαρη Ελληνα αφεντικο.Εγω π.χ στην Γερμανια και στην Ολλανδια ποτε δεν ετρωγα απο τα κωλομαγαζα τους.
Εχεις δικιο. Φυσικά οσοι εφυγαν με την κριση απο την Ελλάδα ηταν σοβαροι π.χ. και Βελγιο και Γαλλια και Ολλανδια ηξερα καφε που τα ειχαν Ελληνες και ηταν σαν ολες τις αλλες επιχειρησεις αλλα μιλάμε για ατομα που εφυγαν μετα την κρίση και οχι Ελληνες που ηταν εκει μια ζωη σχεδον.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Φίλε μου, δεν εχω τιποτα να αποδείξω και σε κανενα εδω μεσα. Οπως καταλαβαινεις για να μπορέσεις να γυρίσεις σε τόσες χώρες λαντζιερης η σερβιτορος δεν ημουν. Επίσης αφου ανάφερα το 30% της Ολλανδιας θα πρεπει να καταλάβεις οτι με κάλεσαν και δνε πηγα εκει για να βρω δουλεια! Οποτε λοιπόν δούλεψα σε ερευνητικά προγραμματα και σαν προγραμματιστής. Οπως ειπα και πιο πανω ηρθε μια μερα το πλήρωμα του χρονου και εγινα ΔΥ σε μια θεση σχετικά καλη για εμενα και ξεκούραστη, οποτε ειπα γιατι να μην γυρισεις πισω; Ειδικά αν είσα απο μια οικογένεια οπου οι γονείς σου καθε μερα δεν ηξεραν αν θα εχουν το αυριανο μεροκαματο, αυτο στην ψυχολογια σου μετραει. Οποτε λεω στον εαυτο μου, μαζεψες οτι μαζεψες εκανες οτι λεφτα εκανες γυρνα. Σπιτι δικο σου εχεις αυτοκινητο εχεις ενα μισθο θα το παιρνεις κανενα εξτραδακι θα χτυπησεις ή τωρα ή ποτε. Φυσικά παντα οταν γυρνάς εχεις αλλα στο μυαλο σου πχ εχεις ξεχάσει ποσο χαλια ειναι η Ελλαδα σε θεματα οργανωσης, εχεις ξεχάσεις γραφειοκρατιες, εχεις ξεχάσει συμπεριφορές. Απο την αλλη ξερεις οτι καθε μερα θα παιρνεις ενα μισθό και οτι μπορείς αργοτερα ειτε να παρεις 5χρονια αδεια ανευ αποδοχων οπως δικαιουτε ο καθε ενας ΔΥ είτε να δουλέψεις απο Ελλάδα για εξω ειτε να ξαναμπεις σε ευρωπαικα προγράμματα οπως ησουν παλια είτε να παρεις αποσπαση στο εξωτερικο. Φυσικά αυτο που δε υπολογισα ειναι οτι οσο ελειπα εγω αλλοι εκαναν αλλα κονέ και στα λογια πολλοι μπορούν να σε στηριξουν αλλα στην πραξη αυτο δεν γινεται.
Τυπε τι μας λες;
Μέσα σε 6 χρόνια μαζεψες λεφτά και είπες είναι καιρος να συμμαζευτεις και να γυρίσεις Ελλάδα;
Πόσα χρήματα ποια να μαζεψες σε 6 χρόνια ή πόσο και καλά να έμεινες έξω, ωστε να πεις ότι σου έλειψε η χώρα. Μιλάς λες και είσαι 55 χρονών, λείπεις 30 χρόνια και αφού μαζέψες οικονομίες ζωής είπες να γυρίσεις πίσω στη πατρίδα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Τυπε τι μας λες;
Μέσα σε 6 χρόνια μαζεψες λεφτά και είπες είναι καιρος να συμμαζευτεις και να γυρίσεις Ελλάδα;
Πόσα χρήματα ποια να μαζεψες σε 6 χρόνια ή πόσο και καλά να έμεινες έξω, ωστε να πεις ότι σου έλειψε η χώρα. Μιλάς λες και είσαι 55 χρονών, λείπεις 30 χρόνια και αφού μαζέψες οικονομίες ζωής είπες να γυρίσεις πίσω στη πατρίδα.
Ξανα δεν διαβαζεις οτι λεω. Εγραψα οτι μαζεψα, μαζεψα δεν ειπα οτι εχω 1εκατ στην τραπεζα.
Στην τελική δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα, η ζωη η δικη μου ειναι δική μου και η δικη σου δική σου. Οι εμπειριες δικες μου επίσης. Εγω νοιωθω χορτατος, εσυ;
Εγραψα την δικη μου ιστορια επειδη εβλεπα οτι ολοι εδω μεσα ειτε κραζετε το εξωτερικο ειτε το θεοποιείται. Μιλησα για εμενα που ημουν εδω εφυγα και γυρισα ξανα. Αν πιστευεις οτι ειναι απο το μυαλο μου καλα κανεις! Θα σε αλλαξω εγω την αποψη;
Περιμένω να με πεις την δικη σου ιστορια

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ξανα δεν διαβαζεις οτι λεω. Εγραψα οτι μαζεψα, μαζεψα δεν ειπα οτι εχω 1εκατ στην τραπεζα.
Στην τελική δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα, η ζωη η δικη μου ειναι δική μου και η δικη σου δική σου. Οι εμπειριες δικες μου επίσης. Εγω νοιωθω χορτατος, εσυ;
Εγραψα την δικη μου ιστορια επειδη εβλεπα οτι ολοι εδω μεσα ειτε κραζετε το εξωτερικο ειτε το θεοποιείται. Μιλησα για εμενα που ημουν εδω εφυγα και γυρισα ξανα. Αν πιστευεις οτι ειναι απο το μυαλο μου καλα κανεις! Θα σε αλλαξω εγω την αποψη;
Περιμένω να με πεις την δικη σου ιστορια
Αν νιώθεις χορτάτος που έφυγες από οργανωμένα κράτη για να γυρίσεις στο χάος της ανοργανωσιάς της Ελλάδος επειδή δεν έβρισκες σωστή γκόμενα στο εξωτερικό, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Όσους Έλληνες ξέρω που βγήκαν έξω, οι πιο πολλοί χτύπησαν ντόπιες γκόμενες και βελτιώθηκε πολύ η ζωή τους, ειδικά όταν υπήρχε και οικογένεια της κοπέλας εκεί να στηρίξει το ζευγάρι.

Για εργένηδες λοιπόν θεωρώ άλλο ένα πλεονέκτημα του να πας εξωτερικό, γιατί μπορείς να βρεθείς με γυναίκα και σπίτι/αμάξι κλπ από το πουθενά, ενώ στην Ελλάδα παλευες με τις χαζοελληνιδες.
Έχω δει πόσα παραδείγματα παιδιών από Ελλάδα και από άλλες χώρες που παντρεύτηκαν Κυπραίες και βρέθηκαν με σπίτι με κήπο, πισίνα, αμάξι suv χωρίς καν να έχουν καμία τρελή δουλειά.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Αν νιώθεις χορτάτος που έφυγες από οργανωμένα κράτη για να γυρίσεις στο χάος της ανοργανωσιάς της Ελλάδος επειδή δεν έβρισκες σωστή γκόμενα στο εξωτερικό, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Όσους Έλληνες ξέρω που βγήκαν έξω, οι πιο πολλοί χτύπησαν ντόπιες γκόμενες και βελτιώθηκε πολύ η ζωή τους, ειδικά όταν υπήρχε και οικογένεια της κοπέλας εκεί να στηρίξει το ζευγάρι.

Για εργένηδες λοιπόν θεωρώ άλλο ένα πλεονέκτημα του να πας εξωτερικό, γιατί μπορείς να βρεθείς με γυναίκα και σπίτι/αμάξι κλπ από το πουθενά, ενώ στην Ελλάδα παλευες με τις χαζοελληνιδες.
Έχω δει πόσα παραδείγματα παιδιών από Ελλάδα και από άλλες χώρες που παντρεύτηκαν Κυπραίες και βρέθηκαν με σπίτι με κήπο, πισίνα, αμάξι suv χωρίς καν να έχουν καμία τρελή δουλειά.

Μπράβο και εγώ τι να κάνω; Στην Κύπρο είσαι και μιλάς για εξωτερικό; Επίσης συνεχίζεις να μην διαβάζεις ότι γράφω. Φυσικά δεν έχω παραπάνω απαίτησεις από κάποιον που θεωρεί εξωτερικό την Κύπρο η το θεωρεί οργανωμένο κράτος.
Όσο για αυτοκίνητο και σπίτι, όπου πήγα οι περισσότεροι Έλληνες που έφυγαν με την κρίση σπίτι δεν είχαν και νοίκιαζαν όπου νοίκιαζαν για να κάνουν οικονομία όπως δεν είχαν και αυτοκίνητο. Λεφτά καλά παίρναν οικονομία στο φουλ όμως αν όχι όλοι η πλειοψηφία.
Τώρα όσο αφορά τις γυναίκες, όσοι βρήκαν είναι αυτοί που πήγαν για σπουδές μεταπτυχιακό κλπ όχι όσοι πήγαν για εργασία.
Πάνω από 30 οι γυναίκες έξω σε μεγάλη πλειοψηφία έχει οικογένεια και παιδιά και ξενα δεν έχω όρεξη να μεγαλώνω.
Στην τελική επιλογή μου είναι εγώ τα έζησα. Όταν θα πας και εσυ μια μέρα εξωτερικό ίσως σου φύγουν οι αυταπάτες του τέλειου και δεις τα θετικά αλλά και τα αρνητικά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μπράβο και εγώ τι να κάνω; Στην Κύπρο είσαι και μιλάς για εξωτερικό; Επίσης συνεχίζεις να μην διαβάζεις ότι γράφω. Φυσικά δεν έχω παραπάνω απαίτησεις από κάποιον που θεωρεί εξωτερικό την Κύπρο η το θεωρεί οργανωμένο κράτος.
Όσο για αυτοκίνητο και σπίτι, όπου πήγα οι περισσότεροι Έλληνες που έφυγαν με την κρίση σπίτι δεν είχαν και νοίκιαζαν όπου νοίκιαζαν για να κάνουν οικονομία όπως δεν είχαν και αυτοκίνητο. Λεφτά καλά παίρναν οικονομία στο φουλ όμως αν όχι όλοι η πλειοψηφία.
Τώρα όσο αφορά τις γυναίκες, όσοι βρήκαν είναι αυτοί που πήγαν για σπουδές μεταπτυχιακό κλπ όχι όσοι πήγαν για εργασία.
Πάνω από 30 οι γυναίκες έξω σε μεγάλη πλειοψηφία έχει οικογένεια και παιδιά και ξενα δεν έχω όρεξη να μεγαλώνω.
Στην τελική επιλογή μου είναι εγώ τα έζησα. Όταν θα πας και εσυ μια μέρα εξωτερικό ίσως σου φύγουν οι αυταπάτες του τέλειου και δεις τα θετικά αλλά και τα αρνητικά.

Γελώ απλά με τα σχόλια σου!! ??
Ειδες 2 σχόλια και έβγαλες άποψη για πόσες χώρες, χρονια κλπ έχει περάσει ο αλλος έξω.

Παληκαρακι μου για να έχω άποψη και να μιλω για εξωτερικό, έχω περάσει κάποια χρνια έξω. Ήδη 7 και οχι μόνο Κύπρο. Επίσης έχω δουλευψει μόνο για ξένες εταιρίες, με ξένους συναδέλφους από καμια 10+ διαφορετικές χώρες.
Οπότε αν ημουν Κύπρο κλπ, μόνο μεξένους συναναστρέφομαι, οπότε ναι εξωτερικό θεωρειται, τι σε δυσκολευει.

Επισης λάθος σχόλια για τις γυναίκες. Επειδή εσυ δυσκολεύεσαι όπως φαίνεται να βρεις δεσημαίνει ότι εχουν και οι άλλοι το ίδιο θεμα.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Γελώ απλά με τα σχόλια σου!! ??
Ειδες 2 σχόλια και έβγαλες άποψη για πόσες χώρες, χρονια κλπ έχει περάσει ο αλλος έξω.

Παληκαρακι μου για να έχω άποψη και να μιλω για εξωτερικό, έχω περάσει κάποια χρνια έξω. Ήδη 7 και οχι μόνο Κύπρο. Επίσης έχω δουλευψει μόνο για ξένες εταιρίες, με ξένους συναδέλφους από καμια 10+ διαφορετικές χώρες.
Οπότε αν ημουν Κύπρο κλπ, μόνο μεξένους συναναστρέφομαι, οπότε ναι εξωτερικό θεωρειται, τι σε δυσκολευει.

Επισης λάθος σχόλια για τις γυναίκες. Επειδή εσυ δυσκολεύεσαι όπως φαίνεται να βρεις δεσημαίνει ότι εχουν και οι άλλοι το ίδιο θεμα.
Δεν ειδα κανενα σχολιο σου, εσυ το ανεφερες! 7χρονια εισαι εξω εγω ημουν 6 δεν εχει και μεγαλη διαφορα.
Τωρα σε τι εταιρειες ησουν και εισαι μου ειναι αδιαφορο, αν ησουν καλος σε οτι κανεις Κυπρο δεν θα ησουν αλλα Μανχαταν =)
Τι πληρώνει μηπως η Κυπρος δεν ξερουμε; Ποσο ειναι το κοστος ζωής δεν ξερουμε;
Να πουλάς μουρη και να το παιζεις εξυπνος, οχι σε εμενα που γυρισα τον μισο κοσμο
και εχω δωσει συνεντεύξεις σε εταιρειες απο πολλες χωρες της Ευρωπης αλλα σε κανενα αλλο.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα βλέπεις οτι ολοι μας μπορούμε να βγάλουμε τον αλλο αχρηστο χωρις να τον ξερουμε! :P
Τωρα για τα σχολια για τις γυναικες δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστα ειναι οσα ειδα εγω και δεν θα αλλαξεις οτι εζησα.
Βρες μια απο την Σουηδια που στα 35 της δεν εχει ηδη γαμο και παιδια, βρες μια στο Βελγιο, Ολλανδια Γαλλια κλπ
Εσυ μπορεί να θελεις να μεγαλώνεις μουλικα και να εχεις ονειρο να εισαι σογαμπρος (όπως ειπες), εγω οχι!

Τέλος, ασχετα με το αν με νευριαζεις με οτι το παιζεις εξυπνος για τις ζωες αλλων, σε αρκετα εχεις δικιο.
π.χ. στο παλικάρι που ειναι Μαθηματικός και του είπες να το γυρισει στον προγραμματισμό.
Αυτό δείχνει οτι θελεις να βοηθήσεις παιδια εδω μέσα και ΕΥΓΕ σου!
Δυστηχώς αυτο που ειδα απο πολλους που ειναι εξω, ειναι οτι δεν θελουν και οι αλλοι να βγουν και δεν βοηθανε και δεν ανοιγουν τα ματια σε γνωστους τους.
Αλλα εσυ εδω μεσα το κανεις και Μπράβο σου!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έλα ντε τι εξωτερικό ή Κύπρος.. Φαντάζουν που ζούσε πριν για να εντιπωσοαζεται με το τουρκονησο?

billaros73

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Είμαι Αγγλία 10 χρόνια τώρα, not bad αλλά όχι όπως ήταν παλιά.Στη δουλειά μου πάντως πληρώνομαι και το ένα έξτρα δευτερόλεπτο υπερωρίας.'Ομορφη χώρα, περίεργος λαός, μάπα καιρός,καλά λεφτά.
Κάποια στιγμή θα επιστρέψω όμως

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Όλοι οι άπιστοι θωμαδες πάτε στο τέλος του άρθρου και δείτε τους πίνακες.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Όλοι οι άπιστοι θωμαδες πάτε στο τέλος του άρθρου και δείτε τους πίνακες.
Τι να δούμε τη ψεύτικη ανάπτυξη.. Ας μας πει ο. Κουλης γιατί διπλασιαστηκαν τα ενοίκια επί ΝΔ.. Μήπως διπλασιαστηκαν οι μισθοί και δεν το ξέρουμε? Είναι 509εβρο το Νίκο το λιγότερο, κια 550 οι μισθοί.. Έχει να πέσει τομάτα στις εκλογές!!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
550 είναι ο βασικός μισθός. Δλδ ο μισθός που περνει ο ανειδίκευτος, πιτσιρικάς, άσχετος, χωρίς προϋπηρεσία και χωρίς εμπειρία. Ή ο Καμμένος 30-40αρης που δεν έχει επένδυσει μισή ώρα από την ζωή του να εκπαιδευτεί/ εξιδικευτει, δουλεύει ντιλιβερι σε κούριερ, καφετζής, πακετας, σερβιτόρος ή οτιδήποτε άλλο τετριμμένο που μπορεί να κάνει ακόμα και ένα 12χρονο.
Αν είσαι μάστορας ή εκπαιδευμένος/εξειδικευμένος κονομας και στην Ελλάδα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Έλα ντε τι εξωτερικό ή Κύπρος.. Φαντάζουν που ζούσε πριν για να εντιπωσοαζεται με το τουρκονησο?
Φαντάσου τι μουνια Ουκρανες έχουμε εκεί κάτω που δεν τα βλέπεις ούτε στα μπουρδελα εσύ.
Και αν θες να συγκρίνουμε και άλλα πες μας τι μισθό παίρνεις στην Ελλάδα να σου πω τι μισθό παίρνω στο νησί άσχετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom