Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
μα για να κανεις οικογενεια πρεπει πρωτα να βρεις γυναικα να κανεις σχεση..εσυ βλεπεις οτι ελλαδα μπορεις να τα κανεις αυτα,ενω πχ δεν μπορεις να τα κανεις στην αμερικη,που οι ανθρωποι ειναι τοσο κουλ εκει??και απο οτι καταλαβα δεν εχεις μεγαλο κυκλο.,εσυ λες οτι ηπα σου αρεσε να βγαινεις μονος σου για ποτο,κλαμπινγκ..μπορεις ελλαδα να το κανεις αυτο??για τρελο θα σε περασουνεδω,χωρις παρεες κυκλο και κοπινους γνωσοτυς δεν βρισκεις γκομενα στην ελλαδα,ποσ μαλλον να παντρευτεις οπως μας λες οτι θελεις..
Φίλε στις ΗΠΑ ήταν αλλιώς ο κύκλος μου οι φίλοι μου όλοι πήγαιναν σε ένα μπαρ American Union λέγονταν και έτσι είχες δίκτυο σε όλη την Αμερική. Ξανά λέω αλλά πήδημα αλλά γάμος μάλλον τα μπερδεύεις πχ Αμερική με ισπανόφωνες τι έχεις να πεις; Γαλλία με Τυνισιες Μαροκινες; Κ πάει λέγοντας. Αν είσαι κ Αλβανός να ξέρεις με φίλους που έκανα παρέα πήγαιναν Αλβανία έβρισκαν γυναίκα και την έφερναν εξωτερικό

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Aλβανε επειδη δεν μπορεις εσυ να βρεις γυναικα δεν σημαινει οτι δεν μπορουν οι αλλοι.Βγες μια βολτα εξω να δεις ζευγαρια...
ζευγαρια που ηταν στην ιδια παρεα..μιλαμε ..βλεπεις εσυ κανενα μορτη να την πεφτει στις γκομενες εξω??ολοι μεσω κοινων γνωστων και παρες βρισκουνε..και μαθε λιγο αγγλικα ρε τυπε εγω εναμισι χρονο ημουνα birmingham πιο καλα απο εσενα ξερω αγγλικα..εσυ ελς ησουν αμερικη τοσα χρονια και δενμιλας??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πόσο είσαι φίλε,πάνω από 30;

δεν μπορουσε να επικοινωνησει με τις σουηδεζες και τις αμερικανες,που ειναι σαν γατακια μπροστα στις ελλεινιολες,και ηρθε ελλαδα να βρει το αλλο του μισο και να μπορει να επικοινωνει..με ποιες,με τις ελλεινιδες??και το κερασακι στη τουρτα,οτι δεν εχει κυκλο..απορω πως του ηρθε η ιδεα να ερθει ελλαδα να κανει σχεση..οταν ηταν σουηδια και αμερικη που γαμανε μεχρι και τα πρεζακια εκει..

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ζευγαρια που ηταν στην ιδια παρεα..μιλαμε ..βλεπεις εσυ κανενα μορτη να την πεφτει στις γκομενες εξω??ολοι μεσω κοινων γνωστων και παρες βρισκουνε..και μαθε λιγο αγγλικα ρε τυπε εγω εναμισι χρονο ημουνα birmingham πιο καλα απο εσενα ξερω αγγλικα..εσυ ελς ησουν αμερικη τοσα χρονια και δενμιλας??
Ρε τυπε μου γιατι τοση απαισιοδοξια ? θετικη διαθεση , ευγενεια και να χωνεσαι μη μασας δε πα να σου πει οχι πας παρακατω . Πολυ αρνητισμος και να ξερεις αυτο καθρεφτιζεται στο προσωπο σου οταν προσεγγιζεις μια γυναικα , δειξε αυτοπεποιθηση , χωσου ωραια και οτι βγει μαν

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Φίλε στις ΗΠΑ ήταν αλλιώς ο κύκλος μου οι φίλοι μου όλοι πήγαιναν σε ένα μπαρ American Union λέγονταν και έτσι είχες δίκτυο σε όλη την Αμερική. Ξανά λέω αλλά πήδημα αλλά γάμος μάλλον τα μπερδεύεις πχ Αμερική με ισπανόφωνες τι έχεις να πεις; Γαλλία με Τυνισιες Μαροκινες; Κ πάει λέγοντας. Αν είσαι κ Αλβανός να ξέρεις με φίλους που έκανα παρέα πήγαιναν Αλβανία έβρισκαν γυναίκα και την έφερναν εξωτερικό
ε μα για να επαιρναν αλβανιδα τυπε και οχι ελλεινιδα οι φιλοι σου,αυτοι ξερουν καλυτερα!!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
δεν μπορουσε να επικοινωνησει με τις σουηδεζες και τις αμερικανες,που ειναι σαν γατακια μπροστα στις ελλεινιολες,και ηρθε ελλαδα να βρει το αλλο του μισο και να μπορει να επικοινωνει..με ποιες,με τις ελλεινιδες??και το κερασακι στη τουρτα,οτι δεν εχει κυκλο..απορω πως του ηρθε η ιδεα να ερθει ελλαδα να κανει σχεση..οταν ηταν σουηδια και αμερικη που γαμανε μεχρι και τα πρεζακια εκει..
Μιλάς για χώρες που δεν έχεις ζήσει, όπως έγραψα ήρθα και για επαγγελματική σιγουριά. Δεν πειράζει ο καθένας κρατάει ότι πιστεύει θα μαλώσουμε βραδιάτικα;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ρε καρτοον επειδη δεν γαμας εσυ δεν σημαινει οτι δεν γαμανε οι αλλοι.Επισης απο που εβγαλες συμπερασμα οτι δεν ξερω αγγλικα ρε γιδοσβοκε?Μηλισαμε face to face και το καταλαβες?Αντε τραβα στο τεπελενι αλβανικο τρολ που σε καναμε και ανθρωπο...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Χαχα σωστος! Ναι ναι πάνω

Ρεαλιστικά,έχεις ένα πολύ δυνατό χαρτί για Ελλάδα που λέγεται δημοσιοϋπαλληλίκι.Μ'αυτό,μπορείς να γαμάς πολλές 25+ πουλώντας το παραμύθι του γάμου.Αλλά σε κόβω για λίγο πιρφοράκο,πιστεύω η πρώτη θα σε τυλίξει κατευθείαν.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Επίσης κάτι σημαντικό για την γλώσσα γύρισα τόσες χώρες λοουερ δεν έχω. Είναι κακό; Δεν θα με έπαιρναν σε μια δουλειά επδ δεν είναι τέλεια τα αγγλικά μου; Φυσικά κ όχι. Αυτό για την απόντα που πετάχτηκε μεταξύ συναγωνιστων

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μιλάς για χώρες που δεν έχεις ζήσει, όπως έγραψα ήρθα και για επαγγελματική σιγουριά. Δεν πειράζει ο καθένας κρατάει ότι πιστεύει θα μαλώσουμε βραδιάτικα;
Αλβανος τρολ ειναι ρε ο τυπος.Κομπλεξικος που απο την φτωχεια τους και την μιζερια τους που ηρθανε ξετσιπωτοι απο τα τσαντιρια του Χοτζα μισει τους Ελληνες και βριζεις τις Ελληνιδες.Ταχα μου οι αλβανιδες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες.Δευτερο βρακι να βαλουν δεν ειχανε οι αλβανοι εγιναν ξαφνικα και ανθρωποι :tooth:

Η πλακα ειναι οτι στην Αμερικη και γενικοτερα στην δυση οταν ακουγανε Αλβανος ετρεχαν να κρυφτουν.Αφου οπου Αλβανος και εγκλημα.Ναρκωτικα,πορνεια,κλεψιες,βιασμοι,σκοτωμοι,απαγωγες,λαθρεμποριο και αρκετα αλλα που βαριεμαι να γραφω.Τυχαιο οτι ειναι η μεγαλυτερη μαφια στην Ευρωπη?Ακομα και στην Νεα Υορκη εχει αλβανικη μαφια.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Αλβανος τρολ ειναι ρε ο τυπος.Κομπλεξικος που απο την φτωχεια τους και την μιζερια τους που ηρθανε ξετσιπωτοι απο τα τσαντιρια του Χοτζα μισει τους Ελληνες και βριζεις τις Ελληνιδες.Ταχα μου οι αλβανιδες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες.Δευτερο βρακι να βαλουν δεν ειχανε οι αλβανοι εγιναν ξαφνικα και ανθρωποι :tooth:

Η πλακα ειναι οτι στην Αμερικη και γενικοτερα στην δυση οταν ακουγανε Αλβανος ετρεχαν να κρυφτουν.Αφου οπου Αλβανος και εγκλημα.Ναρκωτικα,πορνεια,κλεψιες,βιασμοι,σκοτωμοι,απαγωγες,λαθρεμποριο και αρκετα αλλα που βαριεμαι να γραφω.Τυχαιο οτι ειναι η μεγαλυτερη μαφια στην Ευρωπη?Ακομα και στην Νεα Υορκη εχει αλβανικη μαφια.
Γενικά σε πολλές χώρες Βέλγιο Γαλλια Ολλανδία οι Αλβανοί έρχονται κοντά στην ελληνική κοινότητα γιατί μας νοιώθουν πιο κοντινούς τους. Ίσως έχουν κ δίκιο, πάντως και οι Αλβανίδες την ίδια νοοτροπία με τις Ελληνίδες έχουν καμία διαφορα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Ρε τυπε μου γιατι τοση απαισιοδοξια ? θετικη διαθεση , ευγενεια και να χωνεσαι μη μασας δε πα να σου πει οχι πας παρακατω . Πολυ αρνητισμος και να ξερεις αυτο καθρεφτιζεται στο προσωπο σου οταν προσεγγιζεις μια γυναικα , δειξε αυτοπεποιθηση , χωσου ωραια και οτι βγει μαν

Και σε ποιες να χωθεί ρε φίλε;Σ'αυτές που δε σηκώνουν κεφάλι απ'τα σκατοκινητά;Ή με γκόμενο ή με κινητό είναι όλες έξω

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Γενικά σε πολλές χώρες Βέλγιο Γαλλια Ολλανδία οι Αλβανοί έρχονται κοντά στην ελληνική κοινότητα γιατί μας νοιώθουν πιο κοντινούς τους. Ίσως έχουν κ δίκιο, πάντως και οι Αλβανίδες την ίδια νοοτροπία με τις Ελληνίδες έχουν καμία διαφορα
Οχι τυπε.Οι Αλβανοι δεν εχουν καμμια σχεση σε νοοτροπια με τους Ελληνες του εξωτερικου.Αυτοι ειναι μεσα στο οργανωμενο εγκλημα.Οι Ελληνες δυσκολα η γενικα πολυ σπανια θα κανουν μαλακιες με ναρκωτικα,κλεψιες και προστασιες σε νυχτα κτλ.Ο Ελληνας βγαινει εξω να δουλεψει αυτοι μπορει να δουλεουν αλλα κανουν και αλλα διαφορα.Ειναι κουτοπονηρος λαος και τα ιδια κανουν και στην Ελλαδα.Ναρκωτικα,εγκληματα,μαφιες ιστοριες παντου ειναι εδραιωμενοι.Επισης ειναι σε μεγαλο βαθμο χαμηλου IQ και δυσκολα θα συναντησεις αλβανο επιστημονα.Κανενας απο αυτους εξω δεν ειναι γιατρος,χημικος,αρχιτεκτονας,μοριακος βιολογος κτλ.Ολοι σε χαμαληκια ειναι η τιποτα εργολαβοι.Απλα εδω τους κουβαλησαν οι προδοτες της νουδουλας(μιτσοτακης και σαμαρας) για να υπαρχει φθηνο εργατικο και να ριχνουν τα μεροκαματα.Μετα τους καλοδεχτηκαν οι κατσαπλιαδες στην αττικη που το 80% ειναι αρβανιτες και μας :confused:ελεγαν ειναι αδερφια μας και οτι ειναι καλοι ανθρωποι :jerking::confused::confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Και σε ποιες να χωθεί ρε φίλε;Σ'αυτές που δε σηκώνουν κεφάλι απ'τα σκατοκινητά;Ή με γκόμενο ή με κινητό είναι όλες έξω
Σε οποια του γυαλισει τυπε μου . Στο φουρνο , στη καφετερια , σε μια παραλια , στο δρομο , στο διαδικτυο , σε μια εξοδο οπουδηποτε . Στο φλερτ και στις γυναικες θελει να ριχνεις τον εγωισμο σου , οχι ομως την αξιοπρεπεια και με ευγενεια να προσεγγιζεις . Αν εχεις αρνητικη εικονα για τον ευατο σου αυτο καθρεφτιζεται , το βλεπει και το νιωθει η αλλη . Μη σκεφτεσαι καντο και οτι βγει , η ζωη ειναι μικρη , αν σκεφτεσαι αρνητικα ειναι σαν να χεις φαει γκολ απο τα αποδυτηρια . Σε λαθος νημα ειμαστε βεβαια για αυτο δε γραφω παραπανω

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ρε καρτοον επειδη δεν γαμας εσυ δεν σημαινει οτι δεν γαμανε οι αλλοι.Επισης απο που εβγαλες συμπερασμα οτι δεν ξερω αγγλικα ρε γιδοσβοκε?Μηλισαμε face to face και το καταλαβες?Αντε τραβα στο τεπελενι αλβανικο τρολ που σε καναμε και ανθρωπο...
Τελικά είσαι ο νικολοπουλος η όχι τύπε??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε οποια του γυαλισει τυπε μου . Στο φουρνο , στη καφετερια , σε μια παραλια , στο δρομο , στο διαδικτυο , σε μια εξοδο οπουδηποτε . Στο φλερτ και στις γυναικες θελει να ριχνεις τον εγωισμο σου , οχι ομως την αξιοπρεπεια και με ευγενεια να προσεγγιζεις . Αν εχεις αρνητικη εικονα για τον ευατο σου αυτο καθρεφτιζεται , το βλεπει και το νιωθει η αλλη . Μη σκεφτεσαι καντο και οτι βγει , η ζωη ειναι μικρη , αν σκεφτεσαι αρνητικα ειναι σαν να χεις φαει γκολ απο τα αποδυτηρια . Σε λαθος νημα ειμαστε βεβαια για αυτο δε γραφω παραπανω
Καλά από θεωρία χορτάσαμε φίλε.. Βγες έξω σήμερα κατά όλα αυτά και πες μας αύριο τι επιτυχίες είχες.. ?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Όχι τύπε μου, ίσα ίσα πες μας τις εμπειρίες σου από Αμερική και Σουηδία, πολλοί θέλουνε να σε ακούσουμε..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Οι Αλβανίδες είναι γκαβλα και δίνουν κωλο με τη μία.

Οι Αλβανοί καλά παιδιά γιατί βγάζουν αδερφές και ξαδέρφες στη βίζιτα.

:erection::erection::erection:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τελικά είσαι ο νικολοπουλος η όχι τύπε??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά από θεωρία χορτάσαμε φίλε.. Βγες έξω σήμερα κατά όλα αυτά και πες μας αύριο τι επιτυχίες είχες.. ?
Εσύ τυπε εισαι σίγουρα κανας Πάγκαλος(αρβανίτης κατσαπλιας) η τίποτα Τσαμης που προσπαθεί να το παίξει Ελληνας. Πίσω στο τεπελενι και στο Ελμπασαν φτωχονηστικε τηγανοκεφαλε. ΟΥΣΤ ξουτ από δω αλβανε:birdman::shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom