Που ; Στη φετα που τρως στο μπαλκονι;
Η στα ναυαγια που φυγατε στη μαυρη ξενιτια για ενα κομματι ψωμι;
ναι γιατί τα ναυάγια που κάτσανε Ελλάδα είναι σε καλύτερη μοίρα νομίζεις
εγώ αναφέρθηκα για όσους έκατσαν Ελλάδα που έχουν ένα σπίτι ένα χαρτζιλίκι, πάνε θάλασσα με το περιφερειακό, τρώνε σουβλάκια και φαλαφελ και γαμανε
Μεταξουργείο και όχι όσους δεν έχουν ένα ευρώ πάνω τους, για αυτούς η ο Μάνθος μονσελας είναι η λύση, η φάμπρικες της ξενιτιας να έρθουν πίσω στα 60 ποιο ναυάγια από ότι είναι τώρα, με 10 αρρώστιες από της κακουχίες κσι το άγχος με μια σύνταξη 800-900 να θαφτουν στα μέρη τους και να φιλανε το χώμα
ο ποιο γελοίος αν και οχι ποιο φουκαράς από όλους είναι ο ξενιτεμένος
έχει πει τόσες μαλακιες ο φουκαράς της Κύπρου με την κορυφαία όλων ότι Ρωσίδες Ουκρανες κλπ ήρθαν με το τσουβάλι για διακοπές στην καλύτερη χώρα του κόσμου την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι
κάπου την διάβασε αυτή την μπαρούφα χωρίς να κοιτάξει αν είναι ψευδής είδηση βγήκε εδώ να πει ψέματα να τον πιστέψουν οι γκαστερμπαιτερ και οι φουκαράδες της Ελλάδας, αλλά ξέχασε ότι μένουμε Ρωσία και ότι κάτι ξέρουμε παραπάνω και έγινε ρόμπα
αποτυχημένος φουκαράς στην ελλαδα ήταν αυτός πήγε κυπρο λαδώσε το άντερο του και τραβάει μαλάκια στο μπαλκόνι, η απόλυτη επιτυχία από το να είσαι στα κατεργα του Μεταξουργείου στην Ελλάδα πας Κύπρο και τραβάς μαλάκια στο μπαλκόνι και είσαι κύριος
ο Ιωσήφ τα ίδια έχει πάθει παραλήρημα κάνει λαικ στους κλώνους του, κμαν, αρλούμπερ κλπ έχουν λιώσει στης υπερωρίες, Χάρης πάει γυρεύοντας να της φάει ξανά
τραμουντανα χάθηκε, βαλκανιος φουκαράς ρεζίλι ξανά χάθηκε πάλι, ο ρεντ κλέβει ίντερνετ από τον γείτονα, ο σχινοχαρας παίζει σε θολά νερά, κλπ κλπ οπότε χωρίς ανανέωση γεγονότων, φωτογραφικό υλικό εγώ και ο κλώνος κσι φίλος μου δημητρακης29 αποχωρούμε προσωρινά
όταν μπει ο κλώνος μου ξανά τότε θα μπω και εγώ μαζί του, γιατί του φυλάω της γάτες όταν πάει σκίουρινα, τώρα το χειμώνα θα έχει καλό καμάκι αν και δεν πάνε ποια ντίσκο οι γκόμενές δυστυχώς με τη νέα τεχνολογία, δύσκολα τα πράγματα το χειμώνα και εδώ δεν ξέρω αν ο πουτιν κάνει νέα καραντίνα, σε εσάς με τον μίστερ μπιν είναι σίγουρη η δεύτερη ολική καραντίνα
τεσπα όταν μπει κάβα ο κλώνος μου θα μπω και γω με νέο υλικό, φίλε Καραμανη σε ευχαριστώ για τα λαικ σου κραξε όσο μπορείς ξενιτεμένο, αρλούμπερ, χάρη, και τον Ιωσήφ που μπαίνει με κλώνους στο ιερόδουλες και ψάχνει τραβεστί τσάμπα
τον χειμώνα θα γαμαω στα σαλόν, εσάς θα σας τα κλήσει ξανά
άφραγκια μιζέρια, αγαμια, πανδημία, τι άλλο θέλετε να πάτε στον Μονσελά?