You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Αν έχεις συναντήσει κόσμο απο εδώ, τότε μπορεί να επιβεβαιώσει! Ο Τάσσος πχ έχει δει φωτογραφίες μου!Καμία φωτογραφία δεν είναι δικιά σου σύμφωνα με τον Λάκη αν δεν έχουν πάνω χαρτάκι με το όνομα σου...
Εγώ σε πιστεύω γιατί είμαι ευκολόπιστος....
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Κοιτα ,Όταν είχα πάει Μόσχα και Νίζνι για δέκα μέρες με τον Βασίλη, συνάντησα πάνω από 10 γκόμενες και πολλές με έκαναν βόλτες με αυτοκίνητα, μου έδειξαν τις πόλεις τους και περάσαμε πολύ ωραία ! Η φιλοξενία ήταν θερμότατη κάποιες τις , άλλες ήταν φίλες μου άλλες πρώην μου και άλλες από τίντερ!
Όλα αυτά που λέει ο Gast για μπορμπουαρ την ώρα που κοιτάει το κινητό μου φαίνονται περιθωριακά και εκτός σφαίρας της σκέψης μου..
Οι παρακάτω φώτο είναι κάποιες από τις κοπέλες μου!Αν τις έβλεπε ολόσωμες με πρόσωπο ο Gast θα πάθαινε εγκεφαλικά και θα τον χάναμε ...
Το να ασχολεισαι με τον τουρισμο εχει και τα τυχερα του .αυτο το ξερουν ολοι.
Δεν εκανες καποιον αθλο, αλλα εκανες το αυτονοητο.
Αν κι εγω δεν εχω φιλες γυναικες, ουτε διατηρω επαφες με πρωην. Δικαιωμα σου.
Το ερωτημα ειναι: θα πηγαινες ρωσια μοσχα νιζνι για το μωρο στην φωτογραφια?
Ξερω πως δεν θα απαντησεις χαχαχαχ
Συνημμένα
Επιβεβαιωνω!Αν έχεις συναντήσει κόσμο απο εδώ, τότε μπορεί να επιβεβαιώσει! Ο Τάσσος πχ έχει δει φωτογραφίες μου!
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Αν έχεις συναντήσει κόσμο απο εδώ, τότε μπορεί να επιβεβαιώσει! Ο Τάσσος πχ έχει δει φωτογραφίες μου!
Είπα,εγώ πιστεύω...
Αν έχεις συναντήσει κόσμο απο εδώ, τότε μπορεί να επιβεβαιώσει! Ο Τάσσος πχ έχει δει φωτογραφίες μου!
βαλε και αυτη απο το τρακαι να δει ο λακης βαλτικη
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
καλησπέρα ψαχνω δουλεια στην γερμανια να δουλεψω σαν νυχτοφυλακας στην περιοχη της Νυρεμβέργης
ουτε μεχρι μεταξι
μονο ο μπαζομεταναστης αγορασε σπιτι στο ψωλοκρυο για να πληρωνει να γαμησει τετοιες
Οι κακομοιρηδες/μιζεροι του site προσπαθησουν ματαια να μας πεισουν οτι ενας junior dev στο Βερολινο η αλλη μεγαλη πολη της Ευρωπης, που βγαζει 2500(2000 σε τιμες Αθηνας), νοικιαζει την διαμερισματαρα του στο κεντρο και πηγαινει τα ΠΣΚ σε club η αν ειναι κουασιμοδος σε FKK, ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εναν Ελληνα που μενει στην Αθηνα με τους γονεις του, ειναι ανεργος η βγαζει 600-800 και βγαινει σε μπαρ να αλληλοκοιταχτει με γκομενες κολλημενες στα smatrphone και μετα να παει απλως για υπνο και αντε παλι.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Εγώ πήγα για αυτές τις οποίες έχω αγκαλιά στις παραπάνω! Η μια μάλιστα είναι και ημιδιάσημη τραγουδίστρια στη Μόσχα! Ο Μήτσος ίσως τη ξέρει! —->Κοιτα ,
Το να ασχολεισαι με τον τουρισμο εχει και τα τυχερα του .αυτο το ξερουν ολοι.
Δεν εκανες καποιον αθλο, αλλα εκανες το αυτονοητο.
Αν κι εγω δεν εχω φιλες γυναικες, ουτε διατηρω επαφες με πρωην. Δικαιωμα σου.
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
hahahahaSlava Russii!
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Αν και δεν απαντας ξεκαθαρα το λαμβανω σαν δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινα για την κορεανα.Εγώ πήγα για αυτές τις οποίες έχω αγκαλιά στις παραπάνω! Η μια μάλιστα είναι και ημιδιάσημη τραγουδίστρια στη Μόσχα! Ο Μήτσος ίσως τη ξέρει! —->
Αν διαφωνεις παραθεσε το.
Ο ψευταρακης μετα απο ενα ακομη βραδυ ανελεητης καζουρας, κανει πως δεν ειναι online χαχαχχαχχαχ
Συνημμένα
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Ο Λάκαρος όπου θέλει πάει και ότι θέλει κάνει! Πιστεύεις πως κάποιος σοβαρος άνθρωπος θα το έπαιζε σνομπ μεγιστάνας στα γκαρσόνια και τα γκρουμάκια στις διακοπές του? Πόσα κόμπλεξ μπορεί να έχει κάποιος την ώρα των διακοπών να κρατάει κινητό και να το παίζει μάγκας στα νεαρά παιδιά που τον εξυπηρετούν???βαλε και αυτη απο το τρακαι να δει ο λακης βαλτικη
και φευγοντας μας αφηνει κ μπερμπουαρ χωρις καν να μας κοιταει, αλλα αφοσιωμενος στο κινητο του μας λεει: τα ρεστα δικα σου και πως θα νοιωθω ανωτερος τωρα?? Ατιμε urlauber μας χαλας την πιατσα... χαχχαχαχ
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Εσένα στην Αγια Πετρούπολη θα σε σταματάνε κάθε 10 λεπτά για έλεγχους! Θα περπατάς στη Νεφσκι και θα βλέπεις περιπολικά να σταματάνε μπροστά σου για να σου ζητήσουν τα χαρτιά σου..Αν και δεν απαντας ξεκαθαρα το λαμβανω σαν δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινα για την κορεανα.
Αν διαφωνεις παραθεσε το.
Ο ψευταρακης μετα απο ενα ακομη βραδυ ανελεητης καζουρας, κανει πως δεν ειναι online χαχαχχαχχαχ
Στα κλάμπ πόρτα στο κρύο και δεν νομίζω να σε άφηναν να μπεις ακόμα και αν ήταν άδειο!
Διαφωνώ και για την ασιάτησα και θα πω μετά γιατί!
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
χαχαχαχΕσένα στην Αγια Πετρούπολη θα σε σταματάνε κάθε 10 λεπτά για έλεγχους! Θα περπατάς στη Νεφσκι και θα βλέπεις περιπολικά να σταματάνε μπροστά σου για να σου ζητήσουν τα χαρτιά σου..
Στα κλάμπ πόρτα στο κρύο και δεν νομίζω να σε άφηναν να μπεις ακόμα και αν ήταν άδειο!
Ναι πες για να το κανω κοπι κ να στο υπενθυμιζω
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
καλησπέρα ψαχνω δουλεια στην γερμανια να δουλεψω σαν νυχτοφυλακας στην περιοχη της Νυρεμβέργης
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Βρε σκουπίδι καραγκιόζη υπαλληλάκο της φάπας εσύ ενημερώθηκες από τη wikipedia για το θέμα και είσαι τόσο βλάκας που δεν κατάλαβες τι γράφει.
Οι τράπεζες μέχρι το 2019 έκαναν recirculation, δεν τύπωναν νέα 500ευρα στοκε!
όλοι οι επιχειρηματίες το γνωρίζαμε αυτό από το 2014 ζώον!
Στο χρηματιστήριο της Αλβανίας παίζεις ρε γυφτε μυθομανη σφουγγοκωλάρια του Σαββίδη?
Έγινες και εσύ ρόμπα όπως ο βαθύπλουτος ρωσοπόντιος καθυστερημένε!
Δεν έχεις δει τη φωτο με το τσιροτο στο πλακάκι που ανέβασε δήθεν μαζί με τον σαβ ?
Ταλισκερ , φουντούκια σοκολάτες ....
Τζερεμεδες τυπε μου μην ασχολησε ...
Θα έρθει η ώρα του για ξεβρακωμα, Άστον να εκτεθεί κι αλλο..
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Όχι δεν τα έχω δει αυτά τα ξεφτιλίκια.Δεν έχεις δει τη φωτο με το τσιροτο στο πλακάκι που ανέβασε δήθεν μαζί με τον σαβ ?
Ταλισκερ , φουντούκια σοκολάτες ....
Τζερεμεδες τυπε μου μην ασχολησε ...
Θα έρθει η ώρα του για ξεβρακωμα, Άστον να εκτεθεί κι αλλο..
Αν μπορείς πόσταρε τα.
Καλά Ο τύπος φαίνεται ότι είναι Σαββίδης νούμερο 2.
Ένας άνθρωπος χωμένος στο χρηματιστήριο τόσα χρόνια που συνεργάζεται με εκατομμυριούχους δεν ξέρει ότι από το 2014 το δημοφιλέστερο μέσο αποθησαυρισμόυ στην Ευρώπη και αλλού, το 500ευρο, έχει σταματήσει να τυπώνεται.
Και είναι τόσο κρετίνος παλιάτσος πού δεν καταλαβαίνει τι γράφουν τα διαδικτυακά άρθρα που διαβάζει και ξεφτιλίζεται νομίζοντας ότι τύπωναν 500ευρα μέχρι το 2019.
Δεν έχει πιάσει ποτέ του μωβ χαρτάκι στη ζωή του!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μοιάζει λίγο με Αζέρο οποτε ναι έχεις δίκιοΕσένα στην Αγια Πετρούπολη θα σε σταματάνε κάθε 10 λεπτά για έλεγχους! Θα περπατάς στη Νεφσκι και θα βλέπεις περιπολικά να σταματάνε μπροστά σου για να σου ζητήσουν τα χαρτιά σου..
Σίγουρα θα τον κοιτάνε σα κακομοιρη έτσι όπως ειναι ντυμένος ούτε 45χρονη δε βγάζει ειναι ο κλασικός χρεωκοπημενος Ελληνας επαρχιώτης φουκαρας που ψάχνει για δουλειά που να δεις πως με μισούν αυτοί που έρχονται εδω
Εμενα τουλαχιστον η γκόμενσ ειναι αληθινή δεν ειναι κλεμμένες οι φωτογραφίες της
Αυτη εδω ειναι η φωτογραφία ενός Web μοντελου που ο φίλος σου ο γκαστερμπαίτερ έκλεψε και μας είπε οτι ειναι γκόμενα τουουτε μεχρι μεταξι
μονο ο μπαζομεταναστης αγορασε σπιτι στο ψωλοκρυο για να πληρωνει να γαμησει τετοιες
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 730