θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Η φωτο πρεπει να ναι πριν την εμφυτευση
Εσύ είσαι πεινασμένος και κοιτάς πως θα φας λεφτά οπότε σύντομα θα τα κάνεις όλα200 ευρω τον μηνα επαιρνες για να σε χεζουν
τωρα που πουρεψες πρεπει να ριξεις την τιμη σου
Η φωτο πρεπει να ναι πριν εμφυτευση
με πρόσβαλεις τώρα εγώ είμαι τσικο ακόμα, ο Λάκης έχει δεκάδες πληροφορίες και στοιχεία, εγώ με ελάχιστα στα χέρια μου και τους γαμαω έτσι δεν είναι κλωνε μου? Πάντως ο δρόμος αυτός αυτά έχει η γκαστερμπαιτερ, η μονσελα, η παρανομίες όπως απάτες που σκέφτεται ο Ρήγας με διάφορους πονηρους τρόπους θα μπορούσε να φάει άφθονο χρήμα αλλά δεν του κόβει το ότι πάει να σου φάει 5000 στο ντούκου είναι δείγμα κουτοπονηριαςΕσύ είσαι πεινασμένος και κοιτάς πως θα φας λεφτά οπότε σύντομα θα τα κάνεις όλα
Πρέπει να μπει ο Λάκης να σας γαμίσει όπως χτες να το βουλώσετε γιατί εγώ πρέπει να βγω έξω.
Και ο Μαρκέλος σε γαμάει καλά αλλά ο Λάκης σε ξεσκίζει
Ναι, τώρα είναι χειρότερα, πήγε και έδωσε λεφτά το κορόιδο, νόμιζε πως θα βγάλει μαλλί..
Ο καράφλας...
με πρόσβαλεις τώρα εγώ είμαι τσικο ακόμα, ο Λάκης έχει δεκάδες πληροφορίες και στοιχεία, εγώ με ελάχιστα στα χέρια μου και τους γαμαω έτσι δεν είναι κλωνε μου? Πάντως ο δρόμος αυτός αυτά έχει η γκαστερμπαιτερ, η μονσελα, η παρανομίες όπως απάτες που σκέφτεται ο Ρήγας με διάφορους πονηρους τρόπους θα μπορούσε να φάει άφθονο χρήμα αλλά δεν του κόβει το ότι πάει να σου φάει 5000 στο ντούκου είναι δείγμα κουτοπονηριας
που να τα βρει πρέπει να εξαπάτησει καμία δεκαριά κόσμο και μετάΟ Ρηγας στην εκανε την εμφυτευση;
Σε ρουβλια πηγε και πληρωσε ο καρμιρης και τον καναν ετσι;
που να τα βρει πρέπει να εξαπάτησει καμία δεκαριά κόσμο και μετά
Πλάκα πλάκα του βλάκμαν θα του φάει λεφτά από μένα θα πάρει ένα αρχήδι .με πρόσβαλεις τώρα εγώ είμαι τσικο ακόμα, ο Λάκης έχει δεκάδες πληροφορίες και στοιχεία, εγώ με ελάχιστα στα χέρια μου και τους γαμαω έτσι δεν είναι κλωνε μου? Πάντως ο δρόμος αυτός αυτά έχει η γκαστερμπαιτερ, η μονσελα, η παρανομίες όπως απάτες που σκέφτεται ο Ρήγας με διάφορους πονηρους τρόπους θα μπορούσε να φάει άφθονο χρήμα αλλά δεν του κόβει το ότι πάει να σου φάει 5000 στο ντούκου είναι δείγμα κουτοπονηριας
Απέδειξε πόσο άσχετοι είναι!Όλο το χρόνο τους τον περνάνε στη δουλειά,από την τράπεζα μπορεί να μην έχουν πάει ποτέ τους! Είναι εντελώς φουκαράδεςΤελείως λάθος σε όλα. Κάτι τέτοια γράφετε κ σας γλεντάει ο Μήτσος.
Ως το 2019 συνέχιζαν να τυπώνονται. Στο Ράιχ μάλιστα, όπου ζεις σχεδόν μέχρι τον Μάιο του 2019. Κ φυσικά οι τράπεζες τα έδιναν κανονικά.
Εσυ έγραψες το 2016. Καλά ρε τύπε, το 2017, 2018, 2019, δεν έτυχε να πεις σε τράπεζα στη Γερμανία, να δεις το ντάρε-άβερε, να μην εκτίθεσαι έτσι.
παρε αλλη μια φαπα ομοφυλόφιλο αγορι.Πλάκα πλάκα του βλάκμαν θα του φάει λεφτά από μένα θα πάρει ένα αρχήδι .
Σήμερα ο γεροιωσήφ ξεσκίστηκε στη .
Πάω να κοιμηθώ,τη μεγαλύτερη πλάκα την είχε αυτο το ποστ του julian
Απέδειξε πόσο άσχετοι είναι!Όλο το χρόνο τους τον περνάνε στη δουλειά,από την τράπεζα μπορεί να μην έχουν πάει ποτέ τους! Είναι εντελώς φουκαράδες
και τι θες τώρα βρε φουκαρα εύσημα για την κοινωνική προσφορά σου στο σαιτ? ;) Σα να έρθει μια γκόμενα να ποσταρει το στορυ της εδώ πέρα, εντελώς άκυρα πράγματα τι σχέση έχει η σεζόν στην Ρόδο με τον Αιγαίο? θα χάσω τον ύπνο μου τώρα, με έκανες σκόνη συγκίνηση από την προσφορά σου στο σαιτΓεια σας έχει έρθει ο Θείος μου στην Γερμανία και ψάχνει για δουλειά είτε σου κουζίνα είτε οικοδομή.. από κουζίνα ξέρει πολύ καλα.. από οικοδομές ξέρει σχεδόν τα πάντα και υδραυλικά.. όποιος ενδιαφέρετε παρακαλώ 015732229541
Ευχαριστώ
Μια αγγελια μαζι με τα φιλιά μου στους κακοψυχους του θρεντ, ψευταρακη29 κ aegeanorg. Που προσπαθουν να παρουσιασουν πως εγω βαζω αγγελιες κ παιρνω κοσμο στον λαιμο μου.
Ενω εγω ξερω πως υπαρχει κοσμος που ενδιαφερετε για γερμανια για μια νεα αρχη στην ζωη του.
Ο "θειος" αν ειναι λιγο εξυπνος, σε μισο χρονο μπορει να καθαριζει 2.500€ καθαρα!
Ο δημητρακης κλασικα για αντιλογο θα μπαχαλιασει μόνο χωρις να εχει να προτεινει κατι αλλο χαχαχα
Ο aegeanorg θα προτεινει σεζον στην ροδο 6 μηνες για 6.000€ , δουλεια 12 ωρες την μερα στην καλυτερη κ 30 μερες τον μηνα. Στο τελος του 6μηνου επιστροφη στο χωριο σου χαχαχα. Προοπτικη απολυτως καμμια. Θα φυγεις με 4 χιλιαρικα γιατι εχεις τσιγαρα κινητο φαρμακα ψωνια. Θα γυρισεις πισω στο χωριο κ φτωχα φτωχα θα περιμενεις να ξαναρχισει η σεζον να ξαναπαρακαλας τον aegeanorg και παλι....
Για αυτο με μισουν, γιατι ανοιγω τα ματια σε καποιους. Σου λεει κατσε ρε urlauber , ο αλλος με παρακαλουσε για σεζον στην ροδο, μου μιλουσε στον πληθυντικο ενω τωρα ερχετε σαν πελατης κ λογω κορονοιου του κανουμε και πιπες, και φευγοντας μας αφηνει κ μπερμπουαρ χωρις καν να μας κοιταει, αλλα αφοσιωμενος στο κινητο του μας λεει: τα ρεστα δικα σου και πως θα νοιωθω ανωτερος τωρα?? Ατιμε urlauber μας χαλας την πιατσα... χαχχαχαχ
καλά πρέπει να είσαι τέρμα καθυστερημένος στον εγκέφαλο εσύ, σε έχουν βαρέσει κατά κεφάλα οι υπερωρίες δεν εξηγείται αλλιώς βρε βλακα, παραποιεις στοιχεία και ανεβάζεις άρθρα παλιά να πείσεις τον κόσμο ότι δεν κυκλοφορούν 500ευρσ, οκ, ο κλώνος μου σου έδειξε ότι πήγε και έκανε ανάληψη, και φυσικά όλοι οι φουκαράδες σιγά μην το πιστέψετε, υπάρχει ένας ειδικός νόμος ότι όταν κάποιος καταθέσει 500 η τραβήξει 500 σε χαρτονόμισμα υπογράφει κάποια χαρτιά, αλλά που να το ξέρετε, αφού δεν έχουν περάσει στα χέρια σας επιμένεις για το αμάξι και λες βλακειες αλλά οι γκόμενές οι Ρωσίδες τρελενονται όταν μπουν, εσύ ένα καφέ πηγές την Αλβανίδα, ούτε φώτο είδαμε από γαμησι, ούτε τίποτα πιθανών καμία συνεργάτης σου θα είναι γιατί είναι πολύ φιλική στάση η φώτο συνέχισε να γραφεις μπούρδες για τα 500ρικα και το αμάξι, λογικά σε 5 χρόνια από τώρα θα έχει πέσει και άλλο η αξία αλλά ο κλώνος μου θα πάρει άλλο, εσύ τι σκοπό έχεις στα 5 χρονιά? Έστω το 1/4 των δωσεωνΓεια σας έχει έρθει ο Θείος μου στην Γερμανία και ψάχνει για δουλειά είτε σου κουζίνα είτε οικοδομή.. από κουζίνα ξέρει πολύ καλα.. από οικοδομές ξέρει σχεδόν τα πάντα και υδραυλικά.. όποιος ενδιαφέρετε παρακαλώ 015732229541
Ευχαριστώ
Μια αγγελια μαζι με τα φιλιά μου στους κακοψυχους του θρεντ, ψευταρακη29 κ aegeanorg. Που προσπαθουν να παρουσιασουν πως εγω βαζω αγγελιες κ παιρνω κοσμο στον λαιμο μου.
Ενω εγω ξερω πως υπαρχει κοσμος που ενδιαφερετε για γερμανια για μια νεα αρχη στην ζωη του.
Ο "θειος" αν ειναι λιγο εξυπνος, σε μισο χρονο μπορει να καθαριζει 2.500€ καθαρα!
Ο δημητρακης κλασικα για αντιλογο θα μπαχαλιασει μόνο χωρις να εχει να προτεινει κατι αλλο χαχαχα
Ο aegeanorg θα προτεινει σεζον στην ροδο 6 μηνες για 6.000€ , δουλεια 12 ωρες την μερα στην καλυτερη κ 30 μερες τον μηνα. Στο τελος του 6μηνου επιστροφη στο χωριο σου χαχαχα. Προοπτικη απολυτως καμμια. Θα φυγεις με 4 χιλιαρικα γιατι εχεις τσιγαρα κινητο φαρμακα ψωνια. Θα γυρισεις πισω στο χωριο κ φτωχα φτωχα θα περιμενεις να ξαναρχισει η σεζον να ξαναπαρακαλας τον aegeanorg και παλι....
Για αυτο με μισουν, γιατι ανοιγω τα ματια σε καποιους. Σου λεει κατσε ρε urlauber , ο αλλος με παρακαλουσε για σεζον στην ροδο, μου μιλουσε στον πληθυντικο ενω τωρα ερχετε σαν πελατης κ λογω κορονοιου του κανουμε και πιπες, και φευγοντας μας αφηνει κ μπερμπουαρ χωρις καν να μας κοιταει, αλλα αφοσιωμενος στο κινητο του μας λεει: τα ρεστα δικα σου και πως θα νοιωθω ανωτερος τωρα?? Ατιμε urlauber μας χαλας την πιατσα... χαχαχαχ
Ενω εσυ που τις εψαχνες.. βρηκες το Λαμπραντορ'ακιΕψαχνε για μεγαλες πουτσες και βρήκε το δημητρακη.
και δεν θα φτιαξει παλι τα μωβ @@ τουΠλάκα πλάκα του βλάκμαν θα του φάει λεφτά
Πλάκα πλάκα του βλάκμαν θα του φάει λεφτά από μένα θα πάρει ένα αρχήδι .