Είσαι ωραίος! Ευχαριστώ πολύ!
Οι σπουδές μου είναι οικονομικής κατεύθυνσης (σε ελληνικο πανεπιστήμιο δυστηχώς) και η εργασιακή μου εμπειρία κατά βάση με λογιστικά. Ωστόσο είμαι διαθέσιμος - ειδικά τον πρώτο καιρό - να ασχοληθώ με οτιδήποτε θα με βοηθούσε αφενός στην περαιτέρω εξοικίοση με τη γλώσσα και αφεταίρου στη δημιουργία κάποιοy καλόυ cv.
μμμ... θα σε συμβούλευα να χτυπήσεις πόρτες ελεγκτικών εταιρειών.... βέβαια εκτός από την εξοικείωση με την αγγλική καλό θα είναι να εξοικειωθείς και λίγο με την ελληνική
διότι βρα αδελφάκι μου εβγαλες τα μάτια...
τέλος πάντων... να έχεις στα υπόψιν σου ότι το αγγλικό λογιστικό σύστημα είναι διαφορετικό από το ελληνικό και θα πρέπει να μάθεις πολλά σχετικά με τις λογιστικές αρχές και πρότυπα της χώρας (είναι προσανατολισμένο στο management accounting και όχι τόσο στο φορολογικό κομμάτι)...
πάντως θέσεις εργασίας υπάρχουν πολλές.... διάλεξε επαρχιακή πόλη προς τα βόρεια όπου η ζωή είναι φτηνή (Λονδίνο και νότια δεν παίζεται το πράγμα)... και ίσως να κάνεις παράλληλα και ενα μεταπτυχιακό σε finance, management accounting, mba κλπ .....
βέβαια αυτές θα είναι ωρομίσθιες στην αρχή και ίσως μερικής απασχόλησης... παρόλα αυτά με τις 7.2 λίρες ωρομίσθιο πχ στο Sheffield αν είσαι με πλήρες ωράριο την βγάζεις (όχι πλούσια αλλά δεν πεινάς κιόλας) 280 λίρες την βδομάδα με νοίκι και λογαρισμούς (δωμάτιο φυσικά) γύρω στις 80 και έξοδα μετακίνησης 12-15 λίρες...
αν καπνίζεις το ξεχνάς (8 λίρες το φτηνότερο πακέτο) και θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις τα έτοιμα φαγητά και τα ντελίβερι γιατί παρόλο που βρίσκεις φτηνά θα σιχαθείς την λέξη φαγητό... μαγείρεμα στην κοινή κουζίνα και με 5-7 λίρες την μέρα είσαι πασάς... (πχ μια μακαρονάδα καρμπονάρα έχει έτοιμη στο μάρκετ με 2-3 λίρες... μπορείς όμως να φτιάξεις διπλάσια ποσότητα για να χορτάσεις με 4 λίρες και καλής ποιότητας)...
ποτό δεν είναι ακριβό (στα μαρκετ) ... στα μπαρ είναι 2.5 - 3.5 λίρες η μπύρα (πάμπ και 0.600 λίτρα περίπου δηλαδή παραπάνω από μπουκάλι)
αυτά φυσικά εκτός Λονδίνου και νότιας :Αγγλίας...