ακουω να πας καναδα , αυστραλια κτλ ... εδω δεν μπορω να βρω μια χειροπιαστη πληροφορια για την αγγλια που ειναι διπλα , που λεει ο λογος , πως θα παω σε αλλη ηπειρο ? με τι εφοδια ? θα πω γεια σας ηρθα , προσλαβετε με ?
αγγλια βολευει γιατι :
ξερω την γλωσσα , εχω παει 2-3 φορες και εχω καποια εικονα της ζωης , εχω γνωστους που μενουν και γνωστους που εζησαν εκει . και στην τελικη ειναι 3 ωρες με το αεροπλανο .
δεν περιμενω φυσικα να βγαζω τα λεφτα που εβγαζα πριν 3 χρονια , θελω να παω να παω σε μια χωρα που να υπαρχουν νομοι και να εφαρμοζονται , να μπορω να δουλεψω σαν ανθρωπος και να μην εξαρταμαι απο τον καθε μπαλγαμα υπαλληλο ποτε θα θυμηθει να ελεγξει την μελετη μου , να κανω την δουλεια μου . και ΑΝ ειμαι αρκετα καλος να προοδευσω . ειμαι εκτος τοπου και χρονου ?
επι του πρακτεου τωρα :
μου ειπαν οτι ειναι προτιμοτερο να απευθυνθεις σε recruiting agencies και αυτοι θα σε φερουν σε επαφη με τους εργοδοτες . επισης ειναι καλο να δηλωσεις μια αγγλικη διευθυνση .
οποτε ο στοχος ειναι να βρεθει μια αγγλικη διευθυνση ( δεν νομιζω να δυσκολευτω , γιατι εχω γνωστους ) . μετα θα πρεπει να γραψω ενα καλο cv , να το στειλω στα agencies και να περιμενω απαντηση . ταυτοχρονα , πρεπει να βελτιωσω τις ικανοτητες μου στην συνεντευξη , γιατι ειναι αναποφευκτο , αποτι καταλαβαινω , το να ανεβω να δωσω συνεντευξεις και περισσοτερες απο μια ανα επιχειρηση .
οταν λεω για χειροπιαστες πληροφοριες , εννοω κατι σαν την προτελευταια παραγραφο .
και μεχρι να βρουμε μια αξιοπρεπη εργασια
να υγειαινουμε και να