Νέα

Εργασία ως security

• Μέλος που άνοιξε το νήμα echelon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Φιλος που ειναι σεκιουριτι σε κτιριο εταιριας παιρνει 650ευρω ,8ρο πενθημερο,δηλαδη ουτε καν βασικο..Μου ειπε οτι σε αλλα ποστα παιρνουν και λιγοτερα..
στην Θεσσαλονικη φιλος μου σε τραπεζα παιρνει 530!!!!
δεν υπαρχει λογος να μου λεει ψεμματα

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Παραξενευομαι που εβγαλες αδεια, χωρις να ξερεις τα βασικα στοιχεια του επαγγελματος...

Παντως για οπλο, ουτε για αστειο.

Αγωνιστικη αδεια κατοχης για σκοπευτες πρακτικης σκοποβολης μπορει να βγαλει ο καθενας (εγω ειχα ενα Glock 17 9mm παλιοτερα) με καποιους ορους, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ security!!!!

Δηλαδη οχι μονο δεν παιρνει οπλο, αλλα του περιοριζουν και την αγωνιστικη αδεια αν προσπαθησει να βγαλει!

Επισκέπτης
Mαγκες προχθες εβγαλα αδεια security,ξερετε τι παιζει με αυτο το επαγγελμσ;
Φερουν οπλο οι securitades,ποσο μισθο παιρνουν περιπου το μηνα;

francesco με Ι5 χλωμο το κοβω να βρεις δουλεια σεκιουριτας. Για αδεια οπλοφοριας απλα ξεχνα το.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
francesco με Ι5 χλωμο το κοβω να βρεις δουλεια σεκιουριτας. Για αδεια οπλοφοριας απλα ξεχνα το.
Ενταξει για αδεια οπλοφοριας εχεις δικιο δεν μπορω να βγαλω ,αλλα δεν διαβασα πουθενα να ζηταν απολυτηριο στρατου σε ολες αυτες τις ιδιωτικες εταιριες
μονο  αδεια ασκησεως security,απολυτηριο λυκειου  και λευκο ποινικο μητρωο!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενταξει για αδεια οπλοφοριας εχεις δικιο δεν μπορω να βγαλω ,αλλα δεν διαβασα πουθενα να ζηταν απολυτηριο στρατου σε ολες αυτες τις ιδιωτικες εταιριες
μονο  αδεια ασκησεως security,απολυτηριο λυκειου  και λευκο ποινικο μητρωο!!!!

ι5 εβγαλες τελικα ρε μουτρο?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αρικα θα λιωσεις στο περπατημα αν εισαι πεζος!
Κατα δευτερον κανενα 800ραι θα το βγαζεις.
Η αδεια ειναι απλα να "Αδεια εξασκησεως Επαγγελματος" και τιποτε περισσοτερο οπως νομιζουν αρκετοι,
(Εκτος αν εχει αλλαξει κατι εδω και καμια 10ρια χρονια)!
Οπλο με τιποτα.
Κανεναν φακο ισως!
Ενταξει καλα ειναι 800 ευρω ,και απο περπατημα δεν εχω προβλημα,
θα το κυνηγησω απο χειμωνα γιατι τωρα εχω εργασια!!!

Επισκέπτης
Αγωνιστικη αδεια κατοχης για σκοπευτες πρακτικης σκοποβολης μπορει να βγαλει ο καθενας (εγω ειχα ενα Glock 17 9mm παλιοτερα) με καποιους ορους

Δεν μας τα λες όλα όμως.
Πες μας τι έγινε το όπλο;;;
Όταν σταμάτησες εννοώ να παίρνεις μέρος σε αγώνες ...
Το πούλησες μήπως;;;;
Αν δεν το πουλούσες, που θα κατέληγε ;;;;;;;;;;;;;

πες μας ... πες μας ... πες μας ... πες μας ... πες μας ... πες μας ...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Επιβεβαιώνω.

Επειδή εγώ ΕΧΩ άδεια οπλοφορίας ("Για την προσωπική μου ασφάλεια"), η οποία βγαίνει κάθε 3 χρόνια (δηλαδή κάθε 3 χρόνια από την αρχή όλα τα χαρτιά) σας λέω ότι μέσα στα χαρτιά είναι και μια υπεύθυνη δήλωση "ότι: Δεν εργάζομαι σε υπηρεσία ιδιωτικής ασφάλειας (security) και δεν είμαι μέτοχος ή εταίρος σε εταιρεία που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες".

Για κάποιο λόγο (δεν τον ξέρω) το κράτος ΔΕ ΘΕΛΕΙ να οπλοφορούν οι σεκιουριτάδες.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Οι λογοι ειναι δυο:

1) Για να μην νομιμοποιουνται υπηρεσιες τυπου "προστασιας" και "εκβιασμων" (οχι οτι δεν υπαρχουν παρανομα, αλλα να μην παρουν νομικη υποσταση)

2) Γιατι αν μπορουσαν οι security να βγαλουν με καποιο τροπο αδεια οπλοκατοχης ή οπλοφοριας, θα γεμιζαμε με επικινδυνους πιστολερο που θα τραβουσαν οπλο ακομα και σε μια περαστικη γατα (δικαιολογημενα ισως, επικινδυνο ομως...)

Αναρωτιεμαι: Η δουλεια των security ενιωσε την κριση τα τελευταια 2 χρονια; Η μηπως γνωρισε ανθηση;

Πες μας τι έγινε το όπλο;;;
Όταν σταμάτησες εννοώ να παίρνεις μέρος σε αγώνες ...

Καταρχην παιζω ακομα σε αγωνες, αλλα για λογους γραφειοκρατιας δεν εβγαλα ξανα αδεια (βαριεμαι την ανανεωση καθε εξαμηνο, και χαρτια και κοντρα χαρτια...)
Το οπλο το παρεδωσα στην αστυνομια οταν πηγα στο στρατο, αφου πλεον δεν μπορουσε να ανανεωθει η αδεια (λογω καταταξης προφανως).
Θα παρεμενε εκει για δυο χρονια, και αν στο μεταξυ δεν εβγαζα ξανα αδεια για να το ξαναπαρω ΜΕΤΑ θα περνουσε στην ιδιοκτησια της αστυνομιας.
Τελικα βρεθηκε καποιος που μου εκανε καλη προσφορα και του το πουλησα (αλλη γραφειοκρατια εκει...)

Προσοχη: ΑΛΛΟ η αγωνιστικη αδεια κατοχης, και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ η αδεια οπλοφοριας...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οι λογοι ειναι δυο:

Πιθανότατα έχεις δίκιο.
Όπως σε ΟΛΑ τα πράματα στη χώρα πάντως, άλλο είχε στο μυαλό του ο νομοθέτης όταν έφτιανε το νόμο, και άλλο καταλήγει ο νόμος να κάνει...

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
στην Θεσσαλονικη φιλος μου σε τραπεζα παιρνει 530!!!!
δεν υπαρχει λογος να μου λεει ψεμματα
στην εταιρια που ειμαι οι σεκιουριταδες παιρνουν 580 ευρω με μισα ενσημα και τους εχει εναμιση μηνα μεσα παντα  το δωρο το μοιραζει δια 12 μηνες. καθε φορα που τους πληρωνει τους δινει 130 ευρω παραπανω για το δωρο τελευταια επιλογη μονο φιλε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ξεχαστε αυτη τη δουλεια...........ΠΕΘΑΝΕ

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ενταξει πιστευεω οτι ειναι αναλογα την εταιρια αλλη δινει λιγοτερα( 530 ευρω)
αλλη περισσοτερα (800) ευρω!!

Επισκέπτης
Νομοτύπως.

Τι ερώτηση είναι αυτή?

Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις;;
Ότι όποιος ζητήσει άδεια οπλοφορίας , την παίρνει;;;
Έχεις κοσμηματοπωλείο , σούπερ μάρκετ, έκθεση αυτοκινήτων ;;;;
Σε αυτούς τη δίνουν κάπως πιο εύκολα.
Σε τυχαίους ιδιώτες ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ.

Για πες μας λοιπόν ....

πως την έβγαλες ;;;;;;;;

Εδώ

φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άδεις που δίνονται είναι ελάχιστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom