Νέα

Εργασία ως security

• Μέλος που άνοιξε το νήμα echelon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Στην εταιρία που δουλεύω έχουμε σεκιούριτι στην είσοδο. Με πολλά παιδιά μιλάω και έχω καλή σχέση, αλλά όπως μου έχουν πει δεν αξίζει. Τα λεφτά είναι πολύ λίγα και η εταιρία στην οποία ανήκουν (δεν τους στέλνει μόνο στη δική μας εταιρία) δεν φθάνει που τους δίνει ψίχουλα για μισθό, τους έχει μέσα και ένα μήνα. Οπότε εάν μπορείς μακριά.
Αν, βέβαια, έχεις μεγάλη ανάγκη από χρήματα και δεν βρεις τίποτα θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις, αλλά να έχεις και το μυαλό μπας και βρεις κάτι καλύτερο για να την κάνεις. Οι περισσότεροι περιστασιακά την κάνουν.

OP
OP
E

echelon

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αν καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο σφύρα μου  :headbang:

OP
OP
E

echelon

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άσε που είναι ανάγκη να δουλέψω και δεν έχω την πολυτέλεια να το φιλοσοφώ.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κ νυχτοφυλακας ειναι εξισου χαλια δλδ? απο περιεργεια ρωταω

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δες εδώ για άδεια security.

Τα περισσότερα 'χαρτιά' στα βγάζει το ΚΕΠ

Να ξέρεις ότι θα σου στοιχήσει κάνα κατοστάρικο η δουλειά καθώς η διαδικασία απαιτεί εξέταση ούρων από δημόσιο νοσοκομείο για το αν είσαι χρήστης ναρκωτικών ή όχι. Οι περισσότεροι ψυχίατροι ζητούν αυτήν την εξέταση. Αν καταφέρεις και πάρεις το χαρτί αυτό άπό κάποιο γιατρό, η αστυνομία το δέχεται μαζί με όλα τα άλλα που χρειάζονται και ας μην υπάρχει η εξέταση ούρων   Αν έχεις ασφαλιστικό ταμείο πέρνεις τα χρήματα της εξέτασης πίσω πίσω.
Πάντως είναι μία δουλειά που δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

:uglystupid:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Λοιπόν, για να μη λέμε μαλακίες νυχτιάτικα - από την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό που αυτή αποφέρει - καλύτερα να σε εκμεταλλεύονται σα φύλακα.

Στο χέρι σου είναι όμως να βρεις κάτι καλύτερο μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. ;)

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπόν, για να μη λέμε μαλακίες νυχτιάτικα - από την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό που αυτή αποφέρει - καλύτερα να σε εκμεταλλεύονται σα φύλακα.

Στο χέρι σου είναι όμως να βρεις κάτι καλύτερο μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. ;)

πολύ σωστός φιλαράκι και εγώ είμαι άνεργος και παρακαλάω να βρω τίποτα να σκοτώνω το χρόνο μου, ελπίζοντας να βρώ μετά κάτι καλύτερο.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πρόσεξε τι θα υπογράψεις την πρώτη μέρα [συνήθως ΚΑΙ παραίτηση με ανοικτή ημερομηνία!] αποποίηση ευθυνών, χωσίματα, θα σε ξεχνάνε στην σκοπιά [καμιά φορά 30 λεπτά απλήρωτα φυσικά, ρουφιανιλίκια με το παραμικρό]
Φυσικά θα παίρνεις πενιχρό μισθό [2,5 ευρώ την ώρα], χωρίς νυχτερινά, γιορτές, υπερωρίες
ΑΝ ζητήσεις τα δικαιώματα σου θα σου πουν ΑΝ σου αρέσει
τα ένσημα πολλοί τα τρώνε ή δεν κολάνε καν
κάποιες εταιρείες σου λένε κάνε περιπολίες με το αυτοκίνητο σου και θα σου δώσουμε την βενζίνα [του αγίου ποτέ]
χρέωση στολής [50-100 ευρώ]
προοπτικές εξέλιξης μηδέν [αν είσαι ρουφιάνος το πολύ επόπτης μετά από χιλιάδες ώρες ορθοστασίας]
ΑΑ και όπου πας θα σε κοιτάνε σαν τον σωτήρα τους πχ οι υπάλληλοι μαγαζιού έχουν απαιτήσεις από σένα για Ο κλοπές όταν την μέρα μπαίνουν χιλιάδες άτομα..
αν κάνεις καταγγελία επιθεώρηση εργασίας  :-
Και τέλος σχόλια από περαστικούς όταν σε βλέπουν με στολή [δεν μπορούν να τα πουν στους μπάτσους και τα λένε σε σένα]
Γιατί δεν πας delivery? εύκολο και γρήγορο χρήμα [4 ευρώ την ώρα αλλά ΠΟΛΥ καλά tips]
ή γκαρσόνι [ditto]

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έλα βρε παιδιά.. Καμία δουλεία δεν είναι ντροπή! Όμως σε αυτο το σιτε που μπήκε ο φίλος νομίζω ότι μπήκε απο λάθος..

OP
OP
E

echelon

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μια τελευταία ερώτηση πόσο χρόνο παίρνει περίπου να εκδοθεί η άδεια

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Παιδιά

όσοι θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το επάγγελμα με πολύ προσοχή. Ανήκει σε μια κατηγορία επαγγελμάτων (πχ ντελιβεράδες, στριπτιτζούδες ....) το οποίο σιγά σιγά και χωρίς να το καταλάβεις, σου γαμάει την προσωπικότητα, σε αλλοτροιώνει και σε κάνει με τον καιρό να πιστεύεις ότι μπορείς μόνο αυτό να κάνεις και δεν είσαι άξιος για τίποτε άλλο.

simakos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά

όσοι θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το επάγγελμα με πολύ προσοχή. Ανήκει σε μια κατηγορία επαγγελμάτων (πχ ντελιβεράδες, στριπτιτζούδες ....) το οποίο σιγά σιγά και χωρίς να το καταλάβεις, σου γαμάει την προσωπικότητα, σε αλλοτροιώνει και σε κάνει με τον καιρό να πιστεύεις ότι μπορείς μόνο αυτό να κάνεις και δεν είσαι άξιος για τίποτε άλλο.
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
επισης άλλο θέμα είναι και το που θα σε βάλουν....
κοντά στο σπίτι σου ή τίποτα Κορωπί κλπ....

και τι αρμοδιότητες θα έχεις, γιατί με τη δουλειά μου, συναναστρέφομαι σε σεκιουριτάδες και αρκετές φορές τους βλέπω και τηλεφωνικό κέντρο, παρκαδόρους κλπ..
άσε που μερικοί έχουν το στυλάκι "μεγάλε, όχι εδώ τ' αμάξι, περνάει ο τάδε ή είσαι μπροστά στη φάτσα κλπ παπαριές".... προσωπικά τους γράφω στ' αρχίδια μου αυτούς!!
Εκτός αν το πει με καλό τρόπο ;)

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
επισης άλλο θέμα είναι και το που θα σε βάλουν....
κοντά στο σπίτι σου ή τίποτα Κορωπί κλπ....

και τι αρμοδιότητες θα έχεις, γιατί με τη δουλειά μου, συναναστρέφομαι σε σεκιουριτάδες και αρκετές φορές τους βλέπω και τηλεφωνικό κέντρο, παρκαδόρους κλπ..
άσε που μερικοί έχουν το στυλάκι "μεγάλε, όχι εδώ τ' αμάξι, περνάει ο τάδε ή είσαι μπροστά στη φάτσα κλπ παπαριές".... προσωπικά τους γράφω στ' αρχίδια μου αυτούς!!
Εκτός αν το πει με καλό τρόπο ;)

:thumbsup:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Mαγκες προχθες εβγαλα αδεια security,ξερετε τι παιζει με αυτο το επαγγελμσ;
Φερουν οπλο οι securitades,ποσο μισθο παιρνουν περιπου το μηνα;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Mαγκες προχθες εβγαλα αδεια security,ξερετε τι παιζει με αυτο το επαγγελμσ;
Φερουν οπλο οι securitades,ποσο μισθο παιρνουν περιπου το μηνα;

Αρικα θα λιωσεις στο περπατημα αν εισαι πεζος!
Κατα δευτερον κανενα 800ραι θα το βγαζεις.
Η αδεια ειναι απλα να "Αδεια εξασκησεως Επαγγελματος" και τιποτε περισσοτερο οπως νομιζουν αρκετοι,
(Εκτος αν εχει αλλαξει κατι εδω και καμια 10ρια χρονια)!
Οπλο με τιποτα.
Κανεναν φακο ισως!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Φιλος που ειναι σεκιουριτι σε κτιριο εταιριας παιρνει 650ευρω ,8ρο πενθημερο,δηλαδη ουτε καν βασικο..Μου ειπε οτι σε αλλα ποστα παιρνουν και λιγοτερα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρικα θα λιωσεις στο περπατημα αν εισαι πεζος!
Κατα δευτερον κανενα 800ραι θα το βγαζεις.
Η αδεια ειναι απλα να "Αδεια εξασκησεως Επαγγελματος" και τιποτε περισσοτερο οπως νομιζουν αρκετοι,
(Εκτος αν εχει αλλαξει κατι εδω και καμια 10ρια χρονια)!
Οπλο με τιποτα.
Κανεναν φακο ισως!

ειναι φοβερό όπλο ο φακός!  :2funny:

Συνημμένα

• Night at the Museum II.jpg
    Night at the Museum II.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom