Νέα

Εργασία ως security

• Μέλος που άνοιξε το νήμα echelon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν ξέρω αν η πιστοποίηση? που έχετε καποιοι μετράει στο εξωτερικό,
όμως αν μετράει και έχετε επίπεδο γλωσσας το αντίστοιχο lower της εκάστοτε κεντροευρωπαϊκης χωρας,βρίσκεται δουλειά αύριο κιόλας.

Με τα τρομοκρατικά χτυπήματα και την έλευση τόσων τριτοκοσμικών μπαμπουίνων,πλέον φυλανε τα πάντα.
Στις εφημερίδες έχει απειρες αγγελίες για security.
Για λεφτά δεν ξέρω,το πρεστίζ όπως και στην Ελλάδα χαμηλό,αλλά δουλειά υπάρχει.

Bαλκάνιε τα σέβη μου
Εχεις να προτεινεις καποιο online προγραμμα εκμαθησης γερμανικών;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αυτό που λες ισχύει σε όλες τις χώρες. Ακόμα και στην ιατρική.
Πρέπει να αναγνωριστεί ο τίτλος και απαιτούνται πρόσθετα ότι ζητεί η συγκεκριμένη χώρα.

Πάντως στη τελική είναι ένα επάγγελμα που δεν πληρώνεται καλά τουλάχιστον στην Ελλάδα και είναι του κώλου αφού όποιος θέλει βγάζει άδεια εργασίας. Το ποσοστό επιτυχίας του ΚΕΜΕΑ είναι στο 93% και αυτό τα λέει όλα.
Οχι φιλε μου δεν υπαρχει καποια αναγνωριση τιτλου.
Αναγνωριση ειναι στην ιατρικη που κανει καποιος 5-6 χρονια στην βουλγαρια κ με το πτυχιο στο χερι ερχεται στην ελλαδα κ μετα απο 1-2 χρονια γινετε η αναγνωριση.

Στο σεκιουριτυ ,η χαμηλοτερη αδεια ασκησεως του επαγγελματος διαρκει 40-48 ωρες σχολειο
Αυτες πρεπει να τις κανει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θελει την αδεια ακομη κ αν φερει απο την ελλαδα το υψηλοτερο διπλωμα σεκιουριτυ.

Παρεπιπτοντως,στο θρανιο διπλα του θα καθεται καποιος ο οποιος μεχρι χθες πουλουσε κουλουρια στον κεντρικο σταθμο του βερολινου κ ουδεμια σχεση εχει με το αντικειμενο.

Ο ενας σεκιουριτας με υψηλο βαθμο εκπαιδευσης
Ο αλλος κουλουρτσης
Και οι δυο πρεπει να περασουν απο το σχολειο των 40-48 ωρων για να μπορουν να εργαστουν ως σεκιουριτυ στην γερμανια στην χαμηλοτερη βαθμιδα
Τον κωλο τους να χτυπαν....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Bαλκάνιε τα σέβη μου

Bαλκάνιε τα σέβη μου

Αυτό
www.dw.com/en/learn-german/german-courses/s-2547]http://www.dw.com/en/learn-german/german-courses/s-2547[/url]

Kαι το μηνιαίο περιοδικό Deutsch Perfekt,αλλά θέλει συνδρομή.
www.deutsch-perfekt.com/]https://www.deutsch-perfekt.com/[/url]

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Αντιγράφω από εδώ: Έχω να πω τα εξής σχετικά.
Ότι το μεταβατικό στάδιο για την έκδοση αδειών security τελειώνει.
Ίσως είναι και η τελευταία εξεταστική τώρα τον Δεκέμβρη. Μπορεί και όχι.
Μετά σε κάθε περίπτωση θα θέλει ΙΕΚ 2 χρόνια και πιστοποίηση που είναι τσιμπούκι σε κάθε περίπτωση.
Ο τίτλος βέβαια είναι επιπέδου 5 και δεν έχει σχέση με τη πιστοποίηση  ΚΕΜΕΑ.
Τελευταία μέρα συμμετοχής στις τελευταίες εξετάσεις 20 Νοεμβρίου.
Φαντάσου να έχεις 15 χρόνια προϋπηρεσία και τώρα να θέλεις + 2 χρόνια ΙΕΚ και πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ.
Να μην μπορείς να βγάλεις ούτε τη μία άδεια ούτε την άλλη.

δεν ισχύει τύπε .. ποιος στα είπε αυτά

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τύπε είμαι μέσα στα κόλπα χρόνια.
Μπορεί να μην είναι η τελευταία φορά αλλά οι επαγγελματές, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» θα πρέπει να το τακτοποιήσουν το συντομότερο το θέμα τους αλλιώς θα μείνουν χωρίς άδεια κάποια στιγμή.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Για το πιστοποιητικο ιδρυματος η ιδιωτη γιατρου χρειαζεται απλη επισκεψη η πρωτα μικροβιολογικες εξετασεις αιμα-ουρων μηπως γνωριζει κανεις;ευχαριστω.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Κάποια αστυνομικά τμήματα παλαιότερα ζήταγαν μαζί με τη βεβαίωση του γιατρού (Ότι δεν διαπίστωσε μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι πάσχεις από ψυχική νόσο) και τις εξετάσεις αίματος για την μη χρήση καναβοειδών κτλ.
Σε άλλες περιπτώσεις ήθελαν βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο δηλαδή με τη σφραγίδα τη στρογγυλή του κράτους.

Τώρα δεν ξέρω ακριβώς και αν έχει διευκρινιστεί. Λογικά γράφει το σχετικό ΦΕΚ.

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
χαλια δουλεια δουλευα για 2.30 την ωρα χωρις ρεπο συναιχια και μετρα ολο νυχτα για 1 μηνα και μη χειροτερα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αμα θελουν και εξετασεις ουρων απο εργαστηριο εκτος απο την επισκεψη στον ψυχιατρο μιλαμε και για αλλα εξοδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom