ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Μόλις σήμερα ετοιμάστηκαν οι βεβαιώσεις πιστοποίησης από τον εοππεπ και όποιος θέλει περνάει και την παραλαμβάνει![]()
Πήγα σήμερα και παρέλαβα την δική μου βεβαίωσηaxaxa πως το ξέρεις αυτό ?![]()
Πήγα σήμερα και παρέλαβα την δική μου βεβαίωση![]()
Μόλις σήμερα τις ετοίμασαν και μάλλον από βδομάδα θα τις στέλνουν ή θα ειδοποιούν όσους θέλουν να το πάρουν από εκείπήγα έβγαλα και εγώ πιστοποίηση απλά να υπάρχει αλλά δεν την στείλανε ακόμα
Μόλις σήμερα τις ετοίμασαν και μάλλον από βδομάδα θα τις στέλνουν ή θα ειδοποιούν όσους θέλουν να το πάρουν από εκεί
Γάμησε τα τύπε μου! Από τον Οκτώβριο είμαι σε άδεια άνευ αποδοχών και έχω ακόμα δρόμο μέχρι να βγει η κωλοάδειαε πιστεύω αρχές ιανουαρίου θα τα στείλουν.. και μετά να δω οι μπάτσοι πόσο καιρό θέλουν για να εκδόσουν άδεια![]()
και θα γαμάει τσάμπα ή όχι?
ένα μανίκι την ημέραΣωστός ο παίχτης αν σου βγάζουν να ρίχνεις 1-2 φυστίκια την εβδομάδα κάπως παίζεται!!!
Γιατί σε όποια φύλαξη πηγαίνουμε ρίχνουμε και μερικούς πούτσους στο προσωπικόΓιατι δεν πουλατε λαχεια ρε παιδια;
Γιατί σε όποια φύλαξη πηγαίνουμε ρίχνουμε και μερικούς πούτσους στο προσωπικό![]()
Ότι και να δίνουν τα φράγκα τα τσεπώνει η εταιρεία και δίνουν κάτι ψυχούλα στους σεκιούριτιΟι μασονοι στη Σουρμελη ποσα δινουν;
οσους σεκιουριταδες γνωριζω εχει λασκαρει η βιδα τους και δεν μπορουν να κανουν αλλη δουλεια εκτος απο αυτη
Δεν είναι απόλυτο αυτό. Είχα γνωρίσει συναδέλφους που τελείωσαν ιατρική και οικονομικά. Ένας συνάδελφος μου είχε και μεγάλο μαγαζί με υποδήματα στην Γλυφάδα. Ο άλλος είχε πτυχίο στο πιάνο όπως και εγώ! Μην λέμε μαλακίες!οσους σεκιουριταδες γνωριζω εχει λασκαρει η βιδα τους και δεν μπορουν να κανουν αλλη δουλεια εκτος απο αυτη
Για αυτό είσαι τόσο... ρομαντικός παίκτη μου; ;)Δεν είναι απόλυτο αυτό. Είχα γνωρίσει συναδέλφους που τελείωσαν ιατρική και οικονομικά. Ένας συνάδελφος μου είχε και μεγάλο μαγαζί με υποδήματα στην Γλυφάδα. Ο άλλος είχε πτυχίο στο πιάνο όπως και εγώ! Μην λέμε μαλακίες!