Νέα

Εργασία ως security

• Μέλος που άνοιξε το νήμα echelon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
οι εξετάσεις γίνονται περίπου 3 φορές το χρόνο. Όλα μαζί θα σου πάνε στο 560 ευρώ περίπου, όλα τα χαρτιά οι βεβαιώσεις κτλ, μέχρι να πάρεις από την αστυνομία την άδεια εργασίας,

τώρα για ΚΕΚ αν θέλεις γκουγκλάρισε το είναι σχετικά εύκολο, ψάξε τον όρο προσωπικό ΙΕΠΥΑ (ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας) έτσι ονομάζεται η σεκιούριτι στα ελληνικά, για να μη γράψω κανένα εδώ και πουν ότι κάνω διαφήμιση. Στην Αθήνα μέσα είναι 2-3 τα πολύ σοβαρά και αξιόπιστα που κάνουν και εξ αποστάσεως

στη διάθεση σου για ότι άλλο χριεαστείς

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύποι δεν αλήθεια ότι είναι μπατίρηδες οι του επαγγελματος. Γνωστός μου δουλεύει σεκιουριτάς στα tres jolie και οδηγεί αυτοκίνητο citroen saxo!

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι δεν αλήθεια ότι είναι μπατίρηδες οι του επαγγελματος. Γνωστός μου δουλεύει σεκιουριτάς στα tres jolie και οδηγεί αυτοκίνητο citroen saxo!

εμενα πααλι ο κολλητοσ μου δουλευει σεκιουριτι και παιρνει 500 ευρω με τα βραδινα μηπωσ μασ πουλασ φιδια?

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0

βασικα διαβασα ξανα τι εγραψεσ ειρωνευεσαι ε?

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
η δουλειά του σεκιουριτά είναι σχετικά δύσκολη, διότι έχεις πολλές ευθύνες που αν αμελήσεις κάτι σε θέμα ασφαλείας μπορεί να σε οδηγήσει στο κελί, και ταυτόχρονα είναι κακοπληρωμένη σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη της ευρώπης

και το σιτροέν σάξο που αναφέρεις παραπάνω, μια χαρά αμάξι είναι για τις μέρες μας, μικρό οικονομικό και με χαμηλή κατανάλωση. Τα καγιέν και τα τσερόκι είναι για τους φραγκάτους οχι για μας τους μεροκαματιάρηδες 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
η δουλειά του σεκιουριτά είναι σχετικά δύσκολη, διότι έχεις πολλές ευθύνες που αν αμελήσεις κάτι σε θέμα ασφαλείας μπορεί να σε οδηγήσει στο κελί, και ταυτόχρονα είναι κακοπληρωμένη σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη της ευρώπης

και το σιτροέν σάξο που αναφέρεις παραπάνω, μια χαρά αμάξι είναι για τις μέρες μας, μικρό οικονομικό και με χαμηλή κατανάλωση. Τα καγιέν και τα τσερόκι είναι για τους φραγκάτους οχι για μας τους μεροκαματιάρηδες  

Δεν ξέρει τι γράφει αυτος που του απαντας. Δεν εχει τι να κανει και τρολάρει απο το πρωι ως το βραδυ.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
βασικα διαβασα ξανα τι εγραψεσ ειρωνευεσαι ε?

Όχι καθόλου. Καλά προφανώς λίγοι είναι οι καλοπληρωμένοι σαν το φίλο μου.

Δε βαριέσαι ρε φίλε; Όλοι βάσανα έχουμε! Κάποια στιγμή θα πεθάνουμε και θα ξεκουραστούμε...

Τουλάχιστον σαν σεκιουριτάς έχεις κάποιο σέβας από την κοινωνία.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
δε ξέρω για ποιο σέβας μιλάς παραπάνω, απλά ένας ιδιωτικός υπάλληλος είσαι σαν σεκιουριτάς και μάλιστα του σκληρού ιδιωτικού τομέα, πολλές ώρες, πολλές ευθύνες θέματα ασφαλείας πολλά

Επισκέπτης

Γι'αυτό το bou.com
είναι βασικά cult forum !!!!!!!!

Δεν παίζονται μερικοί !!!!!!!!!!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Καλά δεν παίζονται! Πήγα σήμερα να παραλάβω την ανανεωμένη άδεια εργασίας ως προσωπικό ασφαλείας σύμφωνα με αυτό:

* Για τις ανανεώσεις των αδειών εργασίας που λήγουν, όπως ορίζει το άρθρο 9 παρ.1 του Ν.3707/08, δεν απαιτούνται οι τίτλοι επαγγελματικής κατάρτισης για πέντε (5) έτη από τη δημοσίευση του νόμου, δηλαδή έως την 07-10-2013

Είχα πάει τον Σεπτέμβριο πριν από αυτήν την ημερομηνία που λέει παραπάνω. Έληγε τον Νοέμβριο. Ήμουν μέσα στ όρια.

Και πήγαν να μου δώσουν άνανεωμένη άδεια μόνο για έξι μήνες. Μάλλον για πέντε μήνες γιατί ήδη έχει περάσει και ένα διάστημα. Δεν ήξεραν για πιό λόγο και αναμένουμε μέχρι νεοτέρας.
¨Είναι η πρώτη άδεια που βλέπω διάρκειας έξι μηνών μνου λέει οι αστυνομικός που ήταν εκεί.¨ Όλες μέχρι σήμερα έβγαιναν για πέντε χρόνια.
Αν και δεν εργάζομαι πλέον στον χώρο αλλά αυτό είναι απάτη γιατί πλήρωσα παράβολα και γιατρούς χώρια η ταλαιπωρία.

2mw9glk.jpg

:uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Συγνωμη ρε παιδια οταν λεει νυκτερινη βαρδια τι εννοει 6 απογευμα με 2 μεσανυκτα?? η 10 το βραδυ με 6 το πρωι??  550 ειναι συν τα ενσημα και τι ενσημα αν ειναι μεταμεσονυκτια βαρεα ??μπορει να δωσει καποιος πληροφοριες (οχι μονο για την αγγελια) γενικα ρωταω

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Συγνωμη ρε παιδια οταν λεει νυκτερινη βαρδια τι εννοει 6 απογευμα με 2 μεσανυκτα?? η 10 το βραδυ με 6 το πρωι??  550 ειναι συν τα ενσημα και τι ενσημα αν ειναι μεταμεσονυκτια βαρεα ??μπορει να δωσει καποιος πληροφοριες (οχι μονο για την αγγελια) γενικα ρωταω
Νυχτερινή βάρδια είναι 22:00-06:00 ή 23:00-07:00...Βαρέα ανθυγιεινά στο σεκιούριτι κανείς δεν σου δίνει. Επίσης και τα βραδινά πλέον λίγοι τα πληρώνουν και αυτά είναι μηδαμινά  :effemine:. 550 μάλλον καθαρά θα εννοεί, αλλιώς χεσε μέσα...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
οκ ευχαριστω για την απαντηση φιλε,καταλαβα δεν μπορεις ουτε να απαιτησεις τιποτα (γιατι δουλευεις νυχτα) παρε αυτα και αμα θελεις

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
οκ ευχαριστω για την απαντηση φιλε,καταλαβα δεν μπορεις ουτε να απαιτησεις τιποτα (γιατι δουλευεις νυχτα) παρε αυτα και αμα θελεις
Έτσι ακριβώς είναι! Είμαι από το 2006 στο επάγγελμα και τα πράγματα πάνε κατά διαόλου! Χειρότερα από καθαρίστριες μας καταντήσανε  :S :hi:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Από βδομάδα ο ΕΟΠΠΕΠ θα αρχίσει να δίνει τις πιστοποιήσεις της δεύτερης περιόδου...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Γνωρίζω ανθρώπους φραγκάτους, που έχουν κλάσει μαλλί με την εγκληματικότητα, και ψάχνονται για σεκιούριτυ.
Δεν παίρνουν άτομα με πιστοποιήσεις και τέτοια που λέτε εδώ.
Αγοράζουν ένα κουβούκλιο, το βάζουν στο πεζοδρόμιο και κανονίζουν με κάποιο μπατσούλη.
Έρχεται και κάθεται τις ώρες που συμφωνεί.
Πληρώνεται μαύρα.
Αν χρειάζονται πάνω από ένας, τα βρίσκει με συναδέλφους και καλύπτουν 24ωρο.
Η "περεσία" κάνει τα στραβά μάτια (παρ' ότι ξέρει ότι γίνονται τέτοια) γιατί ο φραγκάτος όταν θέλει άτομο στο διοικητή πάει και το λέει, δεν το λέει στο σκοπό του τμήματος. Κι αυτός (ο διοικητής) κανονίζει.
Τα παιδιά αυτά συμπληρώνουν τον (πενιχρό) μισθό τους έτσι (και καλά κάνουν, λέω εγώ).
Έχουν και όπλο (νομίμως, το υπηρεσιακό) που ο σεκιουριτάς δεν έχει.
Τι το ψάχνετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom