sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε μαλάκα ότι εχω κα΄νει εδω μέσα και ότι έχω ποστάρει δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε ντρέπομαι για κάτι...
Ιncluding γαμωμανούλες; Σβησμένες ή μη;
ρε μαλάκα ότι εχω κα΄νει εδω μέσα και ότι έχω ποστάρει δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε ντρέπομαι για κάτι...
Καλα, αν δεν εχεις ορεξη για φιλολογιες και σοφισμους και ηρθες απλα να πεταξεις μια μαλακια και να φυγεις μην πιεζεσαι...Tυπε εσυ απλα μας παρουσιαζεις την αποψη σου(που μπορει να ειναι και σωστη) και προσαρμοζεις πανω της προηγουμενες τοποθετησεις ωστε αυτη να παρουσιαζετε ως τελικο συμπερασμα και συμφωνια.Κατι που γινεται κατα κορον εδω μεσα(απ'ολες τις πλευρες) και δυστυχως οχι μονο εδω.Δικαιωμα σου αλλα δεν εχω ορεξη για φιλολογικες συζητησεις και σοφισμους.Οτι ειπα πιστευω ηταν σαφες και ο καθενας ας καταλαβει οτι θελει και μπορει
Ντύσου πρόχειρα και παρ το ρόπαλο σου δείρε τον φασίστα που ζει στον όροφο σου
Ζω σε οροφοδιαμέρισμα
Στάσου Junior καρότα!
http://[URL unfurl="true"]www.ecotimes.gr/wp-content/uploads/2012/06/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ο μόνος είσαι μέσα στο σπίτι;
ο μόνος είσαι μέσα στο σπίτι;
ο μόνος φασίστας λέω;Ναι μόνος, έχω κ καρότα, πάμε μια βόλτα;
Ζω σε οροφοδιαμέρισμα
Στάσου Junior καρότα!
http://[URL unfurl="true"]www.ecotimes.gr/wp-content/uploads/2012/06/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Βαλτα στον ποπο σου φασιστοκλανιαρη! :birdman: ;D
ο μόνος φασίστας λέω;
Βαλτα στον ποπο σου φασιστοκλανιαρη!
Αυτή την έβαλα; Έχω χάσει τον λογαριασμό με τόσα αποκριάτικα.
δεν ειναι η σβαστικα. ειναι το συμβολο σλήμαν απο το δισκο της φαιστουΑυτή την έβαλα; Έχω χάσει τον λογαριασμό με τόσα αποκριάτικα.
δεν ειναι η σβαστικα. ειναι συμβολο απο το δισκο της φαΣιστου
Καθολου δεν πιεζομαι αγαπητε,και να ξερεις οτι ολοι μια μαλακια ερχομαστε να πεταξουμε και μετα φευγουμε,και απο το site και γενικως!Το μεγεθος και η δειαρκεια της μαλακιας διαφερει.Καλα, αν δεν εχεις ορεξη για φιλολογιες και σοφισμους και ηρθες απλα να πεταξεις μια μαλακια και να φυγεις μην πιεζεσαι...
Μονο που δε μας ειπες γιατι αν δεν ενδιαφερει κανεναν οτι ειναι νεοναζι στη ΧΑ ή κωλοτουμπες γινεται χαμος για την καλυψη του νεοναζιστικου παρελθοντος και της κωλοτουμπας με περαιτερω κωλοτουμπες απο μελη και "συμπαθουντες" και εκει εξω και εδω μεσα. Αλλα ειπαμε, δεν εχεις ορεξη για φιλολογιες και σοφισμους, οποτε αστο.
δονητης
Βγαίνει ένας φασίστας βόλτα με τον γάτο του.
Τον βλέπει ένας αριστερός και λέει:
- Που πα ρε? Βόλτα με τον σκύλο?
- Μα, γάτος είναι.
- Στο γάτο μιλούσα!