tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Μλκ τις προάλλες μέχρι να βγω διασχίσω την Πανόρμου μου είχε φθάσει η βρόχα στο boxer
να κουβαλάς ομπρέλα ρε ....
Μλκ τις προάλλες μέχρι να βγω διασχίσω την Πανόρμου μου είχε φθάσει η βρόχα στο boxer
Απορία το 'χω... Είσαι τόσο γίδι ή απλά τρολάρεις;![]()
να κουβαλάς ομπρέλα ρε ....
τι θες φπ;
Eναν νεαρο αγνωστο κατεβαζει ο Συριζα για υποψηφιο δημαρχο στην Αθηνα ( 34χρονος - Γαβριηλ Σακελλαριδης)
Η Ν.Δ. ψαχνει ψαχνει αλλα δεν εχει καταληξει γιατι κανενας δεν θελει να κατεβει στην Αθηνα
Το ΠΑΣΟΚ... αστο αυτο πονεμενη ιστορια
χμμμμμμ... ποιο καλο παιδακι θα γινει δημαρχος στην Αθηνα ?????????????![]()
Ε, δεν ξερ'ς; ;)
Σωστό, στις 08:00 θα πάρω από το σπίτι την ομβρέλλα διότι ξέρω ότι θα βαρέσω 12ωρο, θα έλθω εκεί κατ' ευθείαν και θα παρασυρθώ να καθίσω μέχρι τις 00:00 όπου θα βροχάει καταρρακτωδώς... Απλά ατυχία ήταν...
ΥΓ: Το αμπελοφάσουλο ήταν τουρσί είπαμε;;;![]()
Aς είναι καλά η κυρά που τραβιέται στην κουζίνα για να κάνεις εσύ δημόσιες σχέσεις δηλαδή...ναι ... ελα να σε δώκω ένα βάζο να πορεύεσαι...
καμια σχεση και παλι ρε φιλε...Απλά σου φέρνω ένα παράδειγμα, επικεντρώνεσαι στο παράδειγμα και χάνεις το νόημα. Στην θέση του ΠΑΣΟΚ μπορείς να βάλεις άλλες πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν κυβερνήσει όπως πχ ΣΥΡΙΖΑ ή πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ και να πεις ε τότε που λέγανε αυτά για την 17Ν είναι παλιά, από το 2012 και μετά μετράμε... Καταλαβαίνεις την χαζομάρα;
Οι πολιτικές παρατάξεις και οι πολιτικοί κρίνονται σε βάθος χρόνου, έχουν παρελθόν και μια πορεία η οποία δεν μηδενίζεται όποτε γουστάρουν οι ίδιοι.
φαγώθηκες... Ολοι σου λεγαμε κατσε ένα μισαωρο να φυγουμε μαζι... Τιποτα εσυΜλκ τις προάλλες μέχρι να βγω διασχίσω την Πανόρμου μου είχε φθάσει η βρόχα στο boxer
φαγώθηκες... Ολοι σου λεγαμε κατσε ένα μισαωρο να φυγουμε μαζι... Τιποτα εσυ
Τι πιεση ασκει η χ.α.καμια σχεση και παλι ρε φιλε...
Άλλο τι λεει μια παρεα 2-3000 ατομων και άλλο ένα κομμα.... Δεν με νοιαζουν τα πιστευω του Μιχαλολιακου αλλα η πιεση που ασκει η χρυση αυγη. Μην λες παπαριες η ΝΔ που πλασάρεται για φιλελευθερη εχει ακρως χουντικες βασεις μεχρι και το ονομα της από την επταετια ξεκιναει. Τι παει να πει αυτό;
γαμησε τα και γω τα εσταξα στο ταξι εκεινη τη μεραΓια πες και για το εικοσαρικάκι στο ταξί
![]()
ελα ρε συ... Μεχρι ενός λεπτου σιγη για τα Ιμια ειδα ;)Τι πιεση ασκει η χ.α.![]()
γαμησε τα και γω τα εσταξα στο ταξι εκεινη τη μερα![]()
αν το σκεφτηκες ετσι καλα εκανες. Νομιζα ότι ησουν με οχημα.Κι επειδή δεν είμαστε για τέτοια, €20 το ταβερνείο + €20 τα μεταφορικά, είπα να την κάνω ενωρίς![]()
Aς είναι καλά η κυρά που τραβιέται στην κουζίνα για να κάνεις εσύ δημόσιες σχέσεις δηλαδή...
αν το σκεφτηκες ετσι καλα εκανες. Νομιζα ότι ησουν με οχημα.