Επισκέπτης
Μια χαρα ηταν απλα εκατσε η μαλακια με την βροχη και τη δουλεια μου.μαλακιστήρια όταν μου ρίχνετε το μπαλάκι της οργάνωσης καλά να πάθετε
Την άλλη θα το κανουμε πιο κεντρικα ;)
Μια χαρα ηταν απλα εκατσε η μαλακια με την βροχη και τη δουλεια μου.μαλακιστήρια όταν μου ρίχνετε το μπαλάκι της οργάνωσης καλά να πάθετε
και γω το αμαξι το εχω δωσει στον πατερα μου να μπαινει στον δακτυλιο με ένα kymco γυρναωΠάει το όχημα.
Ποδαράτος, τραινάτος είμαι!
Τολμάς και μιλάς μετά το νήμα με τα σοβατίσματα ρε καταξεφτελισμένε?Τράβα ρίξε ένα τρίψιμο στα πόδια της ΑΓΙΑΣ γυναίκας σου,να της πεις ευχαριστώ για τα τουρσιά και μόκο.Ούστ!δεν είμαστε ίδιοι μουσουλμάνε...
αληθεια... τωρα που ειπε ο κλωνος για τα τουρσια, διατηρούνται σωστα από το καλοκαιρι η είναι νιανια;δεν είμαστε ίδιοι μουσουλμάνε...
Τολμάς και μιλάς μετά το νήμα με τα σοβατίσματα ρε καταξεφτελισμένε?Τράβα ρίξε ένα τρίψιμο στα πόδια της ΑΓΙΑΣ γυναίκας σου,να της πεις ευχαριστώ για τα τουρσιά και μόκο.Ούστ!
Είναι ναζί friendy. Αυτό λέω και γω.
Και ναζί friendy και πραγματικός πατριώτης δεν γίνεται.
Ποιός το λέει αυτό ;;;
Οι Ξεσκισμένων Πουτάνων Γιοί Χασικλήδες , που γαμιούνται Οικογενειακώς
στην Πλατεία Εξαρχείων
και υποστηρίζουν :
1)Μεγάλη Αλβανία και Αλβανικό Εθνικισμό μέχρι Θεσπρωτία ;;;
2)Τσάμηδες ;;;;
3)Δικαίωμα Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες ;;;;;
4)Τη ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ ;;;;;;;
δεν έχω οφσόρ κούκλε μου...
Εγώ. Έχεις πρόβλημα; Είμαι αυτά που περιγράφεις;
τυπε λακη εχει προμηθευτει το νεο εργαλειο?Πρόσφατα μας έλεγες ότι είχες όφ σορ ...
Όχι ότι το πιστέψαμε βέβαια .......
του λακη θα τα φαω εγω
Εσένα σε έχουμε χεσμένο.
Η λογική δεν αμφισβητεί το συνδιασμό νεοναζιστή-εθνικιστή.
Αναρχικός ή κομμουνιστής όμως ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Όταν υποστηρίζει τον Εθνικισμό και Επεκτατισμό , ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ σε ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.
Φυσικά και τον αμφισβητεί.
Ή είσαι εθνικόφρων Έλλην ή είσαι Εθνικοσοσιαλιστής άρα εναντίον όλων των υπολοίπων εθνών πλην του Γερμανικού.
Άρα και εναντίον του ελληνικού έθνους.
Μόνο οι Γερμανοί είναι λογικό να είναι Εθνικοσοσιαλιστές. Ο Εθνικοσοσιαλισμός επιφυλάττει άσχημο μέλλον στα άλλα έθνη. Όποιος δεν το ξέρει, ας ανοίξει βιβλίο να το μάθει.
Υπήρξαν καθεστώτα και σε άλλες χώρες πλην της Γερμανίας.
Η Ισπανία , η Πορτογαλία ....
Και η Ελλάς φασιστικό καθεστώς ήταν επί Μεταξά.
Ο Εθνικοσοσιαλισμός επιφυλάττει άσχημο μέλλον στα άλλα έθνη. Όποιος δεν το ξέρει, ας ανοίξει βιβλίο να το μάθει.
Μάθε μας μπαλίτσα άρχοντα!Μπερδεύεις τον Εθνικοσοσιαλισμό με το Φασισμό. <--Σαλαζάρ και Φράνκο ήταν ΦΑΣΙΣΤΕΣ και όχι ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. Οι Εθνικοσοσιαλιστές έχουν σαν σχέδιο την επικράτηση των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και εν γένει της Αρείας φυλής επί των υπολοίπων και ήθελαν να υποδουλώσουν τους Λατίνους. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν οι Λατίνοι να είναι Εθνικοσοσιαλιστές όπως και οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να είναι Εθνικοσοσιαλιστές.
Επίσης μπερδεύεις το Φασισμό με το Συντηρητισμό. <-- Ο Φασισμός είναι λαϊκό κίνημα που επιζητεί το νέο και κάνει ΡΗΞΗ με το παραδοσιακό. Η δικτατορία του Μεταξά ήταν ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ καθεστώς που έκανε στροφή στην παράδοση. Τα άκρα αντίθετα δηλαδή. Εντάξει είχε κάποια χαρακτηριστικά η 4η Αυγούστου που ίσως παραπέμπουν σε φασιστικό καθεστώς και μπερδεύουν τον κόσμο.
Μάθε μας μπαλίτσα άρχοντα!![]()