dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...εσυ εισαι πιο λαιτ ,εγω εβαλα μονο τους σκληροπυρηνικους...Εγω παντα λειπω απο αυτες τις λιστες.
...εσυ εισαι πιο λαιτ ,εγω εβαλα μονο τους σκληροπυρηνικους...Εγω παντα λειπω απο αυτες τις λιστες.
Δεν ειναι αυτος.Δυο από αυτούς είναι ο παπατρόλης (οχι ότι είχε μόνο αυτούς)
Που φυσικά εξακολουθεί να γράφει ακόμη τα γνωστά ποστ της μιας με δυο φρασούλες με νεο νικ
Άντε καλή συνέχεια
Δεν ειναι αυτος.
Ξερω ποιο νικ εννοεις (των δυο τριων λεξεων ανα ποστ). Δεν ειναι ομως.Έχει ξεπεράσει τον εαυτό του στην προσπάθεια του να καταφέρει να μην δείχνει αυτός. Του το αναγνωρίζω.
Mπορει και να γραφει και με δεξιο κλωνο, ποτε δεν ξερεις. Το μπου ειναι μαγικο.
Που φυσικά εξακολουθεί να γράφει ακόμη τα γνωστά ποστ της μιας με δυο φρασούλες με νεο νικ
Άντε καλή συνέχεια
Ξερω ποιο νικ εννοεις (των δυο τριων λεξεων ανα ποστ). Δεν ειναι ομως.
Ξερω ποιο νικ εννοεις (των δυο τριων λεξεων ανα ποστ). Δεν ειναι ομως.
Ποιος σε ειπε βλαμμενο και κολλησες??Μην δίνεις σημασία σε βλαμμένους δεν είπαμε.
Μην γίνουμε και κουραστικοί με την επανάληψη.
Απλά έτυχε να υποστηρίζουν την ίδια ομάδα και να έχουν τις ίδιες συνήθειες. Συμβαίνουν κ αυτά.
Mπορει και να γραφει και με δεξιο κλωνο, ποτε δεν ξερεις. Το μπου ειναι μαγικο.
Πού κολλαει η προβλεψη τωρα?Καλά, αφού το λες...Είναι γνωστό ότι είσαι ειδικός στις προβλέψεις.
Soulbrother, φθασαμε στους 20 και η λιστα ανεβαινει.
Νιωθεις πιο ανετα τωρα τύπε μου?
Μεχρι και γκομενακι (λεμε τωρα) βαλαμε στη λιστα...
Πού κολλαει η προβλεψη τωρα?
Μαλιστα, εσυ εισαι νεο μελος ειπαμε;Η αναζήτηση κλώνων εδώ μέσα μοιάζει με το κυνήγι σκιών...
Είναι ανώφελη και μάταιη.
Επικεντρώσου στα ουσιώδη.
Μαλιστα, εσυ εισαι νεο μελος ειπαμε;
3 ειναι ρε συ σοουλ οι βασικοι...Ο μεντωρ μπακαλης,ο γκαν μαν λακης και ενας βλαμμενος ολκης, ιδιοκτητης 59 κλωνων....Ευχαριστώ για τον κόπο - ούτε τη λίστα Λαγκάρντ να ψάχναμε...
Εντάξει, ομολογώ ότι σε σχέση με τα πολιτικά νήματα του site, το ενδιαφέρον μου περιορίζεται μόνο στο παρόν - διότι αφορά σε "φαινόμενο" - οπότε, έχω προφανώς ατελή επίγνωση της συνολικής "αριστερής προοπτικής" του site. Πάντως εδώ, κατά καιρούς, οι χρυσαυγίτικες θέσεις έχουν μορφή "βομβαρδισμού" - δεν ξέρεις από πού σου ΄ρχονται.
Ποιος ρε τύπε?3 ειναι ρε συ σοουλ οι βασικοι...Ο μεντωρ μπακαλης,ο γκαν μαν λακης και ενας βλαμμενος ολκης, ιδιοκτητης 59 κλωνων....