CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
..........Τsambo, Supermouse, Closer822...
Ετσι προχειρα...
..........Τsambo, Supermouse, Closer822...
Ετσι προχειρα...
Τsambo, Supermouse, Closer822...
Ετσι προχειρα...
Με εσενα μετραμε ηδη επτά, μπορω να σου αναφερω κι αλλους αν θελεις. Ειναι αρκετοι παντως, να εισαι βεβαιος.Με την επισήμανσή σου Alex, διαπίστωσα ότι ήδη έχω κάνει το πρώτο λάθος - μπερδεύω τα nicks.
Τέλος πάντων, με το ζόρι βγάζουμε ομάδα μπάσκετ συν τους αναπληρωματικούς.
Τsambo, Supermouse, Closer822...
Ετσι προχειρα...
Αρκετές φορές μάλιστα, έχω κριτικάρει την στάση απέναντι στον Πορνοπάπο, όταν σε σελίδες επί σελίδων, κάθεται μόνος του και απαντά απέναντι σε κάθε δεξιά απόχρωση - από γαλάζια έως μαύρη.
Προσωπικά δεν θα το άντεχα...
Φυσικά δεν κάνω πλάκα. Αρκετές φορές μάλιστα, έχω κριτικάρει την στάση απέναντι στον Πορνοπάπο, όταν σε σελίδες επί σελίδων, κάθεται μόνος του και απαντά απέναντι σε κάθε δεξιά απόχρωση - από γαλάζια έως μαύρη.
Προσωπικά δεν θα το άντεχα...
θα διαφωνήσω με τον όρο "απαντά" .. διότι ο πορνόπαπος ποτέ δεν απαντάει... μόνο ρωτάει...
Απλώς παραληρεί και βρίζει.
Απλώς παραληρεί και βρίζει.
Nα ηταν ο μόνος...
να εισαν μονο αυτοι καλα θα ηταν, αλλα ειναι περισοτεροι. ειχα κανει καποτε μια λιστα με τα αναρχοκομουνια την οποια πρεπει να τη συμπλιρωσω με νεα ονοματα-φρουτα
Καλά, σίγουρα.
Όμως ο συγκεκριμένος είναι κλινική περίπτωση.
Αρκεί να σου πω ότι τον λογαριασμό Πορνόπαπος τον έφτιαξε στις 6 τα χαράματα...
Άρρωστος!
Καλά, σίγουρα.
Άρρωστος!
Καλά, σίγουρα.
Άρρωστος!
να συμπλιρωσεις αλεκουκο και μέναναι
Κολλημενος ειναι ρε φιλε... εσεις που πατε να κανετε μαζι του κουβεντα δεν το βλεπετε?
:-
οταν βλεπεις οτι δεν μπορεις να συνεννοηθεις με τον αλλον τελειωνουν και οι κουβεντες μαζι του
Εγω παντα λειπω απο αυτες τις λιστες....κοζα νοστρα μαφια ,γκανγκστα εξ-ζεντ ,κλοουζερ ,γκιοργκοσκ ,μουνακιας,εριναλ,παπαζολης,αντιφα 91,κουρτινιαρης,ακαρναν,ως και κεινος ο κρετινος ο τερριρεμ ειναι μερικα που εχω συγκρατησει ,βεβαια παιζει τα μισα απ αυτα ναναι κλωνοι αλλων...