Μια απορία θέλω να εκφράσω, χωρίς καμία διάθεση να αναμειχθώ στην πολιτική σας συζήτηση. Για να κάνει κάποιος σήμερα δωρεά πρέπει να πάρει έγκριση από οποιαδήποτε αρχή? Πρέπει να έχει την άδεια από κάποιο δήμαρχο, υπουργό που θέλει να απευθύνει την δωρεά του? Έχει καταντήσει θέατρο παραλόγου ο τρόπος που τα κόμματα του αυτοαπαοκαλούμενου συνταγματικού τόξου προμοτάρουν άμεσα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με μόνο σκοπό και στόχο να μας δημιούργησουν φόβο ότι μόνον αυτοί θα μας σώσουν από τον κίνδυνου του φασισμού, του ναζισμού και ότι άλλης μαλακίας σκέφτονται. Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος στην Ελλάδα. Είναι πραγματι άγαρμπος ο τρόπος που προσπαθούν να περισώσουν την ανάγκη ύπαρξης τους μέσα από την σύγκριση με πραγματική ή παραμυθένια απειλή. Είναι απίστευτο το ότι έχουν παραχωρήσει γήπεδο σε όλους αυτούς τους γραφικούς, κομπλεξικούς τύπους της ΧΑ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν φόβο στους πολίτες, που θα δικαιολογεί την ύπαρξης τους.
Υ.Γ.1 Είναι πραγματικά αντιδημοκρατικό να απαγορεύεις την διανομή τροφίμων γιατί φοβάσαι ότι αυτό θα τους δώσει ψηφοφόρους. Εκτός αν τελικά θέλουν ο καθένας από την σκοπιά του για ίδιο κομματικό μικροσυμφέρον να σπρώξει κόσμο στην ΧΑ, για να υπάρχει άλλοθι.
Υ.Γ.2 Αυτός ο δημοκράτης Καμίνης μαζί με τον ομοειδή του Μπουτάρη τι διαφορά έχουν από τον Λουδοβίκο όταν δήλωνε το "το κράτος είμαι εγώ"? Ο Καμίνης δηλώνει ότι σαν εκλέγμενος δημοκρατικά δήμαρχος δεν αφήνει δημόσιο χώρο να χρησιμοποιηθεί για γεύματα μίσους και καλεί τα ΜΑΤ, αλλά φυσικά του είναι δημοκρατικά σύννομη η κατάληψη της πλατείας Ομονοίας από χιλιάδες μουσουλμάνους για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι, ο δε Μπουτάρης απαγορεύει στον Μίκη Θεοδωράκη (που δεν είναι ούτε καν τρίχα απο τα αρχίδια του) να κάνει εκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους όταν πριν μια βδομάδα άφησε τους Ηρακλειδείς να κάνουν πορεία για τον υποβιβασμό του.
Ελεος με τα πνευματικά παιδιά του Γκαίμπελς και του Στάλιν.
Υ.Γ.1 Είναι πραγματικά αντιδημοκρατικό να απαγορεύεις την διανομή τροφίμων γιατί φοβάσαι ότι αυτό θα τους δώσει ψηφοφόρους. Εκτός αν τελικά θέλουν ο καθένας από την σκοπιά του για ίδιο κομματικό μικροσυμφέρον να σπρώξει κόσμο στην ΧΑ, για να υπάρχει άλλοθι.
Υ.Γ.2 Αυτός ο δημοκράτης Καμίνης μαζί με τον ομοειδή του Μπουτάρη τι διαφορά έχουν από τον Λουδοβίκο όταν δήλωνε το "το κράτος είμαι εγώ"? Ο Καμίνης δηλώνει ότι σαν εκλέγμενος δημοκρατικά δήμαρχος δεν αφήνει δημόσιο χώρο να χρησιμοποιηθεί για γεύματα μίσους και καλεί τα ΜΑΤ, αλλά φυσικά του είναι δημοκρατικά σύννομη η κατάληψη της πλατείας Ομονοίας από χιλιάδες μουσουλμάνους για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι, ο δε Μπουτάρης απαγορεύει στον Μίκη Θεοδωράκη (που δεν είναι ούτε καν τρίχα απο τα αρχίδια του) να κάνει εκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους όταν πριν μια βδομάδα άφησε τους Ηρακλειδείς να κάνουν πορεία για τον υποβιβασμό του.
Ελεος με τα πνευματικά παιδιά του Γκαίμπελς και του Στάλιν.