Γιατί τώρα μέσα στην κρίση η διαπλοκή και το βαθύ κράτος αποφάσισε να τους βάλει και στη βουλή.Πολύ απλό....
οχι γιατι ξεβρωμησαν τον Αγ.Παντελεημων ας πουμε.....εγω νομιζω οτι η ΧΑ εκανε ντεμπουτο απο τα γεγονοτα εκει ,και πηρε τα 'πανω της......
Γιατί τώρα μέσα στην κρίση η διαπλοκή και το βαθύ κράτος αποφάσισε να τους βάλει και στη βουλή.Πολύ απλό....
οχι γιατι ξεβρωμησαν τον Αγ.Παντελεημων ας πουμε.....εγω νομιζω οτι η ΧΑ εκανε ντεμπουτο απο τα γεγονοτα εκει ,και πηρε τα 'πανω της......
Οσον αφορα τους χειρισμους Καμινη,η ΧΑ τα ΚΑΙ τροφιμα τα μοιρασε(στον σταθμο Λαρισης)ΚΑΙ και φωτο και βιντεακια πηρε ΚΑΙ αντισυστημικα ποντακια κερδισε απο τους ΥΠΕΡΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ σε ΜΜΕ πρωτης γραμμης τσαμπουκαδες στο συνταγμα.Όχι δεν καταλαβαίνω. Πολύ καλά έκανε ο Καμίνης και το απαγόρευσε. Αν είναι να φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε την ΧΑ επειδή θα παίξει στην τηλεόραση και θα της κάνουμε διαφήμιση τότε να το κλείσουμε το μαγαζί. Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν σαφώς ρατσιστική και η επιλογή του χώρου καθαρά συμβολική. Εσύ αυτά δεν τα καταλαβαίνεις; Τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο Καμίνης;
Εσύ λες ότι δεν έκανε ζημιά στην ΧΑ, εγώ πάλι πιστεύω ότι της έκανε αν αναλογιστούμε τι θα γινόταν αν αύριο γέμιζε το ιντερνετ με φωτογραφίες και βίντεο από το πανηγύρι των νεοναζιστών στο Σύνταγμα.
Τα μεγάλα ποσοστά δεν τα πήρε στην Αθήνα φίλε,αλλά σε νομούς που έχει πολλούς φασίστες όπως Λακωνία,Κορινθία κλπ και όχι πάρα πολλούς μετανάστες...καμία σχέση..
Δεν εννοω οτι θα εξαφανιστει. Αυτο δεν γινεται και δεν θα ηταν και φυσιολογικο.
Θα επιστρεψει εκει που ηταν ομως. Οσοι την ακολουθουν θα ειναι οντως της ιδεολογιας της και οχι περαστικοι ή δεν ξερω και γω τι αλλο.
Εκτος αν πιστευει κανεις εδω μεσα οτι το 12% του πληθυσμου στην χωρα ειναι...ναζιστες, οποτε παω πασο.
φιλε βολεμενος πασοκτζης,που τα παιρνει χοντρα απο το κομμα του?Aνέβηκε ακριβώς γιατί κάποιοι(κόμματα και ΜΜΕ) εσκεμμένα δεν ασχολήθηκαν πολύ μαζί της και δεν αποκάλυψαν την εγκληματική φύση και ιδεολογία της.Τα υπόλοιπα που λες εξακολουθούν να μην είναι σοβαρά !
εθνική ελπιδα τύπεΕιμαι απο Λακωνια και ο νομος δεν εχει φασιστες αλλα βασιλικους(και παρα πολλους μαλιστα).
Επισης η ΝΔ διαχρονικα επαιρνε γυρω στο 60%.
Επισης απο το κεντρο του νομου(Σκαλα) εως το νοτιο μερος(Γυθειο) εχει παρα πολλους μπαγκλαντεσιανους και πακιστανους. Δεν ισχυει αυτο περι φασιστων λοιπον.
Γιατι σου φαινεται περιεργο που ενα περιπου 10% του πληθυσμου(εσυ λες 12%,ΟΚ)γουσταρει τους φασιστες?Δεν εννοω οτι θα εξαφανιστει. Αυτο δεν γινεται και δεν θα ηταν και φυσιολογικο.
Θα επιστρεψει εκει που ηταν ομως. Οσοι την ακολουθουν θα ειναι οντως της ιδεολογιας της και οχι περαστικοι ή δεν ξερω και γω τι αλλο.
Εκτος αν πιστευει κανεις εδω μεσα οτι το 12% του πληθυσμου στην χωρα ειναι...ναζιστες, οποτε παω πασο.
Τα μεγάλα ποσοστά δεν τα πήρε στην Αθήνα φίλε,αλλά σε νομούς που έχει πολλούς φασίστες όπως Λακωνία,Κορινθία κλπ και όχι πάρα πολλούς μετανάστες...καμία σχέση..
Ειμαι απο Λακωνια και ο νομος δεν εχει φασιστες αλλα βασιλικους(και παρα πολλους μαλιστα).
Επισης η ΝΔ διαχρονικα επαιρνε γυρω στο 60%.
Επισης απο το κεντρο του νομου(Σκαλα) εως το νοτιο μερος(Γυθειο) εχει παρα πολλους μπαγκλαντεσιανους και πακιστανους. Δεν ισχυει αυτο περι φασιστων λοιπον.
τι θα πει φασιστας και φασισμοςΓιατι σου φαινεται περιεργο που ενα περιπου 10% του πληθυσμου(εσυ λες 12%,ΟΚ)γουσταρει τους φασιστες?
Σχεδον τα ιδια ποσοστα με τη ΧΑ περσι ειχε παρει και η"εθνικη παραταξη"το 1977,τρια χρονακια μετα την πτωση της χουντας παρακαλω...
δικε μου απο μεσα απο την στενη γραφεις;φιλε βολεμενος πασοκτζης,που τα παιρνει χοντρα απο το κομμα του?
φιλε βολεμενος πασοκτζης,που τα παιρνει χοντρα απο το κομμα του?
ειμαι με αδεια ρε,εξω...λογο πασχαδικε μου απο μεσα απο την στενη γραφεις;
αστο αυτα κουφαλιτσα...και μιλα...θα σε κοψω τ'αρχιδια να ουμε
Να σου πω τι σημαινει στην Ελλαδα του 2013...σημαινει,λεει η ΧΑ,οτι οποιος ειναι μαζι τους θα επιβιωσει σε βαρος των υπολοιπων,κατ'αρχην οσων εχουν σκουρο πετσι.Τους επανω φυσικα δεν θα τους ακουμπησει κανεις.τι θα πει φασιστας και φασισμος
για πες μας με δυο κουβεντες.. ;)
Δηλαδή να μην ασχολούμαστε όταν δέρνουν και μαχαιρώνουν,καταλύουν τη δημοκρατία και κάνουν συσίτια και αιμοδοσίες με φυλετικές διακρίσει στο 2013 και άλλα πολλά αίσχη? Να τους λέμε και μπράβο και έτσι θα πέσει ? Καλά κρασιά...με αυτά που λες δεν μου κάνει καμία εντύπωση που ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ !
για θυμησου καλυτερα ??? ποτε επαιζαν πλανα στην TV απο την ΧΑ ?? ηταν στις τελευταιες δημοτικες εκλογες....που αλλαξε το συστημα δημων και νομαρχιων....τοτε ηταν που η χρυση αυγη, εκανε δρασεις γυρω απο περιοχες στην Ομονοια....κατι πλανα που εδειχνε κατι γεροντια να φωναζουν να τους δωσει το κρατος λιγη σημασια ,επειδη το κεντρο ειχε γινει γκετο λαθραιων.....εσυ μιλας στις εθνικες εκλογες...και εγω σου λεω ποτε πηρε τα απανω της.....τοτε που στον αθηναιων,ειχαν προβληματιστει που η χρυση αυγη καταφερε και εβαλε αντιπροσωπους στο ΔΣ.....τοτε δεν ηταν καν στην βουλη ως κομμα εκλεγμενο!!!!
φιλε εχει ανεβει τωρα...κοντα 20% ειναι,το ξερεις?Tο ξέρω φίλε μου,αλλά στη βουλή μπήκε γιατί ξαφνικά άρχισαν να τη βάζουν στα κατευθυνόμενα γκάλοπ προεκλογικά και εσκεμμένα δεν μιλούσε κανένας δημοσιογράφος ή κόμμα γι'αυτό...Αν συνυπολογίσεις τον θυμό από την κρίση,το χαμηλότατο πνευματικό επίπεδο μιας μερίδας Ελλήνων και το ότι είμαστε η πιο ελαφρυά χώρα του κόσμου, δεν είναι και πολύ περίεργο που πήρε 7%.