erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τι να κλάσει ρε η σταγόνα με τη βρωμιάρα? Ολόκληρη τη Βόλβη χρειάζεται για να πλυθεί
Τους φασίστες σε πόσους βαθμούς τους πλένεις, στο οικονομικο;
τι να κλάσει ρε η σταγόνα με τη βρωμιάρα? Ολόκληρη τη Βόλβη χρειάζεται για να πλυθεί
έχεις υποσχεθεί ότι θα μου εξηγήσεις κάτι ...Τους φασίστες σε πόσους βαθμούς τους πλένεις, στο οικονομικο;
Ρε ξεφτιλισμένε πας και σπας πλάκα με τις μαύρες στην σωκράτους και ανεβάζεις τα μαλακοβίντεο σου στο youtube και θα μου το παίξεις εσύ εμένα ηθικολόγος ???
Και δεν είναι θέμα αισθητικής πανίβλακα, αλλά ο αλλοδαπός ζητιάνος σε μια χώρα φτωχή πλέον όπως η ελλάδα, θα αναγκαστεί να εγκληματήσει …. Ποιανού του περισσεύουν ρε ηλίθιε να δίνει σε ζητιάνους???
Άντε μαλάκα
Κατά πρώτον είσαι ηλίθιος (βρίζω γιατί έβρισες) αλλά θα εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί το πας εκεί που θες. Σε κανένα σοβαρό και πολιτισμένο κράτος δεν επιτρέπεται να υπάρχουν άστεγοι, ζητιάνοι κοκ. Αυτό δε σημαίνει ρε μαλάκα πως πρέπει να μπουν φυλακή !!!Κατάλαβες τι μαλακία πέταξες όταν είπες ότι "η ζητιανιά (επαιτεία) είναι παράνομη" και τώρα βρίζεις μπας και την καλύψεις ε; Μαθήματα ηθικής θα μου παραδώσει άλλος. Από σένα, ένα σκουπίδι, μια φτηνή δικαιολογία για άνθρωπο, μια λέρα, μαθήματα εγώ δε δέχομαι! Για το "μαλακοβίντεο" να μου πει άλλος, όχι εσύ που υποστηρίζεις να μπαγλαρώσουν τους ζητιάνους που δεν ενοχλούν κανέναν! Σκουλήκι! Και όχι ρε βλάκα. Το ότι ο άλλος ζητιανεύει δε σημαίνει ότι θα γίνει και κλέφτης. Αν ήταν θα γινόταν κλέφτης εξ' αρχής, δε θα ζητιάνευε. Σαν να λες ότι οι γιαγιάδες που ζητιανεύουν θα αρχίσουν να κλέβουν και γι' αυτό να τις μπαγλαρώσουνε!
Αλλά το αποκορύφωμα της μαλακίας σου, εκεί που δίνεις ρεσιτάλ ανεγκεφαλιάς και απανθρωπιάς είναι εκεί που λες: "Ποιανού του περισσεύουν ρε ηλίθιε να δίνει σε ζητιάνους???"
Επειδή δεν μας περισσεύουν λεφτά δηλαδή, να τους εξαφανίσουν τους ζητιάνους ε; Λες και του έβαλε κανείς από αυτούς το πιστόλι στον κρόταφο και του είπε δώσε μου τα λεφτά σου τώρα! Άλλος μπορεί να έχει λεφτά και να του δώσει, αλλά όχι, τον ενοχλούν τον κύριο
Να τους εξαφανίσουν λοιπόν γιατί "Ποιανού του περισσεύουν ρε ηλίθιε να δίνει σε ζητιάνους???"
Συνέχισε να γράφεις. Δε χορταίνουμε τις μαλακίες.
Γνωρίζεις ότι έχουν δημιουργηθεί ξενώνες για άστεγους και οι άστεγοι δεν πάνε??? Το «δεν έχω να φάω» σήμερα δεν ισχύει. Συσσίτια διοργανώνονται σε όλη την χώρα …
Δηλαδή ζητιανεύουν όχι για να φάνε, αλλά επειδή δεν θέλουν να αγοράσουν αμάξι. Μάλιστα.. Η γιαγιά που μου ζητούσε 1 ευρώ για να πάρει μια φρατζόλα τα ήθελε μάλλον για να τα παίξει στο μπλακτζακ.. ΟΚ.
Εχεις δει ζητιανα με μερσεντες ?Δηλαδή ζητιανεύουν όχι για να φάνε, αλλά επειδή δεν θέλουν να αγοράσουν αμάξι. Μάλιστα.. Η γιαγιά που μου ζητούσε 1 ευρώ για να πάρει μια φρατζόλα τα ήθελε μάλλον για να τα παίξει στο μπλακτζακ.. ΟΚ.
Εχεις δει ζητιανα με μερσεντες ?
Εχεις δει ζητιανο με πολυκατοικια ?
Εχεις δει ζητιανους που παριστανουν τους ΑΜΕΑ ? (αυτο τουλαχιστον θα το εχεις δει ... τοσα ρεπορταζ εχουν γινει)
Δεν θα το παω στο αλλο ακρο οπου ειχα πελατη ζητιανο που με ερμηνευε να παρατησω την δουλεια μου, για να ξεκινησω να ζητιανευω, ο οποιος μου επαιζε 180-250 ευρω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επι ενα μηνα ξυστο !!!!!!!!!
Ουτε θα σου πω για ζητιανο που εφερνε ψιλα σε αποθηκη τσιγγαρων καθημερινως, περι τα 200-300 ευρω !!!!!!!
"Επαγγελμα" ειναι κι αυτο φιλε μου.....
Καλά που αποφάσισες να μην τα πεις..Δεν θα το παω στο αλλο ακρο οπου ειχα πελατη ζητιανο που με ερμηνευε να παρατησω την δουλεια μου, για να ξεκινησω να ζητιανευω, ο οποιος μου επαιζε 180-250 ευρω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επι ενα μηνα ξυστο !!!!!!!!!
Ουτε θα σου πω για ζητιανο που εφερνε ψιλα σε αποθηκη τσιγγαρων καθημερινως, περι τα 200-300 ευρω !!!!!!!
ΤΑΦΟΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!Καλά που αποφάσισες να μην τα πεις..
Οι χουντικοι που δικαστηκαν καταδικάστηκαν και φυλακιστηκαν ειναι οι προδότες της χώρας μας. Και ολοι αυτοι που ειναι ανθελληνες θεωρώντας οτι με χουντες βιά βασανηστηρια διωγμους και εξευτελισμο του ανθρωπινου ειδους καθώς και με εγκληματα κατα της δημοκρατιας θα φτιαξουν μια ελλαδα καλη καγαθη.
Μου ειναι αδιάφοροι οι πολιτικοι αριστερα συριζα ξυριζα νδ και πασοκοι που κυβερνησαν και τους ψηφισες εσυ και η φαρα σου οταν σε βολευε για να γαμεις στα μπουρδελα κρυφα απο την γυναικα σου. Τα ιδια σκατα εξυπηρετουν με εσενα που θες το τιποτα οποτε τις συγκρισεις σου αλλου. Σε εμενα δεν περνανε. Οσο για την ιστορια οταν εσυ πηγαινες εγω γυριζα και γνωριζω πολυ καλα τις ιστορικες συνθηκες .
απο κει και περα παιξε το παιχνιδι σου και την μπαλιτσα σου να υποστηριζεις την χουντα . Με τις ευχες μου.
Το ντροπη φιλε μου, φανταζομαι δεν παει σε μενα .....Είναι ντροπή να τα λέτε αυτά την ώρα που γνωρίζετε ότι τόσος κόσμος πεινάει. Επειδή υπάρχουν μερικοί απατεώνες τι σημαίνει; Ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στην ανάγκη;;
Εχεις δει ζητιανα με μερσεντες ?
Εχεις δει ζητιανο με πολυκατοικια ?
Εχεις δει τσιγγανα γρια ζητιανα να της βαζουν στο χερι διπλωμενο δεκαχιλιαρο (ΔΡΧ) ?
Εχεις δει ζητιανους που παριστανουν τους ΑΜΕΑ ? (αυτο τουλαχιστον θα το εχεις δει ... τοσα ρεπορταζ εχουν γινει)
Δεν θα το παω στο αλλο ακρο οπου ειχα πελατη ζητιανο που με ερμηνευε να παρατησω την δουλεια μου, για να ξεκινησω να ζητιανευω, ο οποιος μου επαιζε 180-250 ευρω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επι ενα μηνα ξυστο !!!!!!!!!
"Επαγγελμα" ειναι κι αυτο φιλε μου.....
Βρε χαιβάνια, μιλάτε μιλάτε αλλά δε μας λέτε αφού η χούντα ήταν άγια και όλα πήγαιναν ρολόι γιατί τόσοι έλληνες κατά χιλιάδες φεύγανε για Αμερική και Αυστραλία;; Για τουρισμό πήγαιναν ε;; Να δουν τα καγκουρό πως περνάνε! Τα ίδια σκατά με σήμερα ήταν και τότε, γι' αυτό φεύγουνε τόσοι άνθρωποι μετανάστες.
Και πολυ λιγα ειπα να ξερεις ...... και ειναι πραγματα που εχω δει με τα ματια μου μεσα σε 25 ετη στους δρομους !!!!!Καλά που αποφάσισες να μην τα πεις..
ΤΑΦΟΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!
Αυτα που σου λεω ειναι πραγματικα, καθως σε σεβομαι και δεν εχω λογο να σε ειρωνευτω, ουτε [size=15pt]να σε δουλεψω, ουτε να σε μειωσω[/size] στο ελαχιστο.