Επισκέπτης
Σωστό .
Δες την υπογραφή μου ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !!!!!!!
Σωστό .
το αρσενικό υπερισχύει του θηλυκού όταν συνυπάρχουν σε μια πρόταση
ρε φιλε...ο ακης μονος του ...εφαγε το αστρονομικο ποσο των 2 δις....το ενα δις ειναι αυτο που εχουν βρει μεχρι ωρας...και το αλλο ενα δις ψαχνουν να βρουν σε ποια γωνια της γης βρισκεται μιας και καθε μερα κανει τον γυρο του πλανητη σε 10 διαφορετικες τραπεζες μετα απο παγια εντολη του Ακη....μιλαμε οτι ο τυπος εφαγε τον εθνικο προυπολογισμο 5 αφρικανικων κρατων τυπου σομαλιας και εσυ μιλας για σκανδαλα στη χουντα ??? και να φανταστεις οτι ο Ακης ειναι μονο ενας .....φαντασου τι εχουν φαει οι υπολοιποι σοσιαληστες και νυν δεξιοι τροικανοι !!!! η χουντα ειναι κεφαλι καρφιτσας μπροστα τους !!!!
πχ λέμε:
ο Γιώργος και η Ελένη είναι καλοί μαθητές
λες να μετράω λάθος τα 10χιλιάρικα κάθε μήνα; λες να με κλέβουν;Δεν μου βρίσκεις ψεγάδι.
Καταλαβαίνω βέβαια ότι σε τσούζει η υπογραφή μου,
αλλά τι σε πειράζει ;;;;;;
Δεν χρειάζεται να ξέρεις αριθμητική για να παίρνεις 10.000€/μήνα
ως μηχανοδηγός του ΗΣΑΠ ή 5.000€/μήνα ως οδηγός ΕΘΕΛ
ή 3.500€/μήνα ως υπάλληλος ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ ...
Ρε ... ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΛΕΜΕ !!!!!!!
Ρε ... ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΛΕΜΕ !!!!!!!
και την δικιά μου!!Ρε ... ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΛΕΜΕ !!!!!!!
ν' είσαι καλά ρε φίλε, με έκανες και γέλασα...
δεν ξέρω ρε φίλε... ας τ' ανακαλύψεις μόνο σου...Υπονοείς κάτι για την δυνατότητα διαλόγου με το lakis33;
Το ένα δις τότε όμως είχε αγοραστική αξία, δεν συγκρίνεται άμεσα με το σήμερα, βάλε πληθωρισμό 40 χρόνων. Και δες που θα είναι το 2020 με αυτούς που θαυμάζεις σε σχέση με το 2008.Το 1970 το ελληνικό ΑΕΠ ήταν 1 δις και το 2008 233 δις...
Το ένα δις τότε όμως είχε αγοραστική αξία, δεν συγκρίνεται άμεσα με το σήμερα, βάλε πληθωρισμό 40 χρόνων. Και δες που θα είναι το 2020 με αυτούς που θαυμάζεις σε σχέση με το 2008.
Όσο για τα σκάνδαλα επί χούντας είναι αστείο, γιατί και να ισχύουν δεν κατέστρεψαν επ' ουδενί την χώρα, ήταν ένα τίποτα σε σχέση με ότι συνέβη μετά. Μιλάνε κάποιοι λες και ένα πολιτικό σύστημα μπορεί να ακυρώσει και την ανθρώπινη φύση, σιγά μην γίνουν όλοι οι πολίτες της χώρας άγγελοι την επόμενη μέρα. Εκείνο που μετράει είναι να τα ελαχιστοποιήσεις και την επιρροή τους στην κοινωνία, τομέα στον οποίο τα πήγε μια χαρά η χούντα εκ του αποτελέσματος. Όσο μπορείς να καταργήσεις την εγκληματικότητα άλλο τόσο μπορείς και την διαφθορά, το μόνο εφικτό και σημαντικό είναι να την ελαχιστοποιήσεις και τα αποτελέσματά της. Γιατί η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει και όπως και να το κάνουμε έχει και κακία μέσα της η οποία δεν εξαφανίζεται...
Το ένα δις τότε όμως είχε αγοραστική αξία, δεν συγκρίνεται άμεσα με το σήμερα, βάλε πληθωρισμό 40 χρόνων. Και δες που θα είναι το 2020 με αυτούς που θαυμάζεις σε σχέση με το 2008.
Όσο για τα σκάνδαλα επί χούντας είναι αστείο, γιατί και να ισχύουν δεν κατέστρεψαν επ' ουδενί την χώρα, ήταν ένα τίποτα σε σχέση με ότι συνέβη μετά. Μιλάνε κάποιοι λες και ένα πολιτικό σύστημα μπορεί να ακυρώσει και την ανθρώπινη φύση, σιγά μην γίνουν όλοι οι πολίτες της χώρας άγγελοι την επόμενη μέρα. Εκείνο που μετράει είναι να τα ελαχιστοποιήσεις και την επιρροή τους στην κοινωνία, τομέα στον οποίο τα πήγε μια χαρά η χούντα εκ του αποτελέσματος. Όσο μπορείς να καταργήσεις την εγκληματικότητα άλλο τόσο μπορείς και την διαφθορά, το μόνο εφικτό και σημαντικό είναι να την ελαχιστοποιήσεις και τα αποτελέσματά της. Γιατί η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει και όπως και να το κάνουμε έχει και κακία μέσα της η οποία δεν εξαφανίζεται...
Η ελληνική οικονομία , ΕΙΧΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΕΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
Τέλος.
να σε ρωτήσω, η χα αυτό δεν προσπαθεί να περάσει; λες και ήρθαν οι ``υπεράνθρωποι`` από το πλανήτη του ``Πουθενά`` και όλα θα αλλάξουν αν κυβερνήσουν... και ο κόσμος πάει σαν πρόβατα..Το ένα δις τότε όμως είχε αγοραστική αξία, δεν συγκρίνεται άμεσα με το σήμερα, βάλε πληθωρισμό 40 χρόνων. Και δες που θα είναι το 2020 με αυτούς που θαυμάζεις σε σχέση με το 2008.
Όσο για τα σκάνδαλα επί χούντας είναι αστείο, γιατί και να ισχύουν δεν κατέστρεψαν επ' ουδενί την χώρα, ήταν ένα τίποτα σε σχέση με ότι συνέβη μετά. Μιλάνε κάποιοι λες και ένα πολιτικό σύστημα μπορεί να ακυρώσει και την ανθρώπινη φύση.........
παιδεία φίλε...
Βόρεια Ευρώπη, κι έτσι
υπακοή στους νόμους
σεβασμό στους άλλους, κλπ
Νορβηγία, Δανία, κλπ
Ιαπωνία επίσης
Βεβαια την παρελαβαν με ακομη λιγοτερα χρεη αλλα αυτο ειναι μια λεπτομερεια.
σαφώς και υπήρξαν, αλλά από θα τα μάθαινε ο κόσμος; από την ΥΕΝΕΔ, ή από τις εφημερίδες που για να μπουν στο πιεστήριο έπρεπε να διαβάσει όλες τις διορθώσεις ο στρατιωτικός που έκανε λογοκρισία....Ποιους "θαυμάζω", άραγε;
Εσύ τι γνώμη έχεις για τα σκάνδαλα της χούντας; Γιατί λες ότι δεν υπήρξαν;
Δεν γίνεται να έχουν άδικο γι' αυτά και δίκιο για τα σκάνδαλα της χούντας;
Γίνεται επίσης να μην αλλάζεις θέμα;