Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
το σημειώνω αυτό που γράφεις .... τώρα για τα άλλα διαφωνώ κάθετα αλλά ....

Aπο τους πανηγυρισμους σχεδον καθε βραζιλιανου παικτη σε οποιοδηποτε αθλημα....

...μεχρι το πιο αναγνωρισιμο μνημειο της βραζιλιας διεθνως...
statue.jpg


...και ο cavalera πιστευει πολυ στον θεο αλλα οχι με την εννοια και το στερεοτυπο που εχουμε εγω και εσυ για εναν χριστιανο. Για την ακριβεια δεν νομιζω οτι μπορουμε να τον αποκαλεσουμε χριστιανο. Πιστευει στον θεο με ενα δικο του τροπο κατι το οποιο εχει αφησει να φανει σε πολλες συνεντευξεις. Δες εδω πχ


Δες την φωτο στο ραφι πισω απο τον cavalera....
 

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Μηνύματα
7.794
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Ο Cavalera ειναι βραζιλιανος και ως τετοιος εχει πολυ μεγαλη πιστη στον θεο(οπως σχεδον ολοι οι βραζιλιανοι)

I do hate a lot of 'religion' but people like Christ - yeah they inspire me. I mean if you look at Christ, He was hanging around with the lowlifes, prostitutes and the losers you know, not going around with those high society motherfuckers you see trying to sell Jesus today![1] ”

When asked in an interview whether he was a Christian and whether Soulfly was a Christian band, he said:
“ No. I mean, if I was a Christian I would wear all these different kinds of omens. Because Christian people are so close-minded. A priest would not accept that. So I don't like the concept of Christianity in terms of being so close-minded. It is the same with music. Sometimes I compare preachers to close-minded musicians or close-minded listeners, who only like one kind of music. Some preachers are the same. And they don't tolerate Hindus, Buddhists or whatever. Only them. It's bullshit. So Soulfly is not a Christian band at all. Very much opposite. But we are very spiritual. Spiritual has nothing to do with Christianity anyway. It has been here since the beginning of time.

τώρα αν το γύρισε στην πορεία δεν ξέρω...
έλα ρε πέθανε ο γιος του ?wow..
είναι ο πιτσιρικάς που έβαζε να παίζει drums se merika tracks σε συναυλίες από cavalera conspiracy ?
 

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
τώρα αν το γύρισε στην πορεία δεν ξέρω...
έλα ρε πέθανε ο γιος του ?wow..
είναι ο πιτσιρικάς που έβαζε να παίζει drums se merika tracks σε συναυλίες από cavalera conspiracy ?


Αυτο ακριβως. Δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει αποψεις καθολου. Οπως τα λεει σε αυτο που παρεθεσες. Εχει θεμα(και μαλιστα μεγαλο) με την οργνωμενη θρησκεια(ειδικα τον χριστιανισμο) αλλα δεν εχει προβλημα με τον θεο(χριστο ή οπως θες). Το λεει αλλωστε. Εμπνεεται απο αυτον. Ειναι καθαρα δικος του τροπος προσεγγισης. Δεν νομιζω οτι ενοχλει κανενα.

Ο θετος γιος του Dana Wells Cavalera πεθανε το 1996 σε τροχαιο. Ο Max ηταν ακομα στους sepultura τοτε. Εικαζεται οτι το συγκεκριμενο συμβαν επαιξε μεγαλο ρολο στο σχισμα με τους υπολοιπους sepultura καθοτι ο max θεωρησε οτι μονο η γυναικα του(και manager της μπαντας) Gloria του σταθηκε οπως επρεπε. Αυτα βεβαια ειναι απλα εικασιες....
 

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Μηνύματα
7.794
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Δεν ειναι κακο να εισαι εθνικιστης. Κακο ειναι να εισαι ρατσιτης. Εχει διαφορα ακομα και αν για καποιους ειναι το ιδιο πλεον(καμια σχεση)..

από τι στιγμή που μπαίνεις στο trip να επιλέξεις μια συγκεκριμένη θρησκεία (i politiki theoria), σημαίνει ότι θεωρείς τις υπόλοιπες θρησκείες κατwτερτες kai ti δικη σου ανώτερη....αλλιώς δεν θα διάλεγες μια συγκεκριμένη θρησκεία που θεωρείς κατώτερη.
(teleia topothetisi sila :2funny:)
συνειδητά η ασυνείδητα σε όλο αυτό υπάρχει μια αλαζονεία...(σχεδόν ρατσιστική)
πχ οι μάρτυρες αποκαλούν όλους τους άλλους κοσμικούς και οι ορθόδοξοι όλους τους άλλους αιρετικούς..(με αγάπη πάντα :2funny:)
βεβαια υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις χριστιανών...1% λογικό.
όση λογική χωράει στην πιστη τελοσπάντων...

yg
ekana 50 edit pmerdeftika... :grin:
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Nαι κανείς δεν διαφωνεί αλλά αιωνίως το πρόβλημα είναι η Χ.Α καθαυτή. Όχι η ανεπάρκεια της πολιτείας. Οπότε δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Η απλά η ανεπαρκεια της δεν εχει γίνει πλήρως κατανοητή ή αυτός που κομίζει το επιχείρημα είχε στο παρελθόν ταυτιστεί κάπως με αυτήν την ανεπαρκή πολιτεία και αδυνατεί να ρίξει τις ευθύνες σε κάτι το οποίο ήταν συμμέτοχος.

edit: Υπάρχει και 3η περίπτωση. Να θέλει να κατευθύνει την κουβέντα επιμελώς από την ανεπάρκεια της πολιτείας σε αλλότρια θέματα. Όπως κάνουν πχ τα καθεστωτικά ΜΜΕ της διαπλοκής. Αυτά που στηρίζουν ακόμη το Πασοκ πχ ενώ πρόκειται για ένα κόμμα του 5% πια, απλά και μόνο γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμο ως χρυσή εφεδρεία στο μέλλον.

Επίσης τόσο απλά κατά την γνώμη μου είναι αδύνατο νοήμων άνθρωπος να δεχτεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των χουλιγκάνων έχει αποκλειστικά και μία μόνο πολιτική τοποθέτηση.
Το γεγονός δε ότι οι αθλητικογράφοι είναι εξίσου συνένοχοι για την ανεπάρκεια της πολιτείας ως μέρος του δημοσιογραφικού κατεστημένου το οποίο στηρίζει ως διαπλοκή επι δεκαετίες το πολιτικό σύστημα που μας έφερε ως εδώ σήμερα δεν απασχολεί καθόλου βλέπω.
Πέραν αυτού, το κείμενο έχει μόνο θέσεις παρουσιαζόμενες ως θέσφατο, και ουχι αποδείξεις.

Γενικό και αόριστο δεν είναι το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων  (Δικομματισμός + Ευρύτατη Αριστερά= 98-99%) ψηφοφόρων στήριξε φαύλες πολιτικές που μας έφεραν ως εδώ σήμερα. Και αν σε αυτούς προσθέσεις απολιτικ απέχοντες που φυσικά με την αδιαφορία τους συνέβαλλαν στην περαιτέρω καθεστοποίηση αξιακών συστημάτων όπως το βόλεμα, το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία, η μετριοκρατία, το λάδωμα, και πόσα-πόσα άλλα φυσικά μιλάμε πλέον για την επίσης συντριπτική πλειοψηφία του συνόλου των Νεοελλήνων.

Στο θέμα των χουλιγκάνων που συζητούσαμε παραδέχεσαι τελικά οτι δεν γνωρίζεις το χώρο και δεν μπορείς να έχεις άποψη. Ενδεχομένως για αυτό και να αναφέρεσαι και πάλι σε γενικότερα θέματα ανεπάρκειας της πολιτείας κλπ.
Ο φίλος χάρος που τα ξέρει καλύτερα σου απάντησε. Θα προσθέσω οτι οι γέφυρες μεταξύ χουλιγκάνων και ακροδεξιάς δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο, αλλά γενικότερα ευρωπαικό. Στις εξέδρες της λατινικής αμερικής πχ υπερισχύουν ακροαριστερές πεποιθήσεις. Στην ευρώπη, περιπτώσεις όπως η λιβορνο και η st pauli είναι εξαιρέσεις. Στην ελλάδα της κρίσης βέβαια, δεδομένου μεταξύ άλλων παραγόντων και του εκ φύσεως φανατισμού του έλληνα, ο προσηλυτισμός των τελευταίων ετών ανάμεσα στους νεαρούς οπαδούς ήταν μαζικός και αποτελεσματικός, και πλεον τα γραφεία των συνδέσμων των οργανωμένων χουλιγκαναρέων δεν διαφέρουν σε τίποτα απο τις τ.ο. της χα. Η ενσωμάτωση, οι θαμώνες, οι συζητήσεις, οι πρακτικές, ο συμβολισμός τους είναι ίδια. Τα μεν είναι γεμάτα απο σύμβολα της ομάδας, στα δε υπάρχουν παντού σβάστικες (παλαιότερα) και μαίανδροι (τώρα).

Για όλα τα άλλα που λες, κατεστημένα, αρρωστημένες πολιτικές που μας έφεραν μέχρι εδώ κλπ. κλπ., σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ. Τα'χουμε ξαναπεί άλλωστε. Με δυο παρατηρήσεις όμως. Κατ'εμέ είναι λάθος να γενικεύουμε. Ούτε όλοι οι αθλητικογράφοι πχ είναι συνένοχοι, ούτε όλοι εμείς που δεν στηρίζουμε τη χα χαιρόμαστε για την κατάντια του τόπου. Απλά τυχαίνει σε αυτό το θρεντ να μιλάμε για τη χα.
Επιπλέον, άποψή μου είναι οτι όταν η δημοκρατία παρουσιάζει ελαττώματα και ανεπάρκειες, σκοπός όλων θα πρέπει να είναι η βελτίωσή της, και όχι η κατάλυσή της.
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Aσχέτως του τι υποστηρίζεις εσύ,
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ & ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ,
ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (Γυιός Βούτση , Δημητράκης , 17Ν) , Εγκληματίες ,
βομβιστές, εμπρηστές , πλιατσικολόγοι , καταστροφείς της Αθήνας (Δεκέμβριος 2008)

ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΖΥΡΙΖΑ, ΕΙΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

(Σε όλες τις σχετικές δίκες , ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ
ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ , ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ . ΟΛΟΙ )

Πολύ απλά.
Το λες και μόνος σου. Αυτά είναι άσχετα με την παράθεση.
 

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
από τι στιγμή που μπαίνεις στο trip να επιλέξεις μια συγκεκριμένη θρησκεία, σημαίνει ότι θεωρείς τις υπόλοιπες θρησκείες κατwτερτες kai ti δικη σου ανώτερη....αλλιώς δεν θα διάλεγες μια συγκεκριμένη θρησκεία που θεωρείς κατώτερη.
(teleia topothetisi sila :2funny:)
συνειδητά η ασυνείδητα σε όλο αυτό υπάρχει μια αλαζονεία...(σχεδόν ρατσιστική)
πχ οι μάρτυρες αποκαλούν όλους τους άλλους κοσμικούς και οι ορθόδοξοι όλους τους άλλους αιρετικούς..(με αγάπη πάντα :2funny:)
βεβαια υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις χριστιανών...1% λογικό.
όση λογική χωράει στην πιστη τελοσπάντων...


Αν και η αναφορα στο συγκεκριμενο σημειο του pοst δεν ειχε να κανει με θρησκεια αλλα με εθνικοτητα δεν θα ελεγα οτι διαφωνω.
 

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.743
Κριτικές
21
Like
10
Πόντοι
26
ναζιστοπουλα θα κανετε και συλλογο χρυσαυγητων ταξιτζηδων ακουσα :2funny:  θα πηγαινετε στο αεροδρομιο δηλαδη και μολις ερθει ενα γκρουπ με αμερικανους τουριστες τους ασπρους θα τους περνετε και τους σκουρους οχι :uglystupid: :2funny:  ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ :uglystupid:   βαλτε και στο παρπριζ του ταξι σας την ταμπελα "γιαπωνεζε τουριστα με μια κουρσα αεροδρομιο ακροπολη, σας κανουμε και ενα μαχαιρωμα δωρο :idiot: :2funny:   συντομα θα πατε ολοι φυλακη πανηλιθια κομπλεξικα ανθρωπακια, απορω αν βρεθει ταξιζτης να σας ακουλουθησει :idiot:
ποιον θα μαχαιρωσεις μωρη κουραδα; με την λιμα νυχιων; αντε να σε γαμησει κανας σκατοχρωμος καθε βραδυ κλαις στο μαξιλαρι σου μαλακα υπανθρωπε, ετοιμασου για μπουλους και εσυ και η εισαγωμενη σου
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Στο θέμα των χουλιγκάνων που συζητούσαμε παραδέχεσαι τελικά οτι δεν γνωρίζεις το χώρο και δεν μπορείς να έχεις άποψη. Ενδεχομένως για αυτό και να αναφέρεσαι και πάλι σε γενικότερα θέματα ανεπάρκειας της πολιτείας κλπ.
Ο φίλος χάρος που τα ξέρει καλύτερα σου απάντησε.
Επιπλέον, άποψή μου είναι οτι όταν η δημοκρατία παρουσιάζει ελαττώματα και ανεπάρκειες, σκοπός όλων θα πρέπει να είναι η βελτίωσή της, και όχι η κατάλυσή της.

1: Αυτό που παραδέχτηκα είναι επι μιας πολύ συγκεκριμένης εντελώς θέση του Χάρου.
2: Φυσικά εννοείται ότι επειδή είπε κάτι ο Χάρος δεν σημαίνει ότι και αυτό είναι εξίσου θέσφατο με την κάθε άποψη του κάθε τυχαίου αθλητικογράφου υπαλλήλου των μεγαλοκαναλαρχών. Απλά τυχαίνει να συμφωνείται. Το μέγεθος της σύμπτωσης το αφήνω ασχολίαστο.
3: Την όποια "Δημοκρατία" κυρίως την καταλύουν αυτοί που με πράξεις ή παραλείψεις τους την έφεραν σε αυτό το χάλι σήμερα. Διότι Δημοκρατία σημαίνει κυρίως Ισονομία, που είναι έννοια ανύπαρκτη στο Γιουνανιστάν. Οπότε αντί να προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να φιμώσουν κόμματα ολάκερα ή φωνές διάφορες στο όνομα ακριβώς αυτής της ψευδοΔημοκρατίας τους, καλύτερα να κάνουν κάτι για την καταλυμένη ήδη αυτήν. Απο διαπιστώσεις χορτάσαμε, το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε με τις διαπιστώσεις κ να αρχίσουμε τα όποια έργα αποκατάστασης.

edit:

Οπαδοί Ολυμπιακού:
ΣΥΡΙΖΑ: 20,1
ΝΔ: 18,2
ΠΑΣΟΚ: 13,5 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 11,4
ΚΚΕ: 9,1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7

Οπαδοί Παναθηναϊκού:

ΝΔ: 23,2
ΣΥΡΙΖΑ: 19
ΠΑΣΟΚ: 10,6
ΚΚΕ: 9,7
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,6

Οπαδοί ΑΕΚ:
ΠΑΣΟΚ: 18,3
ΝΔ:17,6
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 17,5
ΚΚΕ: 14,7
ΣΥΡΙΖΑ: 9,2
ΔΗΜΑΡ: 4,6
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 3,6

Οπαδοί ΠΑΟΚ:

ΝΔ: 15,1
ΣΥΡΙΖΑ: 15
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 13,1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10,1
ΠΑΣΟΚ: 10
ΚΚΕ: 9,4
ΔΗΜΑΡ: 5,2

 

Επισκέπτης
οι χουλιγκανοι ειναι υποκινουμενοι απο την αριστερα, επισης ειναι καθροι και τα σπανε καθε κυριακη  :sunglasses:  χρυση αυγη να ξεβρωμισουν τα γηπεδα  :grin:
 

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Μηνύματα
7.064
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
οι χουλιγκανοι ειναι υποκινουμενοι απο την αριστερα, επισης ειναι καθροι και τα σπανε καθε κυριακη  :sunglasses:   χρυση αυγη να ξεβρωμισουν τα γηπεδα  :grin:


πλακα στην πλακα με καναν αντωναρο και κανα κασιδιαρη θα βλεπαμε τι θα γινοταν με περιπτωσεις οπως ο μπεος, ο αγαπουλας μακαρος και ολοι αυτοι.
Τα χουλιγκανια μαλλον θα χαν αραξει με ποπ κορν βλεποντας τους προαναφερθεντες να τις παιζουν μεταξυ τους  :grin:
 

Επισκέπτης
πλακα στην πλακα με καναν αντωναρο και κανα κασιδιαρη θα βλεπαμε τι θα γινοταν με περιπτωσεις οπως ο μπεος, ο αγαπουλας μακαρος και ολοι αυτοι.
Τα χουλιγκανια μαλλον θα χαν αραξει με ποπ κορν βλεποντας τους προαναφερθεντες να τις παιζουν μεταξυ τους  :grin:
οι μπεοτετοιοι ειναι κατα της βιας, θα βαζαν τους μπραβους τους να καθαρισουν  :2funny:
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις με δόσεις αλαζονείας και γενικεύσεις. Κατηγορείς συγκεκριμένους αθλητικογράφους χωρίς να έχεις ξανακούσει καν το όνομά τους, επικαλείσαι προεκλογικά τηλεφωνικά γκάλοπ που έχουν σαν δείγμα τα "νοικοκυριά" (!), ενώ το θέμα της γηπεδικής βίας αφορά τους πυρήνες των φανατικών και οργανωμένων χουλιγκάνων, απο τις διάφορες ελληνικές "θύρες" (κατα καιρούς πολιτικά και οπαδικά αδελφοποιημένες με σερβο-ρώσσους εθνικιστές) και "γαλάζιες στρατιές" (με πρόεδρο τον νυν βουλευτή παναγιώταρο), εως την curva sud και τους boixos nois.
Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια.
 

Επισκέπτης
οι χουλιγκανοι ειναι υποκινουμενοι απο την αριστερα, επισης ειναι καθροι και τα σπανε καθε κυριακη  :sunglasses:   χρυση αυγη να ξεβρωμισουν τα γηπεδα  :grin:
Ο πονηρουλης τομιτο αναφερεται σε επιπεδο οπαδων ΣΚΕΤΟ,αρα και καζουαλ τυπων,και οχι σε επιπεδο οργανωμενων οπαδων...


 

Επισκέπτης
Μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις με δόσεις αλαζονείας και γενικεύσεις. Κατηγορείς συγκεκριμένους αθλητικογράφους χωρίς να έχεις ξανακούσει καν το όνομά τους
Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια.
Ο πονηρουλης τομιτο αναφερεται σε επιπεδο οπαδων ΣΚΕΤΟ,αρα και καζουαλ τυπων,και οχι σε επιπεδο οργανωμενων οπαδων...
μα γιατι τοση κακια για αυτο το αξιο παλικαρι της ακροδεξιας  :2funny:
 

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Μηνύματα
794
Like
2
Πόντοι
6
πουστρακια χρυσα αυγιτες τη πεσατε σε ανθρωπο στη λαικη στη καλλιθεα
θα ρθει η σειρα σας

 

kinky boy

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ... ΩΣΠΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΕΡΙΨΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΟΛΕΜΟ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΕΩΣ ΤΟ 49 ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ?

ΕΠΙΣΙΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΓΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΠΟΝΑΝΟΣ-ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙς ΘΕΣΕΙς ΤΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ,,,,
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΕΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΕΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ 7 ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΗΣ CIA.ΓΙΑ ΤΟ 45 ΜΕ 49 ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΓΙΝΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ(ΑΓΓΛΩΝ) ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ''ΕΘΝΙΚΟΦΟΝΕΣ''.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ,ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠ ΤΟ 45 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.Η ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΡΙΣΜΑΤΑ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΩ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΗΡΕ Η ΕΛΔΙΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ



ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΤΟΣΟ??Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟ 74 ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ''ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΟΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!)ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 74.ΑΥΤΟ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.


ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ Τ ΣΗΜΕΡΙΝΑ:ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ Χ.Α.:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom