Επισκέπτης
ναι ρε ειναι διαφορετικοι απο μας αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να τους μισουμε.η μαγκια ειναι να συνυπαρξουμε.η μαλακια ειναι του κρατους που αφησε τοσους πολλους λαθρο να μπουν,αυτο δεν αντεχει η ελλημικη κοινωνια
πιτμπουλ εγω περασα μια βολτα σημερα απ τη λαικη της καλλιθεας και δεν ειδα τιποτα,μου φαινεται λιγο δυσκολο γιατι μαζευει πολυ κοσμο
Mα δεν τους μισω, θεωρω ομως οτι η παρουσια τους εδω ειναι ανυποφορη.
Κοιτα μια φαση που μου ετυχε πριν μια βδομαδα στην Προνοια του δημου Αθηναιων στην Λ. Αλεξανδρας, οπου ειχα παει να καταθεσω κατι χαρτια για εναν φιλο που ηταν στο νοσοκομειο.
Ειναι ενας Μαροκινος με την μανα του πανω απο 70 χρονων η γρια και θελουν να βγαλουν βιβλιαριο της προνοιας. Τα ελληνικα του γιου χαλια, της γριας ανυπαρκτα. Και πεσμου τωρα εσυ, αυτη η κυρια ηρθε στην Ελλαδα για ενα καλυτερο μελλον ? Τι αρχιδια μελλον εχει μια γρια 70 χρονων ? Γιατι να ταλαιπωρουν εμενα και οσους Ελληνες βρισκονταν εκει περιμενοντας ωρες στην ουρα για να εξυπερετηθουν δεκαδες αλλοδαποι ? Τους χρωσταμε κατι ? Γιατι να τρωω στη μαπα τη βρωμα τους και τις κελεμπιες τους ? Αφου θελουν ισλαμ και παραδοση γιατι δεν καθοντουσαν στον τοπο τους ?