- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
τυπε τον εχουν ταραξει στο κλυσμα στο ιδρυμα :S
Περί αυτού να συνδιαλαγείς μετά του Συντρόφου σου Πορδόπαπου περί αυτοπροσδιορισμού. Διότι δεν μπορεί ξαφνικά το μισό ΠΑΣΟΚ να ψηφίζει Συριζα δίχως να είναι κ αριστεροί.
ο ρατσισμός κι ο αντιρατσισμός δεν ταυτίζονται με ένα πολιτικό χώρο.
ομοίως κι ο αντιφασισμός.
στο φόρουμ μας πχ υπάρχουν αρκετοί δεξιότατοι στα οικονομικά αλλά και πολιτικά που είναι αντιρατιστές κι αντιφασίστες...
απλώς η αριστερά είναι εκ καταγωγής αντιφασιστική κι αντιρατσιστική ...
για να ξέρουμε τι λέμε δλδ...
Mηπως πρεπει να θυμηθουμε τι ελεγε ο ριζοσπαστης για τις αναθεσεις των ψηφιακων του ΟΤΕ απο τον Κοκαλλη το 92? Οτι ειναι θετικο γιατι συμβαλλει στην αναπτυξη των... εσωτερικων δυναμεων ? οταν για αυτη την αναπτυξη του πρακτορα Κοκαλλη θυσιαστηκε η πραγματικα ντοπια ΕΛΒΗΛ και πηγαν πισω οι ψηφιακες κατα μια δεκαετια περιπου για να ικανοποιηθει ο Κοκαλης?
Μηπως ως συγκυβερνηση αντεδρασε η αριστερα στα σκανδαλα Κοκαλη η στις αδειοδοτησεις των ΜΜΕ και δε το θυμαμαι?
εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι πιασανε το γαμια σου,και το εχουν ετοιμο για απελαση,και τρεχεις να του βγαλεις χαρτια.και τι θα γίνουν ρε παιδιά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ? θα εξαϋλωθούν?
κι αντίθετα: πως θα γίνουν τα μικρά κόμματα μεγάλα αν δεν υπάρξουν μετακινήσεις ψήφων?
Ειλικρινά πιστέ, δε μπορώ να σου πω αν έχεις δίκιο η άδικο χωρίς να έχω ψάξει καθόλου το συγκεκριμένο θέμα.
το προβλημα μου ειναι η χρυση αυγη που σπερνει το μισος του ρατσισμου στην ελλαδα
Η λογική του Τομίτο είναι: Εγώ είμαι Παναθηναικός, ο Πρετεντέρης είναι Παναθηναικός, άρα εγώ είμαι τα ίδια σκατά με τον Πρετεντέρη!
Ρε πότε θα πάμε να γραφτούμε τελικά;;;Να ξερες οι περισσοτεροι αλλοδαποι τι μισος εχουν για μας και οτι μας βριζουν συνεχεια...
Ρε πότε θα πάμε να γραφτούμε τελικά;;;
Κανονίστε θα πάω μόνος μου.
Υπάρχει ο παναθηναϊκός που τα κάνει πουτάνα,ξηλώνει καθίσματα κ τα πετάει στους μπάτσους...υπάρχει κ ο παναθηναϊκάκιας κατά των βανδαλισμών.Aν κ οι δυο όμως είσαστε μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ; Αλλάζει κάτι;
01010101010101 κ μας κάνεις κ τον ξύπνιο....Ο Αντιρατσισμός αποτελεί το κατεξοχήν εργαλείο με το οποίο οι νεοφιλελεύθεροι επιχειρούν να εγκαταστήσουν την πλήρως ενοποιημένη παγκοσμιοποιημένη κοινή Αγορά. Εσείς που δηλωνεται αντικαπιταλιστές όσο ρίχνετε νερό στον μύλο των νεοφιλελεύθερων μάλλον βρίσκεσται εντός μια οικτρης πλάνης.
Οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα!!!!!
Οι λαοί έχουν πατρίδα...αλλά σε κάθε λαό-φυλή-έθνος υπάρχει εργατική τάξη της οποίας το συμφέρον ταυτίζεται.Οι Λαοί έχουν Πατρίδες.
Το Κεφάλαιο δεν έχει Πατρίδα μπέμπη είναι πασίγνωστο αυτό.
Τόσο ο Έλληνας εργάτης όσο ο Μακεδόνας κ Βούλγαρος έχουν ως κοινό συμφέρον να καταργήσουν την εργοδοσία κ να πάρουν τα εργοστάσια στα χέρια τους...Οταν ο "Έλληνας" εργοδότης δίνει δουλειά σε Σκοπιανούς κ Βούλγαρους κανένα κοινό συμφέρον δεν έχει ο Έλληνας εργάτης μαζί τους.
Τόσο ο Έλληνας εργάτης όσο ο Μακεδόνας κ Βούλγαρος έχουν ως κοινό συμφέρον να καταργήσουν την εργοδοσία κ να πάρουν τα εργοστάσια στα χέρια τους...