nikanton666
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πρέζες υπάρχουν πολλές
για τους εργαζομενους δεν ειναι αστειο φιλε.
πρέζες υπάρχουν πολλές
εεεεεετσι...πρέζες υπάρχουν πολλές
ναι ρε τι ξέρω εγώ από εργασία?για τους εργαζομενους δεν ειναι αστειο φιλε.
και η καθαρη σκοτωνειπρέζες υπάρχουν πολλές
κουμμούνι δεν φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία σε τέτοιο βαθμό που πιστεύεις!συγνωμη, αλλα αδικο εχω; αν δεν ηταν οι ξενοι δε θα χαμε πιο πολες δουλιες;
Τους έχει φάει η εσωτερική μετανάστευση αυτούς.στο μακεδονα γκρουμ
κουμμούνι δεν φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία σε τέτοιο βαθμό που πιστεύεις!
δημιουργούν βέβαια προβλήματα στην αγορά με το παραεμπόριο....
γι αυτό είπα απ την αρχή!
το μεγάλο πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα.
κουμμουνι γιατι με λες; φασιστες ψιφισα.
δε με λες κι εμενα το αστειο;
Ελα,ενταξει,καταλαβαμε.αυγη ψιφισα για να φυγουν οι ξενοι. αν δεν ηταν αυτοι, δε θα χαμε πιο πολλες δουλιες και καλυτερα λεφτα; αν δε φταινε οι ξενοι, ποιος φταιει;κουμμουνι γιατι με λες; φασιστες ψιφισα.
Συνδεεις ανεργια και εγκληματικοτητα; Για πες παραπανω.....κουμμούνι δεν φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία σε τέτοιο βαθμό που πιστεύεις!
δημιουργούν βέβαια προβλήματα στην αγορά με το παραεμπόριο....
γι αυτό είπα απ την αρχή!
το μεγάλο πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα.
διαβατηριο κοιτα να βγαλεις,εγω για τα ζαγορια εβγαλα...χαμενες πατριδες ειναι αυτεςΤους έχει φάει η εσωτερική μετανάστευση αυτούς.
Από Σκόπια Χαλκιδική κι από Μοναστήρι Πλαταμώνα..
ναι αλλά ψήφισες ΚΚΕ είπες!αυγη ψιφισα για να φυγουν οι ξενοι. αν δεν ηταν αυτοι, δε θα χαμε πιο πολλες δουλιες και καλυτερα λεφτα; αν δε φταινε οι ξενοι, ποιος φταιει;κουμμουνι γιατι με λες; φασιστες ψιφισα.
γαμιέστε κύριε?διαβατηριο κοιτα να βγαλεις,εγω για τα ζαγορια εβγαλα...χαμενες πατριδες ειναι αυτες
ασε που θα σε αναγκασουν να βλεπεις καθε 15 τον αρη...τι στρατοπεδα συγκεντρωσης και μαλακιες
τι θες ακριβώς να εξηγήσω?Συνδεεις ανεργια και εγκληματικοτητα; Για πες παραπανω.....
ελεοςΜην ασχολείσαι.
ζμπάουγκ είναι..
είναι και γκιούφτο μαζί?ζμπάουγκ
Ελα,ενταξει,καταλαβαμε.