caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Έτσι ακριβώς.
Επιστρατεύεται και η Δημοκρατική Ευρώπη για να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α....
Η ιστορία της Βαϊμάρης επαναλαμβάνεται.
Τούς χαλάει τη σούπα η Χρυσή Αυγή.
Έτσι ακριβώς.
Επιστρατεύεται και η Δημοκρατική Ευρώπη για να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α....
Η ιστορία της Βαϊμάρης επαναλαμβάνεται.
Η θέση μου είναι πασιφανής.
Εγώ είμαι αντιδραστικό στοιχειό. Όσο το Σύστημα θα πουλάει Σύριζα, Αντιφασισμό/Αντιρατσισμό/Φεμινισμό/Διεθνισμό και το κακό συναπάντημα εγώ θα είμαι απέναντι. Ότι κάνει κακό στο Σύστημα κάνει καλό στον λαό.
Ότι κυρίαρχες αξίες πουλάει και τα προβατάκια βελάζουν αυτές, απέναντι.
βγήκατε από το λαγούμι σας σκουλίκια, τόσα χρόνια στη φάπα σας είχαμε και σηκώσατε κεφάλι απόγονοι ταγματασφαλιτών, δοσίλογων.Παλληκαράκι αν υποθέσουμε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι φασίστες θα μάθεις να ζείς με αυτούς.Δημοκρατικά και ειρηνικά.
Εμείς τόσες δεκαετίες τρώμε στην μάπα τούς "κομμουνιστές".Εχει ο καιρός γυρίσματα.Τώρα στην αρχή θα είναι δύσκολο αλλά σιγά-σιγά θα συνηθίσεις να συνυπάρχεις με τούς αρνητές σου.Δεν είναι κι ότι χειρότερο.
το ενα κλωνί επιβεβαίωσε το άλλο και χάρηκαν αμφότερα...
Ο Αντιρατσισμός και Ανθρωπινοδικαιωματισμός είναι η κυρίαρχη ιδεολογία τού συστήματος.
Παραφερεσαι......βγήκατε από το λαγούμι σας σκουλίκια, τόσα χρόνια στη φάπα σας είχαμε και σηκώσατε κεφάλι απόγονοι ταγματασφαλιτών, δοσίλογων.
Δεν πειράζει θα είστε λίγοι, σε λίγο θα πάρουν χαμπάρι και αυτά τα ζώα που σας ψήφισαν...
τα ζώα που τους ψήφισαν ξέρουν πάρα πολύ καλά τι ψήφισαν, Μην αυταπατάσαιβγήκατε από το λαγούμι σας σκουλίκια, τόσα χρόνια στη φάπα σας είχαμε και σηκώσατε κεφάλι απόγονοι ταγματασφαλιτών, δοσίλογων.
Δεν πειράζει θα είστε λίγοι, σε λίγο θα πάρουν χαμπάρι και αυτά τα ζώα που σας ψήφισαν...
βγήκατε από το λαγούμι σας σκουλίκια, τόσα χρόνια στη φάπα σας είχαμε και σηκώσατε κεφάλι απόγονοι ταγματασφαλιτών, δοσίλογων.
Ο Αντιρατσισμός και Ανθρωπινοδικαιωματισμός είναι η κυρίαρχη ιδεολογία τού συστήματος.
τα ζώα που τους ψήφισαν ξέρουν πάρα πολύ καλά τι ψήφισαν, Μην αυταπατάσαι
Παλληκαράκι αν υποθέσουμε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι φασίστες θα μάθεις να ζείς με αυτούς.Δημοκρατικά και ειρηνικά.
Εμείς τόσες δεκαετίες τρώμε στην μάπα τούς "κομμουνιστές".Εχει ο καιρός γυρίσματα.Τώρα στην αρχή θα είναι δύσκολο αλλά σιγά-σιγά θα συνηθίσεις να συνυπάρχεις με τούς αρνητές σου.Δεν είναι κι ότι χειρότερο.
ο καπιταλισμός τι είναι?
δεν είμαι δημοκράτης. Αναρχοφασίστας είμαιΖώα ξεζώα τούς ψήφισαν.Θα μάθεις να ζείς με το αντίθετό σου.Ετσι είναι η δημοκρατία.
Επομένως για να είμαστε αντισυστημικοί πρέπει να είμαστε ρατσιστές και κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων?
εγώ είμαι ακομμάτιστος και αντικειμενικός!ευθεία ερώτηση: τομίτο, ξενοφών, γκρινιάρη, τεμ, γκουντεριαν κλπ κλώνοι:
τολμάτε να δηλώσετε πολιτική και κομματική θέση?
προφανώς δεν υποχρεούσθε...
δεν ξέρουν, δεν γίνετε να μου λένε ότι θα μπούνε στη βουλή να βαρέσουν κόσμο... μιλάμε για ζώα, που ήταν σταθερα ψηφοφόροι πασοκ νδ και λαος (αυτούς τους δικαιολογώ) και απολιτικ που χωρίς να ξέρουν ή να φροντίσουν να μάθουν τι εστί χα, πήγαν σαν πρόβατα και τους ψήφισαντα ζώα που τους ψήφισαν ξέρουν πάρα πολύ καλά τι ψήφισαν, Μην αυταπατάσαι
δεν είμαι δημοκράτης. Αναρχοφασίστας είμαι
Που να τους βρουμε ρε φιλε? Τους απελασε ολους ο Σαμαρας και ανακατελαβε τις πολεις!!!Να κοπανάμε δημοκρατικά και ειρηνικά τους μετανάστες όλοι μαζί?
δικέ μου!!!!!δεν είμαι δημοκράτης. Αναρχοφασίστας είμαι