Heinz W Guderian
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σαμπάνια?φιλαράκι έχεις κανα κατοστάρικο να πιω μια σαμπάνια που μου έλειψε?
έχω.
πώς θα στο δώσω?
σαμπάνια?φιλαράκι έχεις κανα κατοστάρικο να πιω μια σαμπάνια που μου έλειψε?
όντως είναι ένα πρόβλημα αυτόσαμπάνια?
έχω.
πώς θα στο δώσω?
πιτσιρικάς και έχει φάει μια πενταετία εδώ μέσα να γράφει για το σίριζα κάθε μέρα!Δεν είναι γέρος, πιτσιρικάς είναι.
Προτείνεις "δημοκρατική και ειρηνική συμβίωση" με όσους θεωρούν τη βια αναπόσπαστο κομμάτι της ιδεολογίας τους και των πρακτικών τους.
πιτσιρικάς και έχει φάει μια πενταετία εδώ μέσα να γράφει για το σίριζα κάθε μέρα!
πω ρεπούστηγκέι μου!!!!!
Noμίζω ότι πρέπει να βλέπεις λιγότερο Mega Channel.Δεν είναι ότι καλύτερο ο κος Πρετεντέρης.
νομίζω ότι αυτός είναι ότι καλύτερο για την περίπτωσή τους!Noμίζω ότι πρέπει να βλέπεις λιγότερο Mega Channel.Δεν είναι ότι καλύτερο ο κος Πρετεντέρης.
Δηλαδή όλα όσα καταλογίζουν στην χρυσαυγή περί νεοναζιστικών ιδεών είναι απλά προπαγάνδα του Μέγκα;;;Noμίζω ότι πρέπει να βλέπεις λιγότερο Mega Channel.Δεν είναι ότι καλύτερο ο κος Πρετεντέρης.
διακρίνω μια μελαγχολία απόσυρσης...έχεις μέλλον γκέι μου!!!
Έχουν πάρει κ το νόμπελ ειρήνης.Μάλιστα. Δεν έχουν κάνει ποτέ (έμεσες και άμεσες) αναφορές σε βια και αυτοδικία οι χρυσαυγίτες.
Είναι ειρηνιστές.
εσένα και να σου εξηγήσει κάποιος δε θα καταλάβεις!Δηλαδή όλα όσα καταλογίζουν στην χρυσαυγή περί νεοναζιστικών ιδεών είναι απλά προπαγάνδα του Μέγκα;;;
Noμίζω ότι πρέπει να βλέπεις λιγότερο Mega Channel.Δεν είναι ότι καλύτερο ο κος Πρετεντέρης.
ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-Χ.Α. σύντροφε,τίποτε άλλο.εσένα και να σου εξηγήσει κάποιος δε θα καταλάβεις!
οπότε απλά βάζε φατσούλες με γέλια!
όλα τα άλλα είναι περιττά!
είπαμε!ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-Χ.Α. σύντροφε,τίποτε άλλο.
διακρίνω μια μελαγχολία απόσυρσης...
τόσο γέρος είσαι ταλαίπωρε?
Πω ρε θάψιμοοοοο!
Παναγία μου!
Έχουν πάρει κ το νόμπελ ειρήνης.
είπαμε!
μόνο φατσούλες!
ό,τι άλλο λες δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα!
άστα για κανένα σοβαρό αυτά.
εγώ θα σε σέβομαι από δω και πέρα.δεν φαντάζεσαι πόσο....
Έλα πες,μην με κρατάς σε αγωνία......Μικρέ, είσαι για κλάματα.
Είναι αποκαρδιωτική η εικόνα που δίνεις εδώ μέσα. Θλιβερό προϊόν ενός φαύλου εκπαιδευτικού συστήματος...
Ψάξε να βρεις ποιός είχε προταθεί για νόμπελ ειρήνης το 1939.