kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σιοπι ανθελινεσ μονο ο γνισιο ελιν τ ακσερι ολα
προσκινιστε με
προσκινιστε με
Αυτο που λες ειναι εκτος θεματος.Μιλαμε για τη μαζα για το τι διδασκει η καθε θρησκεια και οχι τι κανει ο καθε ανθρωπος ατομικα.Δεν θα πιασω εναν εναν καθε ελληνα ή χριστιανο και καθε μουσουλμανο να μετρησω ποιοι φερονται ασχημα στις γυναικες.Το θεμα ομως ειναι οτι οταν η θρησκεια σου η ιδια και οι πεποιθησεις σου αλλα και οι παραδοσεις σου επιτρεπουν αυτην την αντιμετωπιση προς το γυναικειο φυλλο ασφαλως απο πιτσιρικι που εισαι θα μαθεις να φερεσαι αναλογα.Ασχετο αν εισαι ΄΄καλος΄΄ ανθρωπος τελικα και δεν το κανεις επειδη εχεις συνειδηση.Δεν την παλευετε, εχει κανεις εδω συνανστραφει Μουσουλμανο ή οχι; Εχει κανεις παει σε Μουσουλμανικη χωρα ή οχι; Ο Μουσουλμανος φερεται απαντα σχημα στην γυναικα, ενω ο Χριστιανος της φερεται παντα αψογα; Μου φαινεται μαλλον καλαμπουρι κανετε και εγω καθομαι και αναλωνομαι σε επιχειρηματολογια.
σιοπι ανθελινεσ μονο ο γνισιο ελιν τ ακσερι ολα
προσκινιστε με
σιοπι !!!!!!!Αυτο που λες ειναι εκτος θεματος.Μιλαμε για τη μαζα για το τι διδασκει η καθε θρησκεια και οχι τι κανει ο καθε ανθρωπος ατομικα.Δεν θα πιασω εναν εναν καθε ελληνα ή χριστιανο και καθε μουσουλμανο να μετρησω ποιοι φερονται ασχημα στις γυναικες.Το θεμα ομως ειναι οτι οταν η θρησκεια σου η ιδια και οι πεποιθησεις σου αλλα και οι παραδοσεις σου επιτρεπουν αυτην την αντιμετωπιση προς το γυναικειο φιλο ασφαλως απο πιτσιρικι που εισαι θα μαθεις να φερεσαι αναλογα.Ασχετο αν εισαι ΄΄καλος΄΄ ανθρωπος τελικα και δεν το κανεις επειδη εχεις συνειδηση.
Εχω παει Περα απο τα παραλια της μικρας ασιας και Κωσταντινουπολη.Μινακι δεν ειδα ουτε ενα.Γυναικες ομως που να φαινονται μονο τα ματια τους πολλες.Το τι κανουν στο λιβανο να σου πω δεν ξερω.Σαουδικη αραβια σκοτωνουν ακομα υπαρχει η τιμωρια δια του λιθοβολισμου..Αν συναναστραφηκα ποτε?2 φορες εχω παει στην πολη δυο φορες εφυγα με τις χειροτερες εντυπωσεις απο αποψη εξυπηρετησης.Τωρα τι μου λες εσυ,για αριστερο σε κοβω, αδελφια μας ολοι
σιοπι !!!!!!!
ισε γνισιο ελιν ???
Δεν εχω καταλαβει ποιον ακριβως ειρωνευεσαι αλλα αν κρινω απο την ορθογραφια σου δεν νομιζω να σαι ελληναςσιοπι ανθελινεσ μονο ο γνισιο ελιν τ ακσερι ολα
προσκινιστε με
εσι αφου ισε φερε αποδικσι?Δεν εχω καταλαβει ποιον ακριβως ειρωνευεσαι αλλα αν κρινω απο την ορθογραφια σου δεν νομιζω να σαι ελληνας
Εγω υπηρετησα στην Σεττηλ στον Πυργο. Μας ειχαν ολους μαζεμενουν στον Λοχο Διοικησεως. Μας βαλαν να φτιαξουμε ενα υποστεγο με καλαμια για τα αυτοκινητα των αξιωματικων να παρκαρουν και να μην τα πιανει ο ηλιος. Βαλαμε μερακι δουλευαμε μεσα στην ζεστη του καλοκαιριου. Μολις το παραδωσαμε, μας ειπαν να το γκρεμισουμε για να το φτιαξουν παλι οι επομενοι Μουσουλμανοι. Μας εβαλαν το γκρεμισουμε με τα ιδια μας τα χερια. Αυτο μαθαμε μετα γινοταν συνεχεια, απλα δεν μας ειχαν εεμπιστοσυνη για αλλη δουλεια. Καλυτερα να μας βαζαν να σπαμε πετρες.εχω εγω συναναστραφει με μουσουλμανο στον στρατο...δυο τυπακια,καλα παιδια αλλα πολυ στοκοι στο μυαλο...δεν ειναι τυχαιο που τους ειχαμε να πλενουν πιατα στην λαντζα.
Αποδικσι?για να το αποδιξο σε πειον σε εσαινα?μπαα δεν μπενο στων κωπωεσι αφου ισε φερε αποδικσι?
ισε λοκατσισ?Αποδικσι?για να το αποδιξο σε πειον σε εσαινα?μπαα δεν μπενο στων κωπω
Ξεχασα και κυπρο
οντως για το καψονι που σας βαλανε να κανετε ειναι μαλακια...Εγω υπηρετησα στην Σεττηλ στον Πυργο. Μας ειχαν ολους μαζεμενουν στον Λοχο Διοικησεως. Μας βαλαν να φτιαξουμε ενα υποστεγο με καλαμια για τα αυτοκινητα των αξιωματικων να παρκαρουν και να μην τα πιανει ο ηλιος. Βαλαμε μερακι δουλευαμε μεσα στην ζεστη του καλοκαιριου. Μολις το παραδωσαμε, μας ειπαν να το γκρεμισουμε για να το φτιαξουν παλι οι επομενοι Μουσουλμανοι. Μας εβαλαν το γκρεμισουμε με τα ιδια μας τα χερια. Αυτο μαθαμε μετα γινοταν συνεχεια, απλα δεν μας ειχαν εεμπιστοσυνη για αλλη δουλεια. Καλυτερα να μας βαζαν να σπαμε πετρες.
Μετα κατηγορουν τους Πομακους που λοξοκοιτουσαν στους Τουρκους παρολο οτι καταγομαστε απο τα βορειοδυτικα Βαλκανια και δεν εχουμε καμμια σχεση με αυτους.
μι μιλα εσι δε ισε γνισιο ελινεχει και εκει μουσουλμανους? η λες που εχεις παει?
οντως για το καψονι που σας βαλανε να κανετε ειναι μαλακια...
μι μιλα εσι δε ισε γνισιο ελιν
εγο ιμε νιτσα ομοσγι αφτο μιλαο αν ιμουν γνισιοσ ελιν θα ιμουν νιντζα
Και παω και ειναι φουλ στους μουσουλμανους..εχει και εκει μουσουλμανους? η λες που εχεις παει?