Εγω ειμαι Μοσουλμανος το Θρησκευμα. Θα ηθελα να ρωτησω καποιους εδω που μας μισουν.
Το Κορανι ή η Βίβλος σε ποσα ουσιαστικα σημεια διαφερουν; Γνωριζουν οτι οι Μουσουλμάνοι αγαπουν και σεβονται την Παναγια; Στο σπίτι της Παναγίας στην Εφεσο, εκεί που την πήγε ο Ιωαννης να γλυτωσει τους διωγμους στην Ιουδαία, τα χιλιαδες ταματα ειναι από Μουσουλμάνους, που ζητουν την βοηθεια της.
Η ερμηνεία της Βίβλου ή του Κορανίου γίνεται κατα το δοκουν. Πουθενα δεν αναφερουν τα δυο Βιβλια να κάνεις σφαγες οι πιστοι. Στις Σταυροφορίες εγιναν τερατουργηματα σε βαρος αθωων. Τι να πει κανεις για την Ιερα Εξεταση;
Και τι εκαναν οι Βυζαντινοι αυτοκράτορες στου φουκαραδες τους Ελληνες, το τι διωγμους και γενοκτονιες υπεστησαν ειναι ιστορικά γεγονοτα. Δεν θελω να μακρυγορησω με ιστορικα γεγονοτα ας ριξει κανεις μια ματια μεσω Google. Ενδειτικά μονο δειτε :
ενα απο τα πολλα λινκ. Στο τελος κουβαλησαμε και τον χριστιανο Γοτθο Αλάριχο και δεν αφησε ρουθουνι Ελληνα στην Πελοποννησο.
Eαν καποιος αμφιβαλλει ας κανει μια περαιτερω ρευνα μεσω Google.
Με τι κριτηρια εγω ως Ελληνας πολιτης Μουσουλμανος στο θρησκευμα ειμαι περισσοτερο απατεωνας απο εναν Χριστιανο; Ουτε αμορφωτος είμαι, ουτε ποτε εκλεψα, ουτε γενικά ενόχλησα καποιον στην ζωη μου.
Μηπως αυτοι οι σαχλαμαρες της Χρυσης Αυγης ξερουν για Εβραιους αξιωματικους που επεσαν στον ελληνο-ιταλικο πολεμο της Αλβανιας;
Οσον αφορα αυτους που σκουπιζουν την πουστα τους από την μερεντα στο Κορανι θα τους δωσω καποια λινκ με πμ απο φορουμ σε Καταρ και Εμιρατα που γραφουν στα Αγγλικα να πουν την αποψη των Ελληνων για τους Μουσουλμάνους, διοτι τωρα που τους δινουμε κωλο να ερθουν να κανουν επενδυσεις να σωθουμε, ειτε κανενα μεγαλο έργο σε καμμια ελληνικη κατασκευαστικη ειτε να μας δωσουν λιγο πετρελαιο με πιστωση ειναι καλο να ξερουν τι γνωμη εχουμε γι αυτους.