Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Απο τις εγκυρες πηγες του χαρντ....
δικές σου οι θέσεις?Δικές μου απόψεις.Δεν έχω ανάγκη κανέναν Τσίπρα για καθοδηγητή.Φιλότιμη η προσπάθειά σου να τις μαντρώσεις αλλά δεν...
1. Αν είναι ελάχιστοι οι μετανάστες δεν υπάρχει πρόβλημα τότε.
Όλοι οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι παράνομοι; Με την λογική ότι δεν προσκλήθηκαν ή εισήλθαν παράνομα στη χώρα;
Ο χώρος λατρείας των ορθοδόξων είναι η εκκλησία.Το σχολείο δεν είναι εκκλησία μήτε τζαμί.
2.Μη μου μιλάς στον πληθυντικό,εκτός κι αν υπονοείς πως εκπροσωπώ κάποιους.Δε βρίσκω το λόγο που πρέπει να τονώνεται με κάποιο τρόπο το εθνικό-πατριωτικό αίσθημα των κατοίκων μιας χώρας.Την ιστορία της Ελλάδας by the way ,τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων και τη διδασκαλία αυτών δεν τα βρίσκεις αρκετά ισχυρά για να ενισχύσουν το φρόνημα των Ελλήνων;Χρειάζεται να βλέπουν στρατιώτες,τανκς και μαθητές στους δρόμους;
3.Πώς ακριβώς σε οδήγησαν όσα είπα στο συμπέρασμα αυτό; Απαγόρευσε κάποιος στον κάτοικο της Θεσσαλονίκης να αποκαλεί τον εαυτό του Μακεδόνα;
4.Αν βρίσκουν το χώρο και τα λεφτά ας χτίσουν όσα θέλουν,είτε τζαμιά είτε εκκλησίες.Αδιάφορο.
5.Εφαρμογή των νόμων.Τι μπλα μπλα μπλά;Να τους καταργήσουμε τους νόμους,δεν τους γουστάρεις;
6. Τώρα με πίκαρες ξέρεις.Σκάω απ'τη στενοχώρια μου νύχτα μέρα για το ποσοστό της Χ.Α.
4.Αν βρίσκουν το χώρο και τα λεφτά ας χτίσουν όσα θέλουν,είτε τζαμιά είτε εκκλησίες.Αδιάφορο.
χμμμ κλασικές τσιπριζέικες θέσεις...
όμως δεν πάει έτσι.
1. Ποιον ενοχλούν, εκτός από ένα ελάχιστο ποσοστό (παράνομων) μεταναστών και ένα επίσης ελάχιστο ποσοστό άθεων?
η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.
δεν είναι δημοκρατικό να εφαρμόζεται η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας?
2. Αλλιώς πώς προτείνετε να το τονώσουμε? ή....δεν χρειάζεται?
3. Βεβαίως...άλλωστε όλοι έχουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, εκτός απ τους έλληνες!
οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Νάουσας, Καστοριάς και λοιπόν περιοχών της Μακεδονίας να φιμωθούν πάραυτα μια και καπηλεύονται το όνομα των...πραγματικών μακεδόνων!!
4. Μόνο στην Αθήνα? ένα σε κάθε πόλη...και σε κάθε χωρίο...! γιατί όχι?
5. μπλα μπλα μπλα και μετά???
6. Πόσο πολύ καίει το 7% ? ε? Πόσο???
Σωστά.
Οι έλληνες στην Ελβετία ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΟΙ ντόπιες αρχές όμως ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΡΙΟ.
ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΖΑΜΙ ;;;;;;
Γουστάρεις με τα δικά σου λεφτά να χτίζονται τζαμιά ;
οι παρελάσεις μαθητών δεν νομίζω πως προσφέρουν κάτι...
Δεν φταις εσύ...όταν μιλάς πολύ για την χρυσή αυγή αυτά συμβαίνουν.Οκ...Ωρα να παω για υπνο.....Διαβασα οι απελασεις μαθητων..... :S
Ε ναι μωρέ,και οι εθνικές επέτειοι μια μαλακία είναι..να καταργηθούν!οι παρελάσεις μαθητών δεν νομίζω πως προσφέρουν κάτι...
ούτε οι πίπες...σ αρέσουν όμως ε?οι παρελάσεις μαθητών δεν νομίζω πως προσφέρουν κάτι...
Οι πηγές που επικαλέστηκα είναι από τον χώρο του μέταλ... Για στοίχημα δεν έχω πηγές...
Ε ναι μωρέ,και οι εθνικές επέτειοι μια μαλακία είναι..να καταργηθούν!
δεν νομίζω πως υπάρχει απόλυτη απάντηση στο θέμα αυτό (είτε θετική είτε αρνητική)
ούτε οι πίπες...σ αρέσουν όμως ε?
καμία σχέση, εγώ μιλάω για τις παρελάσεις των μαθητών και το λέω έχοντας παρελάσει πολλές φορές σαν μαθητής...
Κοίτα στο χώρο της μπλακ ήταν και είναι σεβαστό άτομο. και η μουσική τους είναι καλή. μετά τα πρώτα τρία πρόμο μπήκαν για τα καλά στο ελληνικο αντεργκράουντ οπότε νομίζω οτι γενικά δεν θα τον πείραζε κανείς μόνο και μόνο με το φόβο των οπαδών. Σαν να πάει κάποιος να βαρέσει τον Σάκη απο τους Ροτινκγ. Θα βρεθεί κρεμασμένος έξω από το ΑΝ. Πρίν φτιάξει το συγκρότημα δεν ξέρω. Σαν μεταλάς σχολιάζω.
Πως δεν υπάρχει ...
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ;;;;;
πονεσαν τα πατουσακια σου γλυκουλη?