pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν ξέρω,τώρα την βλέπω την εκπομπή,είδα εκεί μια θίτσα...αν δεν είναι η κυρά θα'ναι η μαμά...Τελικα πηγε με την κυρα ε????
Δεν ξέρω,τώρα την βλέπω την εκπομπή,είδα εκεί μια θίτσα...αν δεν είναι η κυρά θα'ναι η μαμά...Τελικα πηγε με την κυρα ε????
Δεν ξέρω,τώρα την βλέπω την εκπομπή,είδα εκεί μια θίτσα...αν δεν είναι η κυρά θα'ναι η μαμά...
Δικές μου απόψεις.Δεν έχω ανάγκη κανέναν Τσίπρα για καθοδηγητή.Φιλότιμη η προσπάθειά σου να τις μαντρώσεις αλλά δεν...χμμμ κλασικές τσιπριζέικες θέσεις...
όμως δεν πάει έτσι.
1. Ποιον ενοχλούν, εκτός από ένα ελάχιστο ποσοστό (παράνομων) μεταναστών και ένα επίσης ελάχιστο ποσοστό άθεων?
η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.
δεν είναι δημοκρατικό να εφαρμόζεται η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας?
2. Αλλιώς πώς προτείνετε να το τονώσουμε? ή....δεν χρειάζεται?
3. Βεβαίως...άλλωστε όλοι έχουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, εκτός απ τους έλληνες!
οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Νάουσας, Καστοριάς και λοιπόν περιοχών της Μακεδονίας να φιμωθούν πάραυτα μια και καπηλεύονται το όνομα των...πραγματικών μακεδόνων!!
4. Μόνο στην Αθήνα? ένα σε κάθε πόλη...και σε κάθε χωρίο...! γιατί όχι?
5. μπλα μπλα μπλα και μετά???
6. Πόσο πολύ καίει το 7% ? ε? Πόσο???
μονοι τους,αντε μεχρι 5....ΓΑΤΑΚΙΑ!!!! αν ειναι πανω απο 15 μαζυ,τυφλα να εχει ο Τσακ....Κυρα ειναι....Το προχωρησα και το ειδα....βαρετος ειναι ο Καιαδας τελικα....Αμα χασουν την αγριαδα τους τα χρυσαυγουλα γαμησετα....Δεν λεει....
Τελικα πηγε με την κυρα ε????
Κορμάρα η σύζυγος,σπαρτιάτισσα!!!Η σύζυγος ήταν υποψήφια και είναι επικεφαλής του Μετώπου Γυναικών Χ.Α
Κορμάρα η σύζυγος,σπαρτιάτισσα!!!
Η σύζυγος ήταν υποψήφια και είναι επικεφαλής του Μετώπου Γυναικών Χ.Α
Ναι πως θα΄θέλε η μπουλούκα....Απο τις Κνίτισσες πολύ καλύτερη πάντως, ψόφα τώρα.
Κυρα ειναι....Το προχωρησα και το ειδα....βαρετος ειναι ο Καιαδας τελικα....Αμα χασουν την αγριαδα τους τα χρυσαυγουλα γαμησετα....Δεν λεει....
Ρε παπαζόλη σ'ενα θρεντ να μπω και να μην τσακώνεσαι και τί στον κόσμο.Κορμάρα η σύζυγος,σπαρτιάτισσα!!!
Ναι πως θα΄θέλε η μπουλούκα....
Και ο Καιάδας...άλλος μπούλης!!!
Δε τσακώνομαι,πολιτική συζήτηση κάνω.Ρε παπαζόλη σ'ενα θρεντ να μπω και να μην τσακώνεσαι και τί στον κόσμο.
Πάει το στοίχημα,πώς θα το μάθουμε;;;Βασικα η Σισσυ τον χαρακτηρισε γλυκουλη και εχει απολυτο δικιο.....Σαν κατι παιδακια με μαγουλα που τους τα τσιμπανε οι θειες ειναι.....Στοιχημα οτι ακομη του το κανουν αυτο οταν εχουν οικογενειακη συγκεντρωση.....
Ναι πως θα΄θέλε η μπουλούκα....
Και ο Καιάδας...άλλος μπούλης!!!
Από έγκυρες πηγές ο Καιάδας είναι της φάπας και εντελώς χλεχλές...
Τζουτζουκος καλεΒασικα η Σισσυ τον χαρακτηρισε γλυκουλη και εχει απολυτο δικιο.....Σαν κατι παιδακια με μαγουλα που τους τα τσιμπανε οι θειες ειναι.....Στοιχημα οτι ακομη του το κανουν αυτο οταν εχουν οικογενειακη συγκεντρωση.....
Πάει το στοίχημα,πώς θα το μάθουμε;;;
Πάει το στοίχημα,πώς θα το μάθουμε;;;